Welkom bij TKE Home Solutions (voorheen Thyssenkrupp Home Solutions)

Skip Navigation

Service en kwaliteit

Ons engagement

Levenslange mobiliteit thuis, daar is waar het om draait bij TK Home Solutions! We willen allemaal het liefst zo lang mogelijk thuis wonen. Zelfstandig, veilig en comfortabel. Maar soms rijzen er twijfels: wat als we minder mobiel worden? Wat als hoogteverschillen almaar beperkender werken? thyssenkrupp Home Solutions helpt u een oplossing te vinden op maat van uw behoeften en smaak. Comfort, veiligheid, een tikkeltje luxe… dankzij onze trapliften, huisliften en platformliften blijft uw huis uw thuis, iedere dag opnieuw!

Iedere woning is anders en elke bewoner heeft andere wensen. Daarom is een persoonlijke aanpak zo belangrijk. Bij TK Home Solutions krijgt u gegarandeerd het beste thuisadvies, een oplossing die maatwerk is en de perfecte nazorg. Kortom, u mag zeker zijn van de beste lift op maat van uw wensen en behoeften.

Van servicecenter tot salesteam en technische medewerkers... alle medewerkers van TK Home Solutions stellen uw noden centraal en dragen kwaliteit hoog in het vaandel. Dat gaat verder dan de ambitie om de beste producten te leveren, het gaat over het aanreiken van een unieke oplossing, op maat van uw behoeften.

Onze lokale verankering is onze sterkte. Een uitgebreid team van commerciële adviseurs en professionele expert-installateurs woont en is actief in de verschillende streken van het land. Zeg maar, altijd in uw buurt.

Kortom, de beste service en een unieke kwaliteit, daar engageert TK Home Solutions zich toe naar al zijn klanten en dus ook naar u.

Meer over onze kwaliteit:

Aankoop en Installatie

Een lift installeren is geen impulsieve beslissing en elke woning is anders. Of het nu om een traplift, huislift of platformlift gaat, TK Home Solutions garandeert u het beste advies en een perfecte nazorg…

Lees meer

Altijd in uw buurt

Het maakt niet uit waar u woont, onze dienstverlening is over het ganse land georganiseerd

Lees meer

Rechtstreeks van de fabriek

Omdat iedere woning anders is, elke bewoner andere wensen heeft, worden onze liften op maat gemaakt.

Lees meer

ISO-Kwaliteit

TK Home Solutions geniet vandaag maar liefst 3 certificaten

Lees meer

2 jaar garantie

Bij TK Home Solutions geniet u op alle liften een fabrieksgarantie van 2 jaar. Als producent én installateur staan wij garant…

Lees meer

Onderhoudscontract

Het belang van regelmatig onderhoud

Lees meer

Innovatie voor u

Wij kiezen resoluut voor innovatie en technologie ontwikkeld voor mensen door mensen!

Lees meer

Ja, ik heb interesse in een vrijblijvend bezoek voor een offerte op maat.

Vrijblijvend bezoek TK Elevator

Wij ontvangen graag uw gegevens:
Gelieve hier uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw e-mailadres in te vullen
Gelieve hier uw e-mailadres in te vullen

Please confirm the legal notice

Hartelijk dank voor uw aanvraag!

Wij hebben uw gegevens goed ontvangen en nemen binnenkort contact met u op om uw situatie te bespreken. Zo kunnen wij u de juiste informatie toesturen of u een afspraak geven met één van onze adviseurs om even langs te komen bij u thuis.

Hebt u intussen nog vragen? Bel ons dan op ons gratis telefoonnummer 0800 12 697.

Met vriendelijke groeten,

Bert Grootjen

Algemeen Directeur TK Home Solutions