Coronavirus : TK Home Solutions zet zijn dienstverlening voort met inachtname van de nodige voorzorgsmaatregelen. Meer info

Skip Navigation

Vergt een traplift onderhoud, of niet?

Vergt een traplift onderhoud of niet

Wie investeert in een traplift, investeert in comfort en gebruiksgemak voor de rest van zijn leven. Maar vergt zo’n traplift eigenlijk onderhoud? En indien ja, hoe pakt u dat dan het best aan? In deze blog gaan we daar dieper op in.

Periodiek onderhoud is essentieel

Zo, uw nieuwe traplift staat er eindelijk. Geweldig toch, hoe soepel die u naar boven en beneden brengt? Dat is zeker en vast een feit, maar om dat zo te houden laat u uw traplift het best af en toe eens nakijken door een vakman.

Ook op mechanisch vlak komt er best wat kijken bij de werking van een traplift: het gesofisticeerde proces van tandwielen, kabels, connectoren en vijzen zorgt voor een ingenieus systeem dat perfect op uw noden afgestemd is. Maar slijtage van al deze onderdelen is onvermijdelijk. En zoals u uw wagen onderhoudt, doet u dat ook het best voor uw traplift. Want niemand wil te maken krijgen met een piepende of defecte lift.

We raden u aan om één keer per jaar een uitgebreid onderhoud te laten uitvoeren, zodat u zorgeloos verder kunt.

Wat houdt zo’n onderhoud in?

Tijdens het onderhoud van uw traplift gaat een erkende vakman na in welke staat uw lift zich bevindt. Daarbij bekijkt hij de stabiliteit van de rail, eventuele oneffenheden en de staat van de elektromotor. Daarnaast vervangt hij ook alle versleten onderdelen en reinigt hij het volledige systeem.

Na afloop bent u zeker dat alles opnieuw naar behoren werkt, wat uiteraard van groot belang is voor uw veiligheid.

Met een servicecontract kunt u gerust zijn

TK Home Solutions raadt al zijn klanten aan om in te tekenen op een servicecontract. Zo heeft u recht op een levenslange garantie én een jaarlijks onderhoud dat uitgevoerd wordt door een gecertificeerde technicus. Daarnaast heeft u ook dag en nacht toegang tot onze telefonische helpdesk, zo is een snelle interventie meteen geregeld. Klinkt goed, niet? Hier leest u alles over onze levenslange garantie en hier vertellen we meer over het onderhoudscontract.

Over TK Home Solutions

TK Home Solutions maakt deel uit van TK Elevator AG en is een wereldwijde speler die vooral inzet op duurzame innovatie en technologie. Onze trapliften, huisliften en platformliften helpen u in alle comfort en veiligheid te genieten van elke verdieping van uw huis. Meer weten? Wij komen graag langs voor een eerste kennismaking

Ja, ik heb interesse in een een offerte op maat.

Vrijblijvend bezoek thyssenkrupp

In juni heeft thyssenkrupp een speciale promotie voorzien: Wij bieden u namelijk de beste oplossing aan de beste prijs. Wil u te weten komen wat dit voor u precies betekent? Vraag dan snel uw gratis en vrijblijvend bezoek aan door één van onze adviseurs en kom het snel te weten!*

In twee stappen bent u klaar

Wij ontvangen graag uw gegevens:

Gelieve hier uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve hier uw e-mailadres in te vullen

Stap 2

Om een gratis afspraak te maken, gelieve onderstaand contactformulier te vervolledigen:

Gelieve de 4 cijfers van uw postcode in te vullen
Gelieve uw telefoonnummer in te vullen

Please confirm the legal notice

Hartelijk dank voor uw aanvraag!

Wij hebben uw gegevens goed ontvangen en nemen binnenkort contact met u op om uw situatie te bespreken. Zo kunnen wij u de juiste informatie toesturen of u een afspraak geven met één van onze adviseurs om even langs te komen bij u thuis.

Hebt u intussen nog vragen? Bel ons dan op ons gratis telefoonnummer 0800 12 697.

Met vriendelijke groeten,

Bert Grootjen

Algemeen Directeur thyssenkrupp Home Solutions