Welkom bij TK Home Solutions (voorheen Thyssenkrupp Home Solutions)

Skip Navigation
S100 Traplfit TK Home Solutions

S100 Traplift


Maximum Comfort


S100 traplift

Maximum Veiligheid


S100 traplift: zelfstandig in uw huis blijven wonen

Ouder worden mag niet ten koste gaan van uw onafhankelijkheid. . De S100 traplift zorgt ervoor dat u zelfstandig in uw geliefde huis vol gelukkige herinneringen kunt blijven wonen.

De NIEUWE S100 traplift werd geoptimaliseerd om u onafhankelijkheid terug te geven. Het garandeert unieke functionaliteit, comfort en veiligheid, zelfs in kleine ruimtes. Het biedt u vertrouwen, veiligheid en onafhankelijkheid in uw dagelijkse routine.

S100 Stairlift

De S100 trapliftis speciaal ontworpen voor rechte trappen. Met zijn ergonomisch, stevig en modern design, biedt de S100 u onvergelijkbare functionaliteit en is verkrijgbaar in een discreet neutraal en tijdloos kleurenpalet dat in elke omgeving past. Het is ook beschikbaar voor buiten op zijn versie S100 outdoor.

De traplift is ontworpen volgens uw specifieke behoeften en bevat de nieuwste technologieën voor levenslange onafhankelijkheid in uw huis.Ontdek Duitse techniek en design op zijn best met de S100 traplift van TK Home Solutions.

Maximum Comfort

S100 Stairlift Comfort

Met de NIEUWE, krachtige S100 traplift kunt u zelfstandig blijven wonen in het comfort van uw huis. Wij nemen dit engagement serieus en hebben alle functies geoptimaliseerd om een levenslang betrouwbaar gebruik te garanderen.

De traplift is zeer eenvoudig te gebruiken en wordt met een joystick bediend om naar boven en beneden te gaan, wat zorgt voor een vlotte en veilige rit. De geoptimaliseerde draaibare zitting maakt een veilig in- en uitstappen mogelijk aan zowel de onderkant als de bovenkant van de trap. Met zijn geavanceerde, krachtige en ergonomische systeem en zijn unieke veiligheidskenmerken is de S100 het essentiële hulpmiddel om u te helpen met een gerust hart zelfstandig thuis te blijven wonen.

Maximum Veiligheid

S100 Stairlift seat belt

De S100 biedt u de betrouwbaarheid van een befaamde Duitse fabrikant. Hij beschikt over alle ultieme veiligheidsvoorzieningen die nodig zijn om veilige verplaatsingen te garanderen. De nieuwe, verbeterde gordel heeft een duidelijk zichtbare sluiting die gemakkelijk met één hand kan worden vast- en losgemaakt. De geoptimaliseerde armleuningen hebben een modern design en een ergonomische vorm met een noodstopknop, waardoor uw veiligheid en die van andere trapgebruikers is gewaarborgd. Deze knop kan op beide armleuningen worden geplaatst. De unieke armsteunen van de S100 omsluiten u veilig wanneer u de trap op en af gaat. De armleuningen zijn niet alleen op een handige hoogte geplaatst, maar zijn ook lang en lopen taps toe aan de voorkant uit om u zowel een stevige grip als extra steun te geven bij het gaan zitten of rechtstaan.

Zowel de gordel als de armleuning zijn voorzien van veiligheidsdetectie voor extra gemoedsrust. De traplift beweegt alleen als de gordel goed vastzit en de armleuningen volledig zijn uitgeklapt, zodat u tijdens de rit in onze 'veiligheidscirkel' blijft.

Gratis advies en opmetingen

S100 Expert

Elke situatie is anders, en dit geldt ook voor trappen. Daarom is onze eerste stap altijd een persoonlijk bezoek door een van onze experts, die uw behoeften zal evalueren, de verschillende mogelijkheden zal toelichten en samen met u de perfecte oplossing zal zoeken.

Ons professionele team: specialisten en technici zijn over het hele land verspreid. Als u informatie nodig hebt, zal onze plaatselijke specialist u helpen de oplossing te vinden die beter aan uw behoeften voldoet.

Eenvoudige installatie, wanneer het u uitkomt

S100 Stairlift Comfort

Onze oplossingen zijn zo ontworpen dat ze perfect op uw trap passen. Zodra uw traplift klaar is, komt onze technicus bij u thuis voor de installatie. De installatie van de S100 gebeurt in een paar uur zonder gedoe; veilig en zeker. Onze technicus zal u ook laten zien hoe eenvoudig het is om de stoel te bedienen, en zal ook tijd vrijmaken om eventuele vragen te beantwoorden. Aan het einde van de installatie zal onze technicus uw kamer schoon, opgeruimd en gedesinfecteerd achterlaten. Hij zal daar ook de betrouwbare S100 achterlaten, met de verzekering dat u vanaf dat moment in alle veiligheid een zelfstandig leven thuis kunt leiden.

Vraag vrijblijvend informatie aan

Informatie aanvragen TK Home Solutions Traplift

Gelieve hier uw voornaam in te vullen
Gelieve uw telefoonnummer in te vullen
Gelieve hier uw e-mailadres in te vullen

*Verplichte velden

Please confirm the legal notice

Dank u dat u contact met ons opneemt

Wij zullen binnenkort contact met u opnemen

Specificaties S100-Modellen


Classic Comfort
BELANGRIJKSTE KENMERKEN
Zithoogte instelling #2713
Automatische draaisysteem #2713
Elektrische voetsteun #2713
Joystick #2713 #2713
Stoelbekleding vinyl #2713 #2713
Max gewicht gebruiker 160Kg (@45°) #2713 #2713
Max gewicht gebruiker 136Kg (@53°) #2713 #2713
Afstandsbediening Optioneel Optioneel
Oproepapparaat Optioneel Optioneel
Basisstation Optioneel Optioneel
Premium rail Optioneel Optioneel
Scharnierrail Optioneel Optioneel
VEILIGHEIDSVOORZIENINGEN
Noodstopknop #2713 #2713
Met één hand te bedienen veiligheidsgordel met detectie #2713 #2713
Armleuningdetectie #2713 #2713
Slot #2713
Obstakeldetectie #2713 #2713
BESCHIKBAAR
Installatie aan beide zijden van de trap #2713 #2713
Geen werken vereist #2713 #2713
Geïnstalleerd in minder dan een dag #2713 #2713