Welkom bij TKE Home Solutions (voorheen Thyssenkrupp Home Solutions)

Skip Navigation

Wat kost een traplift?

Prijs traplift afhankelijk van trapsituatie

U vraagt zich af wat de kostprijs van een traplift ongeveer is? TK Home Solutions kan voor een scherpe prijs een traplift bij u thuis installeren. Onze gespecialiseerde adviseurs vertellen u graag meer over de keuze voor een traplift. De prijzen worden berekend op basis van de vorm van uw trap, een rechte traplift kent een andere prijs dan een traplift met bochten, en eventuele mogelijkheden voor een parkeerplaats voor de stoel en/of doortrekken naar een volgende etage.

Traplift is maatwerk

Omdat een traplift maatwerk is en zowel uw trapsituatie, rechte trap of trap met bochten, als uw individuele wensen invloed uitoefenen op de prijs, is het moeilijk om een prijs te bepalen zonder dat wij de trap gezien hebben. Een steile wenteltrap vormt bijvoorbeeld een grotere uitdaging om een traplift te installeren dan een brede trap met maar één bocht. En ook de situatie en de ruimte boven- en onderaan de trap hebben invloed op de trapliftconfiguratie. Daarnaast zijn er verschillende opties ter veiligheid mogelijk zoals gordeldetectie of een ingebouwde persoonsalarmering. Hieronder vindt u wel al een richtprijs terug, zodat u alvast een idee krijgt:

Soort trap Prijsindicatie
Rechte trap (Levant traplift) v.a. € 3.500,00 incl. BTW
Trap met één of meerdere bochten (S200 traplift) v.a. € 7.000,00 incl. BTW

Deze richtprijzen zijn voor nieuwe trapliften, zowel stoel als rail inbegrepen. Voor informatie over gebruikte trapliften, verwijzen we u graag door naar onze pagina over tweedehands trapliften op onze website.

Een rechte trap dient helemaal recht te zijn. Is dit niet het geval of is er de trap een plateau, dan plaatsen wij een S200 traplift.

Wij plaatsen de S200 traplift in 99% van de gevallen aan de spilzijde van de trap, waardoor de trap goed beloopbaar blijft voor iedereen en u de komende jaren weer veilig over uw trap heen kunt.

Wilt u exact weten wat een thyssenkrupp traplift kost voor uw situatie? Bel gratis 0800 12 697 en vraag om een vrijblijvende offerte.

Levant traplift thyssenkrupp, voor rechte trappen

Levant traplift, speciaal voor rechte trappen. Leverbaar vanaf € 3.500,- inclusief BTW

De Levant traplift van TK Home Solutions is een rechte traplift en leverbaar in 3 verschillende varianten: Classic, Comfort en Outdoor. Deze traplift past alleen maar op trappen die helemaal recht zijn zonder plateaus halverwege de trap. Meer informatie? Vul hier ons contactformulier in.
S200 traplift thyssenkrupp, past op bijna iedere trap

S200 traplift, past op iedere trap, ook spil- en wenteltrap. Leverbaar vanaf € 7.500,- inclusief BTW

De S200 traplift is een personenlift voor een trap met bochten. Door de gepatenteerde ASL-technologie en de geheel op maat gemaakte rail, past de Swing traplift in 99 van de 100 gevallen op uw trap. Ook als u een spil- of wenteltrap heeft of dat u in één keer naar zolder wilt. Daarnaast plaatsen wij aan de binnenzijde van de trap waardoor uw trap altijd beloopbaar blijft. Meer informatie? Vul hier ons contactformulier in.

Waarin verschillen TK Elevator trapliften van andere trapliftmerken?

 • Nederlands fabricaat met Duitse degelijkheid
  Onze thyssenkrupp trapliftenfabriek is gevestigd in Nederland en heeft al 65 jaar ervaring met de productie van Jaarlijks worden er meer dan 20.000 trapliften geproduceerd voor consumenten wereldwijd. Dankzij ons hoogwaardige productieproces, waarbij het lassen volledig geautomatiseerd is, kunnen we perfecte nauwkeurigheid en kwaliteit garanderen.
 • Gepatenteerde ASL-technologie
  Een patent zorgt ervoor dat andere aanbieders deze technologie niet mogen gebruiken. Hierdoor kan TK Home Solutions als enige de aanbieden. ASL staat voor Advanced Swivel and Levelling (Geavanceerde Draai- en Waterpastechniek). Dit betekent dat de stoel met voetensteun om obstakels heen draait tijdens de rit en bovenaan de trap wegdraait van het trapgat zodat u veilig kan uitstappen.
 • Ergononomische stoel
  De trapliften van TK Elevator zijn in samenwerking met fysio- en ergotherapeuten volledig ergonomisch vormgegeven. Zowel de stoel als de voetensteun zijn in hoogte verstelbaar zodat u met een ideale kniebuiging van 90 graden kan plaatsnemen. De Flow Swing traplift heeft gebogen armleuningen en een ergonomische joystick, waardoor u uw handen en armen in een comfortabele positie kunt houden. De armleuningen zijn opklapbaar en voorzien van antislip materiaal zodat u zich eenvoudig met uw armen kan afzetten bij het uitstappen.
 • Trap blijft altijd beloopbaar voor iedereen
  Omdat wij de lift in de meeste gevallen aan de smalle binnenzijde van de trap plaatsen, blijft de brede van de trap vrij. En ook de trapleuning kan gewoon blijven zitten. Zo kunnen partner, (klein)kinderen of mantelzorger probleemloos de trap blijven gebruiken.
 • Onderdeel van innovatieve wereldspeler TK Elevator
  Met de introductie van MULTI, MAX, ACCEL en sinds kort de Hololens, kunnen we stellen dat thyssenkrupp Elevator een innovatieve leider is in de internationale liftenindustrie. En als dochteronderneming blijft TK Home Solutions natuurlijk niet achter: het inmeten van trappen doen wij bijvoorbeeld met de Hololens, een samenwerking tussen Microsoft en TK Elevator.

In 5 stappen naar een traplift van TK Elevator

Dankzij een traplift kan u uw mobiliteit in huis vergroten. De lift stelt u in staat om weer zelfstandig van de boven- naar de benedenverdieping te gaan en andersom. Bij al onze trapliften blijft de trap uitstekend beloopbaar en hoeft de trapleuning niet verwijderd te worden. De realisatie van een traplift verloopt in vijf stappen:

 • Eén van onze trapliftadviseurs komt u een uitgebreide uitleg geven.
 • Uw trap wordt helemaal ingemeten.
 • Op basis van de meting produceren wij voor u een traplift op maat.
 • Een deskundige trapliftmonteur installeert uw traplift op minder dan 4 uur tijd.
 • De monteur geeft een uitgebreide instructie, zodat u zelf veilig en comfortabel van uw traplift gebruikt kunt maken.

Ontvang een gratis traplift informatiepakket

Gratis traplift informatiepakket TK Home Solutions

Wegens groot succes verlengd: Win een gratis traplift in oktober!*

In twee stappen bent u klaar

Wij ontvangen graag uw gegevens:

Gelieve hier uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen

Stap 2

Om een gratis informatiepakket te ontvangen, gelieve onderstaand contactformulier te vervolledigen:

Gelieve de 4 cijfers van uw postcode in te vullen
Gelieve uw telefoonnummer in te vullen

Please confirm the legal notice

Hartelijk dank voor uw aanvraag!

Wij hebben uw gegevens goed ontvangen en nemen binnenkort contact met u op om uw situatie te bespreken. Zo kunnen wij u de juiste informatie toesturen of u een afspraak geven met één van onze adviseurs om even langs te komen bij u thuis.

Hebt u in tussentijd nog vragen? Bel ons dan op ons gratis telefoonnummer 0800 12 697.

Met vriendelijke groeten,

Bert Grootjen

Algemeen Directeur thyssenkrupp Home Solutions