Coronavirus : TK Home Solutions zet zijn dienstverlening voort met inachtname van de nodige voorzorgsmaatregelen. Meer info

Skip Navigation

Waarom kiezen voor een ergonomische traplift?

Een ergonomische traplift

Wie ouder wordt, krijgt het vaak moeilijk om de trap te nemen. Knieën worden overbelast en u voelt een druk in uw benen wanneer u de trap oploopt. Het kost veel energie en kracht om boven te raken, waardoor u de trap liever vermijdt. Bovendien is de kans op een val groot waardoor een ergonomische traplift een goede oplossing biedt. Zeker wanneer u zo lang mogelijk thuis wil wonen. Deze traplift is ontwikkeld in samenwerking met fysiotherapeuten en biedt u een comfortabele houding waar weinig energie voor nodig is. Op die manier raakt u makkelijk in de kamers boven en maakt u langer herinneringen in uw geliefde woning. In deze blog ontdekt u de voordelen van een ergonomische traplift.

Extra veiligheid

Een traplift die in samenwerking met fysiotherapeuten ontworpen is, biedt extra veiligheid. Dankzij een aanpasbare voetensteun en gebogen armleuningen is de verplaatsing van beneden naar boven een groot gemak. De traplift beschikt over een automatische draaitechniek waardoor de stoel draait bij het bovenkomen. Op die manier stapt u veilig uit, zonder veel moeite.

Comfortabele houding

Bij veel trapliften is zowel de stoel als de voetensteun in hoogte verstelbaar. De voetenplank wat verder naar voor plaatsen? Zeker mogelijk! Op die manier houdt u uw knieën in een hoek van 90 graden, waardoor u écht comfortabel neerzit. Bovendien beschikken sommige trapliften over een innovatieve en ergonomisch ontworpen joystick waardoor zelfs uw armen en handen in een comfortabele positie liggen.

Overwin hindernissen

Een steile trap, een flexibele wenteltrap of een scherpe bocht? Door te kiezen voor een ergonomische trap overwint u alle obstakels. Geen enkele bocht is te krap, geen enkele ruimte te klein. De stoel draait mee met de route van de railbuis, waardoor u met het grootste gemak boven raakt.

Optimale positie voor smalle en steile trappen

Het is mogelijk om maximale ruimte te behouden op de trap, ook als u kiest voor een ergonomische traplift. Een traplift installeren waarbij de leuning en de voetensteun in één beweging op te klappen zijn, is dan ook aan te raden. Zo kunnen andere bewoners die geen gebruik maken van de traplift, makkelijk passeren.

Over TK Home Solutions

TK Home Solutions maakt deel uit van TK Elevator AG en is een wereldwijde speler die vooral inzet op duurzame innovatie en technologie. Onze trapliften, huisliften en platformliften helpen u in alle comfort en veiligheid te genieten van elke verdieping van uw huis. Meer weten? Wij komen graag langs voor een eerste kennismaking

Ja, ik heb interesse in een een offerte op maat.

Vrijblijvend bezoek thyssenkrupp

In juni heeft thyssenkrupp een speciale promotie voorzien: Wij bieden u namelijk de beste oplossing aan de beste prijs. Wil u te weten komen wat dit voor u precies betekent? Vraag dan snel uw gratis en vrijblijvend bezoek aan door één van onze adviseurs en kom het snel te weten!*

In twee stappen bent u klaar

Wij ontvangen graag uw gegevens:

Gelieve hier uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve hier uw e-mailadres in te vullen

Stap 2

Om een gratis afspraak te maken, gelieve onderstaand contactformulier te vervolledigen:

Gelieve de 4 cijfers van uw postcode in te vullen
Gelieve uw telefoonnummer in te vullen

Please confirm the legal notice

Hartelijk dank voor uw aanvraag!

Wij hebben uw gegevens goed ontvangen en nemen binnenkort contact met u op om uw situatie te bespreken. Zo kunnen wij u de juiste informatie toesturen of u een afspraak geven met één van onze adviseurs om even langs te komen bij u thuis.

Hebt u intussen nog vragen? Bel ons dan op ons gratis telefoonnummer 0800 12 697.

Met vriendelijke groeten,

Bert Grootjen

Algemeen Directeur thyssenkrupp Home Solutions