Welkom bij TK Home Solutions (voorheen Thyssenkrupp Home Solutions)

Skip Navigation

S100 Outdoor: Traplift voor buiten

Een traplift geschikt voor buitentrappen en alle weersomstandigheden

Een traplift voor buiten zorgt ervoor dat u ook uw tuin of garage nog steeds goed kunt bereiken als u wat slechter te been bent. Ook voor wie in een appartement woont kan een traplift voor buiten een goede oplossing zijn.

De S100 Outdoor is specifiek ontworpen voor gebruik in openlucht. De materialen waarmee deze traplift is gemaakt, zijn dan ook geschikt voor alle weertypes. En net zoals alle andere trapliften van TK Home Solutions beschikt ook dit model over een stijlvol ontwerp. Vraagt u zich af of de S100 Outdoor traplift wel op uw buitentrap past? Onze adviseurs staan klaar om u te helpen. Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvend bestek.

Een traplift van hoge kwaliteit en met een lange levensduur

Een traplift moet stevig en duurzaam zijn, en dat geldt zeker voor een traplift in de buitenlucht. De S100 Outdoor is dan ook voorzien van een waterafstotende zitting, roestvrije aluminium rails en een waterdichte beschermhoes voor als de traplift niet wordt gebruikt. Zo is onze traplift bestand tegen alle weersomstandigheden, van hagel en sneeuw tot vriestemperaturen en harde wind.

De S100 Outdoor van TK Home Solutions is niet alleen stevig en betrouwbaar bij elk weertype, hij past ook op bijna elke rechte buitentrap. En om ervoor te zorgen dat alleen u uw traplift kunt gebruiken, beschikt deze traplift voor buiten ook over een beveiliging tegen niet-geautoriseerd gebruik.

Kiest u voor een S100 Outdoor traplift voor buiten?

Dat is een goede keuze, want de S100 Outdoor beschikt over innovatieve technologie en een compact ontwerp, zodat uw trap ook nog gewoon te voet kan worden gebruikt.

Het mooie en tijdloze ontwerp zorgt ervoor dat deze traplift voor buiten bij elk type woning past. De buitentrap hoeft niet aangepast te worden aan de traplift, zelfs de trapleuning kan gewoon op zijn plaats blijven. De S100 Outdoor is ontworpen op basis van de jarenlange ervaring en gepatenteerde technologie van TK Home Solutions.

Bekroond ontwerp

Dit model werd vanwege zijn praktische en stijlvolle ontwerp bekroond met de iF Design Award (International Forum Product Design Award). Kiezen voor de S100 Outdoor, dat is kiezen voor een uniek design en een uitstekende service. We zijn dan ook trots op het vertrouwen dat onze klanten ons schenken.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden om een traplift aan de buitenkant van uw woning te installeren, over de prijzen en de verschillende opties? Aarzel dan niet om onze adviseurs te contacteren!

De trapliften van TK Home Solutions

Trapliften adviseur

Alle trapliften in één oogopslag

Maak kennis met onze verschillende trapliften. Voor al uw vragen of een offerte op maat van uw trap, kan u steeds terecht bij het team van ervaren TK Home Solutions-adviseurs. Vergelijk onze trapliften

Vraag uw gratis informatiepakket vandaag nog aan

Vraag uw gratis informatiepakket vandaag nog aan

Koop nu een S100 of S200 en geniet van 0% BTW

Wij ontvangen graag uw gegevens:
Gelieve hier uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw telefoonnummer in te vullen
Gelieve uw e-mailadres in te vullen
Gelieve hier uw e-mailadres in te vullen

Please confirm the legal notice

Wij hebben uw gegevens goed ontvangen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wij hebben uw gegevens goed ontvangen en nemen binnenkort contact met u op om uw situatie te bespreken. Zo kunnen wij u de juiste informatie toesturen of u een afspraak geven met één van onze adviseurs om even langs te komen bij u thuis.

Hebt u intussen nog vragen? Bel ons dan op ons gratis telefoonnummer 0800 12 697.