Welkom bij TK Home Solutions (voorheen Thyssenkrupp Home Solutions)

Skip Navigation

Tijdelijk trapliftvoordeel bij TK Home Solutions

Voorjaarsactie: in mei €1.000,- korting op een traplift

De aankoop van een traplift is een aankoop die uw leven zal veranderen. Voortaan kan u zonder moeite de trap op en af en heeft u uw zelfstandigheid terug in eigen handen.

De trapliften van TK Home Solutions zijn de veiligste en meest betrouwbare op de markt. Wij vinden dat iedereen een degelijke traplift verdient. Om het u nog makkelijker te maken krijgt u tijdens de hele maand mei 1000 euro korting op de prijs van uw nieuwe S200 traplift! Een uniek aanbod die u niet mag missen!

Onze adviseurs komen graag volledig vrijblijvend bij u langs om u meer informatie te geven over onze trapliften en om na te kijken welke oplossing het beste past in uw situatie.

West u meer informatie? U kunt uw gegevens achterlaten via het invulformulier of bellen naar ons contact center op het nummer 0800-5003.

Vraag uw gratis informatiepakket vandaag nog aan

Vraag uw gratis informatiepakket vandaag nog aan

Voorjaarsactie: €1.000,- korting op een traplift

Wij ontvangen graag uw gegevens:
Gelieve hier uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw telefoonnummer in te vullen
Gelieve uw e-mailadres in te vullen
Gelieve hier uw e-mailadres in te vullen

Please confirm the legal notice

Wij hebben uw gegevens goed ontvangen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wij hebben uw gegevens goed ontvangen en nemen binnenkort contact met u op om uw situatie te bespreken. Zo kunnen wij u de juiste informatie toesturen of u een afspraak geven met één van onze adviseurs om even langs te komen bij u thuis.

Hebt u intussen nog vragen? Bel ons dan op ons gratis telefoonnummer 0800 12 697.

*Deze promotie is enkel geldig bij aankoop van een nieuwe S200 traplift. De actie loopt vanaf 01/05/2023 tot en met 31/05/2023 en is enkel geldig indien de aankoop bevestigd wordt (dit betekent dat de bestelbon ondertekend werd ontvangen) tussen 01/05/2023 en 31/05/2023. Bij een annulering van de bestelling vervalt het recht op de actie, alsook bij bestelling van een traplift voor 01/05/2023 en na 31/05/2023. Deze actie is enkel geldig in België en is niet cumuleerbaar met andere promoties.