Welkom bij TK Home Solutions (voorheen Thyssenkrupp Home Solutions)

Skip Navigation

TK Elevator wint prijs!

TK Elevator won de Duitse ‘Brand Award 2017’ in de categorie ‘Best Brand Relaunch’.

Tot 2013 dachten veel mensen nog aan TK Elevator als ‘die oude staalfabriek'. Heinrich Hiesinger, CEO van TK Elevator, besloot daarom het merk een nieuwe uitstraling te geven. En met resultaat! Vandaag is TK Elevator niet alleen een sterk merk, het staat ook voor een modern en veelzijdig industrieel concern.

We ontwikkelden een nieuw logo , dat steeds gecombineerd wordt met de slogan die u welllicht herkent: engineering.tomorrow.together. Deze slogan vertaalt de kernwaarden van ons bedrijf.

Wij zijn namelijk al meer dan 200 jaar leverancier van producten en diensten in uiteenlopende sectoren, zoals de automobielindustrie, bouw en constructie, energie, voeding, lucht- en ruimtevaarttechniek, metaal, scheepsbouw, speciale voertuigen ... Engineering zit ons in het bloed. Wij verwierven over de jaren een stevige reputatie in het ontwikkelen van technische toepassingen. En nog altijd werken we constant aan nog slimmere, innovatievere oplossingen en nieuwe technologieën. Voor al onze klanten.

De Duitse Brand Awards worden ieder jaar uitgereikt door het belangrijkste magazine voor Marketing en Sales in Duitsland, ‘Absatzwirtschaft’, en de Duitse Marketing Vereniging. De awards worden uitgereikt in deze vier categorieën: Best Brand Strategy – Best Brand Relaunch – Best Brand Expansion – Best Digital Brand.

Ja, ik heb interesse in een vrijblijvend bezoek voor een offerte op maat.

Vrijblijvend bezoek TK Home Solutions

In twee stappen bent u klaar

Wij ontvangen graag uw gegevens:

Gelieve hier uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen

Stap 2

Om een gratis afspraak te maken, gelieve onderstaand contactformulier te vervolledigen:

Gelieve de 4 cijfers van uw postcode in te vullen
Gelieve uw telefoonnummer in te vullen

Please confirm the legal notice

Hartelijk dank voor uw aanvraag!

Wij hebben uw gegevens goed ontvangen en nemen binnenkort contact met u op om uw situatie te bespreken. Zo kunnen wij u de juiste informatie toesturen of u een afspraak geven met één van onze adviseurs om even langs te komen bij u thuis.

Hebt u intussen nog vragen? Bel ons dan op ons gratis telefoonnummer 0800 12 697.

Met vriendelijke groeten,

Bert Grootjen

Algemeen Directeur thyssenkrupp Home Solutions