Coronavirus : TK Home Solutions zet zijn dienstverlening voort met inachtname van de nodige voorzorgsmaatregelen. Meer info

Skip Navigation

De S100: een traplift voor een rechte trap

Een traplift voor een rechte trap van TK Home Solutions is comfortabel en betrouwbaar. Ons S100-gamma dat speciaal voor rechte trappen werd ontwikkeld komt aan al uw wensen tegemoet.

Onze stoelliften voor rechte trappen beschikken onder meer over opklapbare armsteunen met antislip voor extra steun. Er is ook een veiligheidsgordel voor extra bescherming. De voetsteunen die in de hoogte verstelbaar zijn, hebben een veiligheidsrand. De S100 traplift heeft ook een gestroomlijnde aandrijving, is zelf opladend, heeft een onafhankelijke batterij en er is zelfs een versie beschikbaar voor buiten.

Een traplift is eenvoudiger dan u denkt

Welke trap u ook heeft, er komt ooit een dag waarop het moeilijker wordt om elke dag de treden te beklimmen. En dan is het goed om eens na te denken over duurzame oplossingen, zodat uw leven niet ingrijpend hoeft te veranderen.

Zo kan een traplift een interessante oplossing zijn. De lift vergt immers geen grote aanpassingen in uw huis. Integendeel, de stoellift laat u toe om veel langer thuis te blijven wonen en alle dingen die u graag doet thuis gewoon te blijven doen.

Of het nu om een rechte trap gaat of een trap met een bocht, een TK Elevator traplift is een veilige en duurzame keuze. Wij ontwikkelen onze traplifttechnologie in ons eigen onderzoekscentrum en assembleren uw op maat gemaakte lift volledig in onze eigen fabriek.

Blijven vernieuwen

Elke dag zijn onze onderzoekers in de weer om onze trapliften nog meer op uw noden en wensen af te stemmen. Door goed te luisteren naar uw noden, weten we wat we moeten doen om uw leven thuis comfortabeler en veiliger te maken.

Heeft u vragen over het type of de installatie van een traplift voor een rechte trap? Contacteer ons dan vrijblijvend. Ons ervaren personeel informeert u graag over de vele mogelijkheden.

Meer dan 20 000 liften!

TK Home Solutions kon ondertussen al meer dan 20 000 mensen helpen om langer comfortabel en veilig thuis te blijven wonen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen? Contacteer ons vrijblijvend!

Andre Peeters, TK Elevator-adviseur sinds 2001

Alle trapliften in één oogopslag

Maak kennis met onze verschillende trapliften. Voor al uw vragen of een offerte op maat van uw trap, kan u steeds terecht bij het team van ervaren TK Home Solutions-adviseurs. André Peeters, Adviseur sinds 2001 Vergelijk onze trapliften

Ontvang een gratis informatiepakket

Gratis traplift informatiepakket TK Elevator

Koop een nieuwe S200 traplift en betaal 0% BTW!*

Gelieve hier uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw e-mailadres in te vullen
Gelieve hier uw e-mailadres in te vullen

Please confirm the legal notice

Hartelijk dank voor uw aanvraag!

Wij hebben uw gegevens goed ontvangen en nemen binnenkort contact met u op om uw situatie te bespreken. Zo kunnen wij u de juiste informatie toesturen of u een afspraak geven met één van onze adviseurs om even langs te komen bij u thuis.

Heeft u in tussentijd nog vragen? Bel ons dan op ons gratis telefoonnummer 0800 12 697.

Met vriendelijke groeten,

Bert Grootjen

Algemeen Directeur

TK Home Solutions