Welkom bij TKE Home Solutions (voorheen Thyssenkrupp Home Solutions)

Skip Navigation

S100: DE VOORDELIGSTE TRAPLIFT VOOR RECHTE TRAPPEN IN BELGIË

De S100 van TK Home Solutions is het voordeligste model uit ons assortiment. Deze traplift is geschikt voor alle types rechte trappen, zelf een steile trap. Zo maakt deze traplift alle verdiepingen van uw huis opnieuw bereikbaar. Ook als u of uw partner wat slechter te been is, kunt u dankzij deze traplift comfortabel in uw eigen huis blijven wonen en genieten van uw vertrouwde omgeving. De S100 is dan ook de perfecte oplossing voor uw zelfstandigheid en bewegingsvrijheid in huis.

De S100 is bovendien bijzonder compact, en neemt minder plaats in dan onze andere modellen voor draai- en wenteltrappen. Zo kan de S100 zelfs in smalle ruimtes worden geïnstalleerd terwijl het gebruikscomfort en de veiligheid worden verzekerd. De S100 is niet alleen handig in gebruik, hij beschikt ook over een mooi en stijlvol ontwerp. Deze traplift is geschikt voor elk type interieur. Maar ook als u geen rechte trap hebt, hebben we een oplossing voor u. Ontdek in dat geval ons model de S200. Bekijk hier alle verschillende trapliften uit ons assortiment.

Uitstekend comfort

De stevige en innovatieve S100 traplift helpt u om zelfstandig te blijven in uw eigen woning en houdt alle verdiepingen comfortabel bereikbaar. Net zoals bij al onze andere modellen, geven we ook op de S100 standaard twee jaar garantie, maar u kunt ook genieten van onze levenslange garantie als u kiest voor een jaarlijks onderhoud.

De bediening van deze traplift is heel eenvoudig, met een gebruiksvriendelijke joystick om de lift naar boven of beneden te sturen in één vlotte beweging. Plaatsnemen of opstaan verloopt comfortabel dankzij de draaibare zitting. De S100 is dan ook de ideale oplossing voor uw behoeften en uw woning: ergonomie, gebruiksgemak en een stijlvol design.

100% veiligheid

De S100 werd ontworpen in Duitsland en wordt in onze eigen fabriek in Nederland geproduceerd. Hierdoor kunnen we de betrouwbaarheid van onze producten garanderen en perfect inspelen op de wensen van onze klanten.

De vernieuwde veiligheidsgordel beschikt over een duidelijk zichtbare gesp die u gemakkelijk en zelfs met één hand kunt aansluiten en losmaken. De armleuningen zijn modern en ergonomisch ontworpen. Dankzij hun optimale plaatsing en slimme ontwerp bieden ze u een stevige grip en voldoende steun terwijl u gaat zitten of als u opstaat.

De gordel en armsteunen hebben een ingebouwde veiligheidsdetectie, waardoor de traplift pas in beweging komt zodra u goed vastzit en de armleuningen hebt uitgeklapt. Zo kunt u zorgeloos stijgen en dalen in alle veiligheid.

Hoe verloopt de aankoop van een traplift?

We versturen u eerst een informatiebrochure met daarin alle uitleg over onze producten. Vervolgens neemt een van onze adviseurs contact met u op om vrijblijvend een afspraak te maken. Elke woning is uniek, en elke trap is dat ook. Daarom komt onze adviseur persoonlijk bij u langs. Zo kan hij uw trap opmeten en samen met u de mogelijkheden bekijken. Tijdens dat bezoek hebt u uitgebreid de kans om al uw vragen te stellen.

Onze deskundige adviseurs staan in rechtstreeks contact met onze fabriek. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de traplift helemaal aan uw wensen wordt aangepast. En omdat TK Home Solutions het hele proces verzorgt, van de aankoop tot de installatie, kunnen we u een voordelige prijs aanbieden.

De installatie van de S100 traplift verloopt snel

Zodra u hebt ingestemd met ons bestek, plannen we een afspraak in om onze rechte traplift te leveren en te installeren. De installatie wordt uitgevoerd door onze ervaren technici. Deze installatie verloopt volgens de afspraken en is binnen enkele uren voltooid. De traplift wordt vervolgens getest en is daarna meteen klaar voor gebruik.

De installateur geeft u alle benodigde uitleg

De installateur gaat pas weg als de traplift volledig is geïnstalleerd en getest, en hij zich ervan heeft vergewist dat u de lift naar wens kunt gebruiken. Bovendien zal hij de hal en trap na de installatie grondig schoonmaken. Zo bent u er zeker van dat u na de installatie uw woning weer in alle comfort kunt gebruiken!

Wenst u meer informatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Meer dan 20 000 liften!

TK Home Solutions kon ondertussen al meer dan 20 000 mensen helpen om langer comfortabel en veilig thuis te blijven wonen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen? Contacteer ons vrijblijvend!

De trapliften van TK Home Solutions

Trapliften adviseur

Alle trapliften in één oogopslag

Maak kennis met onze verschillende trapliften. Voor al uw vragen of een offerte op maat van uw trap, kan u steeds terecht bij het team van ervaren TK Home Solutions-adviseurs. Vergelijk onze trapliften

Vraag uw gratis informatiepakket vandaag nog aan

Vraag uw gratis informatiepakket vandaag nog aan

Koop een traplift en win één week gratis boodschappen!*Wij zorgen alvast voor de pralines, zorgt u voor de koffie?

Wij ontvangen graag uw gegevens:
Gelieve hier uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw e-mailadres in te vullen
Gelieve hier uw e-mailadres in te vullen

Please confirm the legal notice

Wij hebben uw gegevens goed ontvangen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wij hebben uw gegevens goed ontvangen en nemen binnenkort contact met u op om uw situatie te bespreken. Zo kunnen wij u de juiste informatie toesturen of u een afspraak geven met één van onze adviseurs om even langs te komen bij u thuis.

Hebt u intussen nog vragen? Bel ons dan op ons gratis telefoonnummer 0800 12 697.