Coronavirus : TK Home Solutions zet zijn dienstverlening voort met inachtname van de nodige voorzorgsmaatregelen. Meer info

Skip Navigation

De traplift van TK Home Solutions is de meest gekozen traplift in België

Zou u zo lang mogelijk thuis willen blijven wonen? Steeds meer senioren kiezen ervoor. En dat kan op een zeer eenvoudige manier.

Wij van TK Home Solutions in Gent helpen u om in uw vertrouwde omgeving te blijven wonen. Onze trapliften maken uw huis weer volledig bereikbaar. Geen vervelende verhuis, geen dure verbouwingen, maar een eenvoudige ingreep die u nog jaren van uw thuis laat genieten.

Als de trap een hindernis wordt

U heeft het misschien ook al gemerkt: ouder worden brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. Denk aan stramme spieren of pijnlijke gewrichten. Dan wordt het minder evident om bijvoorbeeld de trap te nemen. Zeker als het om steile trap, nauwe trappen of wenteltrappen gaat.

Ook het risico om te vallen wordt wat groter. En dan is het logisch dat u onzekerder wordt in uw eigen huis. Dat u de bovenverdiepingen vermijdt of zelfs overweegt om die niet meer te gebruiken.

Met een stoellift van TK Home Solutions zijn deze zorgen van de baan. Onze hoogtechnologische toestellen brengen u comfortabel en veilig naar de bovenverdieping en terug naar beneden. Weg zorgen, weg angst. U hebt alle vrijheid terug.

Een traplift, wat is dat precies?

Een traplift is een toestel waarmee u in alle comfort de trap op en af kunt, zonder zelf nog trappen te hoeven doen. U neemt plaats in de stoel en met een simpele bedieningsknop gaat u naar boven of naar beneden. En dat kan zowel op een rechte trap als op een trap met bochten, buiten en binnen.

TK Home Solutions is kwaliteit over de hele lijn

Een traplift van TK Home Solutions betekent kwaliteit. Van begin tot einde. Onze adviseurs komen graag bij u langs om te bekijken wat mogelijk is. U krijgt van ons een gepersonaliseerd voorstel en bij akkoord wordt uw stoellift in onze fabriek geassembleerd. Daarna komen onze technici uw traplift snel en proper installeren, waarbij ze ook ruim de tijd nemen om alles rustig aan u uit te leggen. Hebt u nog vragen achteraf? U kunt steeds terecht bij uw adviseur of bij onze helpdesk op het nummer 0800 12 697. Wij zijn elke dag, 24 uur per dag bereikbaar.

Wij bieden oplossingen wanneer trappenlopen moeilijker wordt.

  • Trappen met bocht en rechte trappen
  • Past op elke trap
  • Veilig de trap op en af, ontwikkeld met artsen & kinesisten
  • Duitse kwaliteit en 60 jaar ervaring
  • 2 à 4 weken tot plaatsing

Andre Peeters, TK Elevator-adviseur sinds 2001

Alle trapliften in één oogopslag

Maak kennis met onze verschillende trapliften. Voor al uw vragen of een offerte op maat van uw trap, kan u steeds terecht bij het team van ervaren TK Home Solutions-adviseurs. André Peeters, Adviseur sinds 2001 Vergelijk onze trapliften

Ja, ik heb interesse in een vrijblijvend bezoek voor een offerte op maat.

Vrijblijvend bezoek TK Elevator

Koop een nieuwe S200 traplift en betaal 0% BTW!*

Wij ontvangen graag uw gegevens:
Gelieve hier uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw e-mailadres in te vullen
Gelieve hier uw e-mailadres in te vullen

Please confirm the legal notice

Wij hebben uw gegevens goed ontvangen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wij hebben uw gegevens goed ontvangen en nemen binnenkort contact met u op om uw situatie te bespreken. Zo kunnen wij u de juiste informatie toesturen of u een afspraak geven met één van onze adviseurs om even langs te komen bij u thuis.

Hebt u intussen nog vragen? Bel ons dan op ons gratis telefoonnummer 0800 12 697.

Met vriendelijke groeten,

Bert Grootjen

Algemeen Directeur TK Home Solutions

TK Elevator

Win een gratis traplift in september!*