Coronavirus : TK Home Solutions zet zijn dienstverlening voort met inachtname van de nodige voorzorgsmaatregelen. Meer info

Skip Navigation

Ambassadeurschap bij TK Home Solutions

Bent u net zoals ons fan van onze producten? Word dan lid van ons ambassadeursprogramma.

Concreet zijn er drie manieren waarop u een trotse ambassadeur kunt worden. Wilt u graag uw steentje bijdragen met het vinden van dé beste mobiliteitsoplossing voor iemand anders? Dat kan door ons aan te bevelen. Ten tweede kunt u ook een recensie achterlaten waarin u uw ervaringen deelt. Ten derde kunt u de referentie worden voor testritten bij u in de buurt.

Beveel ons aan

Kan een van uw buren, familieleden, vrienden of kennissen zijn of haar volledige woning niet optimaal benutten? U kunt als ambassadeur dit verhaal een andere wending geven door ons aan te bevelen, opdat zij opnieuw kunnen genieten van een allesomvattende vrijheid bij hen thuis. Daarbovenop kunt u er iets mee verdienen!

  •  U kunt de antwoordkaart invullen die de monteur u na de installatie heeft overhandigd. Toch niet gekregen? Dan werd de antwoordkaart na de installatie via de post opgestuurd. Stuur de antwoordkaart met de door u aanbevolen persoon kosteloos naar ons op.
  •  U kunt er ook voor kiezen om zijn of haar contactgegevens telefonisch door te geven via het gratis nummer 0800 12 697.

Onze TK Elevator adviseurs doen nadien het nodige om de desbetreffende persoon geheel vrijblijvend te informeren over alle mogelijkheden. Indien deze persoon beslist om een van onze producten op uw aanbeveling te laten installeren, ontvangt u een cadeaubon van Sodexo ter waarde van € 125.

Deel uw mening

We zetten ons voor de volle honderd percent in, zodat onze klanten tevreden zijn met onze producten en dienstverlening. Op die manier kunnen onze klanten thuis verder genieten van alle comfort.

We dragen klanttevredenheid dan ook hoog in het vaandel. Daarom kijken wij uit naar uw feedback en eventuele suggesties, zodat wij onze producten en diensten verder kunnen verbeteren.

Daartoe vragen wij enkele minuten van uw tijd om het feedbackformulier in te vullen.

Word de referentie in uw buurt

Graag geven wij geïnteresseerden de mogelijkheid om een TK Home Solutions trap-, huis- of plateaulift te testen bij referentieadressen in uw buurt. U kunt op uw gemak een testrit maken bij een bestaande klant. Nadien kan hij/zij advies verlenen over het advies- en installatieproces, maar ook over onze service. Meer informatie vindt u hier terug.

Ja, ik heb interesse in een vrijblijvend bezoek voor een offerte op maat.

Bel ons gratis

In twee stappen bent u klaar

Wij ontvangen graag uw gegevens

Gelieve hier uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen

Stap 2

Om een gratis afspraak te maken, gelieve onderstaand contactformulier te vervolledigen.

Gelieve de 4 cijfers van uw postcode in te vullen
Gelieve uw telefoonnummer in te vullen

Please confirm the legal notice

Hartelijk dank!

Wij contacteren u zo spoedig mogelijk