Welkom bij TKE Home Solutions (voorheen Thyssenkrupp Home Solutions)

Skip Navigation

De S200: een traplift voor een trap met bochten

Als u een dagje ouder wordt, zijn nauwe trappen, steile trappen en draaitrappen vaak minder evident. Het risico om te struikelen of zelfs te vallen wordt daardoor dan ook groter.

Zou het niet heerlijk zijn om daar niet meer aan te hoeven denken? Om met een gerust gemoed de trap op en af te gaan, zonder enige angst?

Met een traplift voor een trap met bochten van TK Elevator is dat mogelijk. U vreest dat uw trap te nauw is of dat de bocht te scherp is? Dat is niet nodig, want voor bijna elke soort trap hebben wij een oplossing op maat.

Bij TK Home Solutions passen wij onze lift volledig aan uw trap en uw wensen aan. Wij beschikken met de S200 traplift over gepatenteerde technologie die de moeilijkste obstakels kan overwinnen. Deze traplift met bochten is ideaal voor een wenteltrap, trap met veel bochten of een trap met plateau.

Voor elke trap een oplossing

Stel, u hebt thuis een wenteltrap staan die aan de steile kant en niet al te breed is. Dan beschikken wij over de ideale oplossing: onze traplift zal aan de binnenkant van de wenteltrap of trap met bochten geïnstalleerd worden en de bocht van uw trap volledig meevolgen. Vreest u dat de gang of uw trap te nauw is voor de traplift? Geen zorgen, de stoel zal zich volledig automatisch in de meest comfortabele positie zetten en bovendien is de stoel plooibaar. Geen plaatsverlies en optimaal comfort.

Twijfelt u toch nog of een stoellift bij u thuis wel mogelijk is? Dan kunt u altijd bij ons terecht. Bel ons op het gratis nummer 0800 12 697 voor meer informatie of om een vrijblijvende afspraak vast te leggen met één van onze ervaren adviseurs. Zij komen graag even langs op een moment waarop het voor u past om te bespreken wat mogelijk is en hoe we u kunnen helpen.

Andre Peeters, TK Elevator-adviseur sinds 2001

Alle trapliften in één oogopslag

Maak kennis met onze verschillende trapliften. Voor al uw vragen of een offerte op maat van uw trap, kan u steeds terecht bij het team van ervaren TK Home Solutions-adviseurs. André Peeters, Adviseur sinds 2001 Vergelijk onze trapliften

Ontvang een gratis traplift informatiepakket

Gratis traplift informatiepakket TK Elevator

Koop een nieuwe S200 traplift en betaal 0% BTW!*

Wij ontvangen graag uw gegevens:
Gelieve hier uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw e-mailadres in te vullen
Gelieve hier uw e-mailadres in te vullen

Please confirm the legal notice

Hartelijk dank voor uw aanvraag!

Wij hebben uw gegevens goed ontvangen en nemen binnenkort contact met u op om uw situatie te bespreken. Zo kunnen wij u de juiste informatie toesturen of u een afspraak geven met één van onze adviseurs om even langs te komen bij u thuis.

Hebt u in tussentijd nog vragen? Bel ons dan op ons gratis telefoonnummer 0800 12 697.

Met vriendelijke groeten,

Bert Grootjen

Algemeen Directeur TK Home Solutions