Welkom bij TK Home Solutions (voorheen Thyssenkrupp Home Solutions)

Skip Navigation

Aankoop en installatie traplift

TK Home Solutions heeft ondertussen meer dan zestig jaar ervaring in de productie van trapliften, huisliften en platformliften. Al onze trapliften worden in ons eigen researchcentrum ontwikkeld en beschikken hierdoor over geavanceerde technologie. De monorail, de gepatenteerde Swivel-draaitechniek, de bekledingsmogelijkheden,… als marktleider bieden we u het neusje van de zalm.

4 stappen die het verschil maken

Ontdek in vier stappen hoe vlot de aankoop en installatie verloopt:

Trapliften Call Center Lady TK Home Solutions

1. Informatie? Geen probleem!

Iets nieuws, dat is altijd een beetje wennen, en dat begrijpen wij maar al te goed. Wij kunnen u heel wat informatie verschaffen over alles wat u wilt weten rond trapliften. U kunt ons contactformulier online invullen voor een aanvraag. Of bel ons gewoon even op, op het gratis nummer 0800 44 365. Binnen de twee dagen ontvangt u een uitgebreid informatiepakket dat u rustig kunt doornemen.
2.Maak een afspraak voor een vrijblijvend voorstel op maat van uw trap

2. Tijd voor een afspraak

Wilt u meer weten? Dan kunt u een afspraak maken met een thyssenkrupp-gecertificeerde adviseur, wanneer het u past. Hij of zij zal met u bespreken wat uw noden zijn en op basis daarvan krijgt u meteen een prijsvoorstel voor een oplossing op maat van uw trap. Zonder verplichtingen. Zonder kosten.
3.Uw bestelling betekent de start van onze productie op maat

3. We gaan aan de slag

Bent u overtuigd? Dan komt onze TK Elevator-gecertificeerde vakman alles minutieus opmeten. Vervolgens gaan we de traplift in onze eigen fabriek bouwen.
4. De dag van de installatie al maakt u uw eerste rit met uw traplift

4. Klaar voor de eerste rit?

Als uw traplift klaar is, nemen we met u contact op voor de installatie. Onze expert-installateur heeft maximaal één dag nodig om uw stoeltjeslift te installeren. U hoeft niet te vrezen voor stof of breekwerk. Na de installatie ruimt onze vakman alles netjes op en neemt hij ruim de tijd om de werking van de traplift aan u uit te leggen.

En wilt u dat het nog sneller gaat, dan kan dat! Wij kunnen u namelijk garanderen dat u binnen de twee weken tijd van uw traplift zal kunnen genieten, vanaf de dag dat de bestelbon werd ondertekend tot de dag waarop onze expert-installateur uw traplift monteert.

U ziet het, wij begeleiden u bij elke stap van de aankoop van uw gepersonaliseerde traplift. U hoeft zich geen zorgen te maken en onze medewerkers staan steeds tot uw dienst bij verdere vragen of bezorgdheden. U zal ervan versteld staan hoe een TK Elevator-traplift uw leven verandert.

Ja, ik heb interesse in een vrijblijvend bezoek voor een offerte op maat.

Bel ons gratis

In twee stappen bent u klaar

Wij ontvangen graag uw gegevens

Gelieve hier uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw e-mailadres in te vullen
Gelieve hier uw e-mailadres in te vullen

Stap 2

Om een gratis afspraak te maken, gelieve onderstaand contactformulier te vervolledigen.

Gelieve de 4 cijfers van uw postcode in te vullen
Gelieve uw telefoonnummer in te vullen

Please confirm the legal notice

Hartelijk dank!

Wij contacteren u zo spoedig mogelijk