Welkom bij TK Home Solutions (voorheen Thyssenkrupp Home Solutions)

Skip Navigation

Wat is een traplift?

Trapliften voor een wereld zonder treden

Hebt u moeite om de trap te nemen? Dan hoeft u niet onmiddellijk een verhuizing te overwegen. De trapliften van TK Home Solutions zijn het ideale alternatief. Ze geven vrijheid en zelfstandigheid aan iedereen die problemen heeft met z'n mobiliteit.

Verfijnde technologie en een vernuftige aanpak maken van de traplift een bijzonder betrouwbaar en veilig hulpmiddel waarvan u jaren zult kunnen genieten. En geen nood: ook uw huisgenoten kunnen gewoon de trap blijven gebruiken!

Speciaal ontworpen stoel op 1 rail

De traplift is een stoellift die bestaat uit een speciaal daartoe ontworpen stoel, een specifieke aandrijving en een elegante rail. Hij kan op rechte trappen, trappen met bochten en over verschillende verdiepingen geïnstalleerd worden. Zelfs heel smalle of steile trappen zijn voor TK Home Solutions geen probleem. Onze technologie werd ontwikkeld om veilig hindernissen te overwinnen.

Eenvoudige installatie en gebruik

U hoeft geen schrik te hebben van zware structurele of bouwkundige aanpassingen. De traplift wordt steeds bovenop de bestaande trap gemonteerd.

Het gebruik is zeer eenvoudig. U neemt plaats in de stoel en met een eenvoudige druk op de knop of hendel beweegt de traplift langzaam en in een vloeiende beweging naar boven en beneden.

De opbouw zelf duurt nog geen dag… en zodra de installatie klaar is, kunt u onmiddellijk genieten van een ‘trap-zonder-zorgen’!

Ja, ik heb interesse in een vrijblijvend bezoek voor een offerte op maat.

Vrijblijvend bezoek TK Home Solutions

In twee stappen bent u klaar

Wij ontvangen graag uw gegevens:

Gelieve hier uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve hier uw e-mailadres in te vullen

Stap 2

Om een gratis afspraak te maken, gelieve onderstaand contactformulier te vervolledigen:

Gelieve de 4 cijfers van uw postcode in te vullen
Gelieve uw telefoonnummer in te vullen

Please confirm the legal notice

Hartelijk dank voor uw aanvraag!

Wij hebben uw gegevens goed ontvangen en nemen binnenkort contact met u op om uw situatie te bespreken. Zo kunnen wij u de juiste informatie toesturen of u een afspraak geven met één van onze adviseurs om even langs te komen bij u thuis.

Hebt u intussen nog vragen? Bel ons dan op ons gratis telefoonnummer 0800 12 697.

Met vriendelijke groeten,

Bert Grootjen

Algemeen Directeur thyssenkrupp Home Solutions