Welkom bij TKE Home Solutions (voorheen Thyssenkrupp Home Solutions)

Skip Navigation

Wat is ASL-technologie?

De gepatenteerde technologie die de S200 traplift uniek maakt

De S200 traplift van TK Home Solutions is uitgerust met de gepatenteerde ASL-technologie. ASL staat voor Advanced Swivel and Levelling Technologie of in het Nederlands Geavanceerde Draai- en Waterpastechniek. Dankzij deze unieke technologie kunnen de stoel en de voetensteun van de traplift tijdens de rit draaien en zo de gebruiker waterpas houden. Hierdoor neemt hij tijdens de rit altijd de meest veilige positie voor u aan.

Ontwikkeld door thyssenkrupp

De ASL-technologie is ontwikkeld door TK Home Solutions om tegemoet te komen aan de wensen en eisen van trapliftgebruikers met betrekking tot comfort, veiligheid, installatiemogelijkheden en ruimtebesparing.

Voetensteun los van de aandrijving

In tegenstelling tot traditionele trapliften kan de S200 traplift volledig automatisch draaien omdat de voetensteun vastzit aan de zitting en niet aan de aandrijving. Dit heeft als bijkomend voordeel dat de voetensteun verder naar voren geplaatst kan worden en de gebruiker zijn knieën minder ver hoeft te buigen. Ook is op- en afstappen gemakkelijker aangezien de stoel zowel onder- als bovenaan de trap in de gewenste richting gedraaid kan worden. Doordat de draaibare componenten met de ASL-technologie op maat geprogrammeerd worden, kan de traplift precies op de vorm van de trap afgesteld worden en gaat de lift in één soepele beweging naar boven en beneden.

S200 traplift past bijna altijd

De ASL-technologie bespaart tijd en zorgt ervoor dat u gemakkelijk en comfortabel een smalle en steile trap op en af kunt. Ook afstappen is veilig, omdat de stoel in de juiste afstappositie draait. In 99 van de 100 gevallen is de S200 traplift voorzien van de ASL-technologie. Wij beweren daarom ook dat de S200 traplift van TK Home Solutions bijna op iedere trap in België past.

Nieuwsgierig hoe de ASL-technologie werkt?

Klik op het filmpje. Meer doen met minder ruimte. Dat doen de trapliften van TK Home Solutions.

Heeft u niet gevonden wat u zocht? Bel ons op het gratis nummer 0800 12 697 voor meer informatie of eventuele antwoorden op uw vragen.

U kunt ons ook bereiken via het contactformulier.

Ontvang een gratis traplift informatiepakket

Gratis traplift informatiepakket TK Home Solutions

In twee stappen bent u klaar

Wij ontvangen graag uw gegevens:

Gelieve hier uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen

Stap 2

Om een gratis informatiepakket te ontvangen, gelieve onderstaand contactformulier te vervolledigen:

Gelieve de 4 cijfers van uw postcode in te vullen
Gelieve uw telefoonnummer in te vullen

Please confirm the legal notice

Hartelijk dank voor uw aanvraag!

Wij hebben uw gegevens goed ontvangen en nemen binnenkort contact met u op om uw situatie te bespreken. Zo kunnen wij u de juiste informatie toesturen of u een afspraak geven met één van onze adviseurs om even langs te komen bij u thuis.

Hebt u in tussentijd nog vragen? Bel ons dan op ons gratis telefoonnummer 0800 12 697.

Met vriendelijke groeten,

Bert Grootjen

Algemeen Directeur thyssenkrupp Home Solutions