Welkom bij TKE Home Solutions (voorheen Thyssenkrupp Home Solutions)

Skip Navigation

WILT U EEN TRAPLIFT KOPEN? BEKIJK HIER DE TRAPLIFTEN VAN TK HOME SOLUTIONS

Als u of uw partner wat minder goed te been is, dan is de aankoop van een traplift een goede oplossing om mobiel te blijven in uw eigen woning. Zo kan een traplift van TK Home Solutions u helpen om in uw eigen vertrouwde omgeving te blijven wonen, ook als dat een huis is met meerdere verdiepingen.

TK Home Solutions (voorheen ThyssenKrupp) beschikt over jarenlange ervaring met het aanbieden van liftoplossingen op maat. Voor rechte trappen bieden we bijvoorbeeld het model S100 aan, en met het model S200 installeren we probleemloos een traplift in een wenteltrap. Zo hebben we voor elke trap en voor elk type woning een oplossing en kunt u comfortabel van uw huis blijven genieten. Contacteer ons vandaag nog voor vrijblijvend advies en een offerte.

S200: Voor een trap met bochten

Degelijk, comfortabel, veilig en gemakkelijk in gebruik. Met de S200 blijft u volledig onafhankelijk en houdt u uw bewegingsvrijheid.
Ontdek alles over de S200.

Standaard
Geschikt voor rechte trappen en trappen met verschillende bochten
• Op maat gemaakt met een unieke monorail
• Maximumgewicht 125 kg

S100 traplift: Voor rechte trappen

De S100 heeft niet alleen een mooi, stijlvol en ergonomisch ontwerp, hij is ook compact en biedt verschillende extra beveiligingsopties. Bovendien kunt u hem naar eigen smaak laten bekleden.
Ontdek alles over de S100.

Standaard
Geschikt voor rechte trappen
• Maximumgewicht 160 kg (bij hellingshoek <45 graden)

S100 Outdoor: Een traplift voor buiten

Om ook uw tuin of garage gemakkelijk te kunnen blijven bereiken als u minder goed te been bent, kunt u kiezen voor deze traplift voor de buitenkant van uw woning. De buitenlift is ook zeer geschikt voor appartementen. De S100 Outdoor is speciaal gemaakt voor gebruik in openlucht. Hij is ontworpen om bestand te zijn tegen alle weersomstandigheden, met een mooi en comfortabel design, net zoals alle andere huisliften van TK Home Solutions.
Ontdek alles over de S100 Outdoor.

Welke traplift is geschikt voor uw trap? Vergelijk hier alle modellen.

Zelfstandig thuis blijven wonen zolang het kan

De producten van TK Home Solutions helpen u om in uw vertrouwde omgeving te blijven wonen. We helpen ouderen en mensen met beperkte mobiliteit om hun woning aan te passen aan hun behoeften. Trapliften, stoelliften, platformliften en huisliften zijn een uitstekende oplossing voor wie minder goed te been is. Onze adviseurs staan klaar om met u mee te denken over een installatie op maat.

“Uitstekende adviezen en informatie. Een zorgeloze installatie, zelfs voor onze ‘moeilijke’ trap. We zijn enorm tevreden met onze traplift!”

“Nu kunnen we onze wenteltrap op twee manieren gebruiken, te voet of met de traplift.”

Wij zorgen ervoor dat u elk type trap opnieuw kunt gebruiken, van een steile trap tot een wenteltrap. Veel mensen vragen ons of de stoellift niet te breed is, en of ze de trap ook nog te voet kunnen gebruiken. Daarvoor vinden we vrijwel altijd een gepaste oplossing. Onze adviseurs vertellen u er graag alles over, aan de hand van concrete voorbeelden.

Een mooi ontworpen oplossing voor uw mobiliteit

Onze productassortiment is aangepast aan de wensen van onze klanten. Zo hebben we een stijlvolle oplossing voor elk budget, van een instapmodel tot een luxueuzere uitvoering. Welk model u ook kiest, we garanderen steeds een kwalitatieve oplossing op maat. TK Home Solutions biedt liften aan voor rechte trappen en trappen met bochten:

  • Zoekt u een lift voor een trap met (scherpe) bochten? Kies dan voor de S200
  • Zoekt u een lift voor een rechte (steile) trap? Kies dan voor de S100

Een traplift kopen: van advies tot installatie

Denkt u erover om een traplift van TK Home Solutions te kopen? Contacteer dan vandaag nog geheel vrijblijvend onze adviseurs. Zij staan klaar om u uitgebreid te informeren over alle opties voor uw woning en om uw vragen te beantwoorden.

U kunt het antwoord op uw vragen misschien ook vinden op onze pagina met veelgestelde vragen. Klaar voor de volgende stap? Dan bezoekt een adviseur van TK Home Solutions u persoonlijk om de situatie van uw woning te bekijken. Onze adviseur zal u een voorstel doen en u daar alle benodigde informatie over geven. Als u instemt, dan maken we de lift op maat in onze fabriek en komt onze installateur hem bij u thuis plaatsen.

Onze innovaties voor uw wooncomfort. Al onze trapliften beschikken over twee jaar garantie.

Gratis onderdelen en herstelling, 24/7 bereikbaar, jaarlijks onderhoud, geen contract vereist Lees hier meer over onze Levenslange garantie

Vraag uw gratis informatiepakket vandaag nog aan

Vraag uw gratis informatiepakket vandaag nog aan

Koop een traplift en win één week gratis boodschappen!*Wij zorgen alvast voor de pralines, zorgt u voor de koffie?

Wij ontvangen graag uw gegevens:
Gelieve hier uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw e-mailadres in te vullen
Gelieve hier uw e-mailadres in te vullen

Please confirm the legal notice

Wij hebben uw gegevens goed ontvangen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wij hebben uw gegevens goed ontvangen en nemen binnenkort contact met u op om uw situatie te bespreken. Zo kunnen wij u de juiste informatie toesturen of u een afspraak geven met één van onze adviseurs om even langs te komen bij u thuis.

Hebt u intussen nog vragen? Bel ons dan op ons gratis telefoonnummer 0800 12 697.