Welkom bij TKE Home Solutions (voorheen Thyssenkrupp Home Solutions)

Skip Navigation

Tijdelijk trapliftvoordeel bij TK Home Solutions

Ruim 65 jaar produceert TK Home Solutions trapliften voor klanten van over de hele wereld. Zo zijn er intussen al ruim 500.000 trapliften uit de fabriek van TK Elevator gerold.

In België is TK Home Solutions al jaar en dag een huis van vertrouwen voor al haar tienduizenden klanten. En wij zouden u graag als nieuwste klant willen ontvangen en welkom heten bij thyssenkrupp.

Wegens groot succes verlengd: Win een gratis traplift in oktober!*

Sinds de dag waarop de heer De Reus in 1957 de allereerste traplift in België plaatste, zijn er ruim 500.000 trapliften uit de fabriek van TK Home Solutions gerold. Met honderdduizenden tevreden klanten wereldwijd tot gevolg. Graag zouden we u als nieuwste klant willen toevoegen aan deze familie zodat ook u terug ten volle van het leven en uw huis kunt genieten.

Deze maand kan u deelnemen aan onze unieke wedstrijd: Maak deze maand nog een afspraak met onze adviseur, onderteken de bestelbon en win uw traplift!*

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen? Vraag dan snel een gratis en vrijblijvend bezoek van één van onze adviseurs aan.

Deze maand heeft TK Home Solutions een speciale promotie voorzien: Win een gratis traplift in oktober. Deze actie is geldig van 01/10/2022 t.e.m. 31/10/2022*. Vraag snel uw gratis en vrijblijvend bezoek aan door één van onze adviseurs!

Kies voor een traplift van TK Home Solutions en win een gratis traplift in oktober*. Vraag hier uw gratis informatiepakket aan.

Actie geldig tot en met 31 oktober 2022 Ook voordeel op een traplift? Klik hier

Vertrouw in ons ingenieurschap. voor het leven. Geniet van levenslange garantie op uw nieuwe traplift.

Gratis onderdelen; Gratis reparatie; 24/7 bereikbaar; Jaarlijks onderhoud; Ieder moment opzegbaar Lees hier meer over onze Levenslange garantie

Ja, ik heb interesse in een vrijblijvend bezoek voor een offerte op maat.

Vrijblijvend bezoek TK Home Solutions

Wegens groot succes verlengd: Win een gratis traplift in oktober!*

In twee stappen bent u klaar

Wij ontvangen graag uw gegevens:

Gelieve hier uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve hier uw e-mailadres in te vullen

Stap 2

Om een gratis afspraak te maken, gelieve onderstaand contactformulier te vervolledigen:

Gelieve de 4 cijfers van uw postcode in te vullen
Gelieve uw telefoonnummer in te vullen

Please confirm the legal notice

Hartelijk dank voor uw aanvraag!

Wij hebben uw gegevens goed ontvangen en nemen binnenkort contact met u op om uw situatie te bespreken. Zo kunnen wij u de juiste informatie toesturen of u een afspraak geven met één van onze adviseurs om even langs te komen bij u thuis.

Hebt u intussen nog vragen? Bel ons dan op ons gratis telefoonnummer 0800 12 697.

Met vriendelijke groeten,

Bert Grootjen

Algemeen Directeur thyssenkrupp Home Solutions

*Deze actie is enkel geldig bij aankoop van een traplift vanaf 01/10/2022 tot en met 31/10/2022 en enkel geldig indien de aankoop bevestigd wordt (dit betekent dat de bestelbon ondertekend werd ontvangen) tussen 01/10/2022 en 31/10/2022. Bij een annulatie van de bestelling vervalt het recht op de actie, alsook bij bestelling van een traplift voor 01/10/2022 en na 31/10/2022. Deze actie is enkel geldig in België en is niet cumuleerbaar met andere aangeboden acties door TK Home Solutions. De actie wordt beslist door het terugsturen van de antwoordkaart van de puzzel. De persoon die het juiste antwoord aanlevert, is de winnaar. Indien er meerdere deelnemers het juiste antwoord hebben, zal de winnaar bepaald worden door middel van een schiftingsvraag. Degene die deze vraag correct heeft, is de effectieve winnaar van de winactie. Private deelnemers, die de traplift zelf aankopen, maken kans op de gratis traplift. Deelnemers die de traplift aankopen met tussenkomst van een rechtspersoon, kunnen aanspraken op de alternatieve prijs: een TV met een maximale waarde van € 1000.