Welkom bij TK Home Solutions (voorheen Thyssenkrupp Home Solutions)

Skip Navigation

De S200 traplift: betrouwbaar en zelfstandig in uw eigen woning

Uw woning is uw vertrouwde omgeving. U woont misschien al tientallen jaren in hetzelfde huis, en u hebt het helemaal ingericht naar uw eigen smaak. Uw woning is bovendien een plek vol herinneringen. Dus als uw behoeften veranderen, dan moet uw woning kunnen worden aangepast.

Precies om die reden hebben we de S200 traplift ontwikkeld. Deze degelijke, veilige en comfortabele traplift is eenvoudig in gebruik. De S200 is betrouwbaar en verzekert u maximale bewegingsvrijheid in uw woning. We ontwerpen dit model op maat van uw woning, zodat de lift perfect past bij uw trap en stijlvol in uw interieur past. De S200 bevat bovendien de nieuwste technologieën om uw veiligheid te verzekeren.

Zo kunt u zorgeloos zelfstandig thuis blijven wonen en uw woning aanpassen aan uw behoeften.

Uitstekend comfort

De S200 heeft een slank en compact ontwerp dat ruimtebesparend is, en toch voelt de stoel breed en comfortabel aan. De zachte zitting en rugleuning zorgen ervoor dat u comfortabel en in een natuurlijk en veilige houding kunt plaatsnemen. Bovendien beschikt u dankzij de open zijkanten en ronde gebogen armleuningen over veel ruimte rondom uw benen, heupen en taille. Om de stoel helemaal aan uw wensen aan te passen kunt u de zitting en voetsteunen verstellen.

En dankzij de ergonomische voetensteun wordt het buigen van de knieën tot een minimum beperkt, voor nog meer comfort. Als de S200 traplift niet wordt gebruikt, neemt hij bijzonder weinig plaats in. Zo kunnen uw geliefden de trap of de hal perfect blijven gebruiken.

Maximale veiligheid

De S200 biedt een uniek gevoel van veiligheid dankzij het innovatieve ontwerp van de armleuningen. Deze armleuningen houden u perfect op uw plaats tijdens het gebruik van de stoellift. Doordat de armleuningen op precies de juiste hoogte zijn geplaatst en dankzij hun slimme vormgeving, bieden ze niet alleen een veilige grip maar ook extra steun bij het gaan zitten en opstaan. De goed zichtbare gesp van de veiligheidsgordel kan eenvoudig met één hand worden bevestigd of losgemaakt, zowel met uw linker- als rechterarm.

Maximaal gebruiksgemak

Als u kiest voor een traplift, dan wilt u natuurlijk een model dat past bij uw woning en dat geen obstakel vormt. De S200 beschikt over een slim en compact ontwerp. Hierdoor neemt deze traplift weinig ruimte in als hij niet wordt gebruikt en voelt hij toch comfortabel en ruim aan bij gebruik. U kunt hem gemakkelijk opvouwen en uitvouwen, zelfs met één hand.

Ook automatisch opvouwen behoort tot de mogelijkheden, en dat met slechts één druk op de knop. Daarnaast kunt u de voetensteun opvouwen zodat deze geen obstakel vormt als u gaat zitten.

Zodra u zit kunt u hem vervolgens uitklappen dankzij een knop op de armleuning. De traplift is eenvoudig in gebruik: hij beschikt over een opklapbare joystick die u bedient met uw vingers, pols of de zijkant van uw hand. Dankzij het slimme ontwerp zijn zowel de knoppen als het indicatielampje op de armleuning goed zichtbaar en bereikbaar in elke positie.

Perfect op maat

Omdat elke woning anders is, wordt onze S200 op maat geleverd. Onze adviseur komt dan ook eerst bij u thuis langs om uw trap op te meten. Vervolgens maakt onze eigen fabriek de traplift op maat zodat hij perfect past, en de veiligheid en het gebruiksgemak worden verzekerd.

De S200 is niet alleen handig in gebruik, het ontwerp is ook tijdloos en stijlvol. Alle kabels zijn weggewerkt en de mechanica is niet zichtbaar. De bekleding kunt u zelf kiezen. U hebt de keuze uit verschillende soorten vinyl, textiel en echt leer in verschillende kleuren. Deze zijn allemaal brandwerend, vochtbestendig en eenvoudig te reinigen.

100% betrouwbaar

Een traplift moet natuurlijk betrouwbaar zijn om uw comfort en veiligheid te garanderen bij dagelijks gebruik. De S200 is het resultaat van onze jarenlange ervaring en gepatenteerde technologie, de bewezen betrouwbaarheid van een gerenommeerde Duitse fabrikant.

Met het in de S200 ingebouwde oproeptoestel kunt u met één druk op de knop familie of vrienden contacteren. Hierbij kunt u tot drie telefoonnummers programmeren zodat u in elke situatie hulp kunt inroepen. Bovendien kunt u tijdens het gebruik van de traplift de telefoon beantwoorden.

S200 - Soepel stijgen en dalen

De S200 garandeert u een soepele rit omhoog of omlaag. Het bewezen ontwerp met een monorail en de gepatenteerde ASL-technologie zorgen ervoor dat de stoellift zonder schokken en veilig kan stijgen en dalen.

De voetsteun en stoel draaien vanzelf in de beste positie, zelfs op steile en smalle trappen. Zodra u boven of beneden bent kunt u veilig uitstappen, want de stoel draait opnieuw vanzelf in de juiste positie.

Ergonomische en comfortabele zithouding

De ergonomische voetensteun helpt u om in de juiste houding te zitten zonder gebogen knieën, voor maximaal comfort. En als de S200 niet wordt gebruikt neemt hij weinig ruimte in, zodat hij geen obstakel vormt in de trap of hal.

De trapliften van TK Home Solutions

Trapliften adviseur

Alle trapliften in één oogopslag

Maak kennis met onze verschillende trapliften. Voor al uw vragen of een offerte op maat van uw trap, kan u steeds terecht bij het team van ervaren TK Home Solutions-adviseurs. Vergelijk onze trapliften

Vraag uw gratis informatiepakket vandaag nog aan

Vraag uw gratis informatiepakket vandaag nog aan

In maart €1.000,- korting op een traplift

Wij ontvangen graag uw gegevens:
Gelieve hier uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw e-mailadres in te vullen
Gelieve hier uw e-mailadres in te vullen

Please confirm the legal notice

Wij hebben uw gegevens goed ontvangen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wij hebben uw gegevens goed ontvangen en nemen binnenkort contact met u op om uw situatie te bespreken. Zo kunnen wij u de juiste informatie toesturen of u een afspraak geven met één van onze adviseurs om even langs te komen bij u thuis.

Hebt u intussen nog vragen? Bel ons dan op ons gratis telefoonnummer 0800 12 697.