Coronavirus : TK Home Solutions zet zijn dienstverlening voort met inachtname van de nodige voorzorgsmaatregelen. Meer info

Skip Navigation

Tijdelijk trapliftvoordeel bij TK Home Solutions

Ruim 65 jaar produceert TK Home Solutions trapliften voor klanten van over de hele wereld. Zo zijn er intussen al ruim 500.000 trapliften uit de fabriek van TK Elevator gerold.

In België is TK Home Solutions al jaar en dag een huis van vertrouwen voor al haar tienduizenden klanten. En wij zouden u graag als nieuwste klant willen ontvangen en welkom heten bij thyssenkrupp.

Koop een nieuwe S200 traplift en profiteer van Black Friday/Cyber Monday-kortingen tot € 2000!*

Deze maand heeft TK Home Solutions een speciale promotie voorzien: Indien u een nieuwe S200 traplift koopt, ontvangt u namelijk tot € 2000 Black Friday/Cyber Monday-korting. Deze actie is geldig t.e.m. 30/11/2021*. Vraag snel uw gratis en vrijblijvend bezoek aan door één van onze adviseurs!

Kies voor een traplift van TK Elevator en profiteer van Black Friday/Cyber Monday-kortingen tot € 2000. Vraag hier uw gratis informatiepakket aan.

Actie geldig van 1 tem 30 november Ook voordeel op een traplift? Klik hier

Vertrouw in ons ingenieurschap. voor het leven. Geniet van levenslange garantie op uw nieuwe traplift.

Gratis onderdelen; Gratis reparatie; 24/7 bereikbaar; Jaarlijks onderhoud; Ieder moment opzegbaar Lees hier meer over onze Levenslange garantie

Ja, ik heb interesse in een vrijblijvend bezoek voor een offerte op maat.

Vrijblijvend bezoek TK Home Solutions

Koop een nieuwe S200 traplift en profiteer van Black Friday/Cyber Monday-kortingen tot € 2000!*

In twee stappen bent u klaar

Wij ontvangen graag uw gegevens:

Gelieve hier uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve hier uw e-mailadres in te vullen

Stap 2

Om een gratis afspraak te maken, gelieve onderstaand contactformulier te vervolledigen:

Gelieve de 4 cijfers van uw postcode in te vullen
Gelieve uw telefoonnummer in te vullen

Please confirm the legal notice

Hartelijk dank voor uw aanvraag!

Wij hebben uw gegevens goed ontvangen en nemen binnenkort contact met u op om uw situatie te bespreken. Zo kunnen wij u de juiste informatie toesturen of u een afspraak geven met één van onze adviseurs om even langs te komen bij u thuis.

Hebt u intussen nog vragen? Bel ons dan op ons gratis telefoonnummer 0800 12 697.

Met vriendelijke groeten,

Bert Grootjen

Algemeen Directeur thyssenkrupp Home Solutions

*Deze actie is enkel geldig bij aankoop van een nieuwe S200 traplift en loopt vanaf 22/11/2021 tot en met 30/11/2021 en enkel geldig indien de aankoop bevestigd wordt (dit betekent dat de bestelbon ondertekend werd ontvangen) tussen 22/11/2021 en 30/11/2021. Bij een annulatie van de bestelling vervalt het recht op de actie, alsook bij bestelling van een traplift voor 22/11/2021 en na 30/11/2021. Deze actie is enkel geldig in België en is niet cumuleerbaar met andere aangeboden acties door TK Home Solutions.