Welkom bij TK Home Solutions (voorheen Thyssenkrupp Home Solutions)

Skip Navigation

Word ambassadeur en verdien 250 euro

Bent u net zoals ons fan van onze producten? Word dan lid van ons ambassadeursprogramma.

Concreet zijn er drie manieren waarop u een trotse ambassadeur kunt worden. Wilt u graag uw steentje bijdragen met het vinden van dé beste mobiliteitsoplossing voor iemand anders? Dat kan door ons aan te bevelen. Ten tweede kunt u ook een recensie achterlaten waarin u uw ervaringen deelt. Ten derde kunt u de referentie worden voor testritten bij u in de buurt.

Beveel ons aan

Kan een van uw buren, familieleden, vrienden of kennissen zijn of haar volledige woning niet optimaal benutten? U kunt als ambassadeur dit verhaal een andere wending geven door ons aan te bevelen, opdat zij opnieuw kunnen genieten van een allesomvattende vrijheid bij hen thuis. Daarbovenop kunt u er iets mee verdienen!

  • U kunt de antwoordkaart invullen die de monteur u na de installatie heeft overhandigd. Toch niet gekregen? Dan werd de antwoordkaart na de installatie via de post opgestuurd. Stuur de antwoordkaart met de door u aanbevolen persoon kosteloos naar ons op.
  • U kunt er ook voor kiezen om zijn of haar contactgegevens telefonisch door te geven via het gratis nummer 0800 12 697.

Onze TK Home Solutions adviseurs doen nadien het nodige om de desbetreffende persoon geheel vrijblijvend te informeren over alle mogelijkheden. Als iemand op uw aanbevelen* een traplift bestelt bij TK Home Solutions, krijgt u van ons cadeaucheques ter waarde van € 250,-.De koper krijgt er een korting van € 250,- bovenop!

Deel uw mening

We zetten ons voor de volle honderd percent in, zodat onze klanten tevreden zijn met onze producten en dienstverlening. Op die manier kunnen onze klanten thuis verder genieten van alle comfort.

We dragen klanttevredenheid dan ook hoog in het vaandel. Daarom kijken wij uit naar uw feedback en eventuele suggesties, zodat wij onze producten en diensten verder kunnen verbeteren.

Daartoe vragen wij enkele minuten van uw tijd om het feedbackformulier in te vullen.

Word de referentie in uw buurt

Graag geven wij geïnteresseerden de mogelijkheid om een TK Home Solutions trap-, huis- of plateaulift te testen bij referentieadressen in hun buurt. Zo kunnen zij de traplift testen in een huiselijke omgeving. Nadien kan u advies verlenen over het advies- en installatieproces, maar ook over onze service. Meer informatie vindt u hier terug.

Bel het gratis nummer 0800 12 697 en meld u aan als referentie

Vraag uw gratis informatiepakket vandaag nog aan

Vraag uw gratis informatiepakket vandaag nog aan

Koop nu een S100 of S200 en geniet van 0% BTW

Wij ontvangen graag uw gegevens:
Gelieve hier uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw telefoonnummer in te vullen
Gelieve uw e-mailadres in te vullen
Gelieve hier uw e-mailadres in te vullen

Please confirm the legal notice

Wij hebben uw gegevens goed ontvangen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wij hebben uw gegevens goed ontvangen en nemen binnenkort contact met u op om uw situatie te bespreken. Zo kunnen wij u de juiste informatie toesturen of u een afspraak geven met één van onze adviseurs om even langs te komen bij u thuis.

Hebt u intussen nog vragen? Bel ons dan op ons gratis telefoonnummer 0800 12 697.