Welkom bij TKE Home Solutions (voorheen Thyssenkrupp Home Solutions)

Skip Navigation

Tijdelijk trapliftvoordeel bij TK Home Solutions

In België is TK Home Solutions al jaar en dag een huis van vertrouwen voor al haar tienduizenden klanten. En wij zouden u graag als nieuwste klant willen ontvangen en welkom heten bij thyssenkrupp.

Actie van de maand: profiteer geheel november van € 1.000 korting

Profiteer deze maand van € 1.000 voordeel bij de aanschaf van een nieuwe traplift. Deze actie is alleen geldig in België.

Black Friday en Cyber week: Kies t/m 2 december uw extra voordeel

Black Friday is overgewaaid vanuit Amerika en wordt altijd gevierd op de dag na Thanksgiving, een feestdag waarbij dankbaarheid centraal staat. Het afgelopen jaar hebben veel Nederlanders hun mobiliteit en zelfstandigheid teruggekregen door het gebruik van onze trapliften. Dat is een zaak waar we bij TK Home Solutions niet alleen erg trots, maar ook erg dankbaar voor zijn. Dat brengt ons in een feestelijke stemming. Als dat niet reden genoeg is, vieren we met Black Friday en Cyber Week in België de officiële opening van het kerstseizoen. Een prachtige periode waarbij vrijgevigheid centraal staat. TK Home Solutions wilt u daarom graag iets moois geven. Bij aankoop van een traplift tijdens Black Friday en Cyber Week kunt u kiezen uit een van de volgende cadeaus.

  • Normaal als extra optie, voor u gratis de automatisch opklapbare voetensteun
    Altijd veilig op en afstappen. Voor het ultieme gemak bij gebruik van de traplift.
  • Normaal als extra optie, voor u gratis de communicatie module “Call Device”
    Met de communicatie module kunt u drie zelfgekozen telefoon nummers laten programmeren in de traplift. Via de noodknop op de traplift kunt u in contact komen met een naaste of de hulpdiensten. Indien de persoon die u op nummer 1 heeft laten programmeren niet opneemt wordt automatisch uw nummer 2 gebeld. De traplift beschikt over een speaker en microfoon en functioneert zo als een echte telefoon.
  • Normaal als extra optie, voor u gratis de MAX Technologie
    Met de MAX technologie heeft u alle gegevens van uw traplift in een oogopslag. Via de MAX-app kunt u deze gegevens simpel raadplegen. Ook worden de gegevens van uw traplift geregistreerd en geanalyseerd waardoor het service team automatisch op de hoogte wordt gebracht van eventuele problemen. Zo kunnen zij u tijdig helpen. In het kort; verhoogde veiligheid, efficiënte service, slimme assistentie, contact uw dierbaren en haal met MAX het maximale uit uw traplift.

Onze adviseurs komen graag bij u langs om kosteloos uw situatie te bekijken en u alles te vertellen over de Black Friday en Cyber Week cadeaus. Ook zijn deze cadeaus te combineren met onze lopende actie van € 1000 korting in de gehele maand November. De Black Friday en Cyber Week actie loopt van 24 November tot en met 2 December*.

Ja, ik heb interesse in een vrijblijvend bezoek voor een offerte op maat.

Vrijblijvend bezoek TK Elevator

Vraag vandaag nog de brochure aan en profiteer van € 1.000 korting + Black Friday & Cyber Week aanbiedingKies tijdens Black Friday en Cyber Week (t/m 2 december) voor een gratis automatische voetsteun, Call Device of Max technologie bovenop de € 1.000 korting.

Wij ontvangen graag uw gegevens:
Gelieve hier uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw e-mailadres in te vullen
Gelieve hier uw e-mailadres in te vullen

Please confirm the legal notice

Wij hebben uw gegevens goed ontvangen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wij hebben uw gegevens goed ontvangen en nemen binnenkort contact met u op om uw situatie te bespreken. Zo kunnen wij u de juiste informatie toesturen of u een afspraak geven met één van onze adviseurs om even langs te komen bij u thuis.

Hebt u intussen nog vragen? Bel ons dan op ons gratis telefoonnummer 0800 12 697.

Met vriendelijke groeten,

Bert Grootjen

Algemeen Directeur TK Home Solutions

*Deze promoties zijn enkel geldig bij aankoop van een nieuwe S200 traplift. De € 1000 korting loopt vanaf 01/11/2022 tot en met 30/11/2022 en is enkel geldig indien de aankoop bevestigd wordt (dit betekent dat de bestelbon ondertekend werd ontvangen) tussen 01/11/2022 en 30/11/2022. Bij een annulatie van de bestelling vervalt het recht op de actie, alsook bij bestelling van een traplift voor 01/11/2022 en na 30/11/2022. Deze actie is enkel geldig in België.