Welkom bij TK Home Solutions (voorheen Thyssenkrupp Home Solutions)

Skip Navigation

Uw advies rond zelfstandig thuis blijven wonen?

Wie wil het niet? Zo lang mogelijk zelfstandig wonen in het eigen, vertrouwde huis. Ook al wordt u met de jaren wat minder mobiel en gaat het allemaal niet meer zo snel vooruit.

Gelukkig is langer thuis wonen ook meer en meer mogelijk. Dankzij op maat gemaakte technologische hulpmiddelen, is het mogelijk om steeds langer zelfredzaam te zijn. Ook voor ouderen die begeleid wonen. Daarenboven bieden verschillende overheidsinstanties ook subsidies aan voor woningaanpassingen.

Hulpmen voor levenslang thuis wonen

Woont u in een huis met meerdere verdiepingen dan wordt de trap onmiskenbaar een belangrijk obstakel. TK Home Solutions ontwikkelde verschillende producten om die hindernis zonder zorgen te overwinnen.

Ons ruime aanbod trapliften past dan weer op elke mogelijke trap en zorgt ervoor dat u makkelijk én veilig de trap op en af gaat. Op en top veilig en comfortabel. Aangepast aan uw smaak en interieur.

Meer informatie over dit product? Vraag vrijblijvend een offerte.

Zelfredzaamheid

Daarnaast zijn er uiteraard nog veel andere kleine en grote hulpmiddelen die uw leven een stuk zorgelozer kunnen maken. Denk maar aan een klassiek looprekje waardoor u langer mobiel blijft. Of een persoonlijk alarmsysteem waarmee u met een eenvoudige druk op de knop laat weten dat er iets aan de hand is.

Woningaanpassingen

Aanpassen van uw woning in functie van uw oude dag is niet altijd even vanzelfsprekend. Afhankelijk van uw situatie kunnen de veranderingen erg ingrijpend zijn en dus ook duur. Gelukkig kan u in veel gevallen rekenen op subsidies om deze investering te ondersteunen.

Onze adviseurs zijn erg vertrouwd met de regelgeving en kunnen u gidsen naar de oplossing die voor u het best is. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

Ja, ik heb interesse in een vrijblijvend bezoek voor een offerte op maat.

Vrijblijvend bezoek TK Home Solutions

In twee stappen bent u klaar

Wij ontvangen graag uw gegevens:

Gelieve hier uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve hier uw e-mailadres in te vullen

Stap 2

Om een gratis afspraak te maken, gelieve onderstaand contactformulier te vervolledigen:

Gelieve de 4 cijfers van uw postcode in te vullen
Gelieve uw telefoonnummer in te vullen

Please confirm the legal notice

Hartelijk dank voor uw aanvraag!

Wij hebben uw gegevens goed ontvangen en nemen binnenkort contact met u op om uw situatie te bespreken. Zo kunnen wij u de juiste informatie toesturen of u een afspraak geven met één van onze adviseurs om even langs te komen bij u thuis.

Hebt u intussen nog vragen? Bel ons dan op ons gratis telefoonnummer 0800 12 697.

Met vriendelijke groeten,

Bert Grootjen

Algemeen Directeur thyssenkrupp Home Solutions