Coronavirus : TK Home Solutions zet zijn dienstverlening voort met inachtname van de nodige voorzorgsmaatregelen. Meer info

Skip Navigation

Een traplift voor huisdieren

Een traplift voor huisdieren

Een traplift is voor iedereen, ook voor jouw trouwe viervoeter! Begint uw hond of kat te manken, heeft uw harige vriend een ingrijpende operatie ondergaan en lukt het niet meer om de trap op en af te lopen? Geen nood, ook huisdieren kunnen uw traplift gebruiken.

Een investering voor de toekomst

“Een traplift laten installeren voor mijn huisdier, dat lijkt een beetje overdreven”, denkt u misschien. Het is inderdaad een zekere investering en als uw hond of kat eigenlijk niet op de bovenverdieping hoeft te zijn, dan is een traplift wellicht overbodig. Maar misschien woont u in een bel-etage, loopt er een trap naar uw voordeur of slaapt uw huisdier in de garage die zich een verdieping lager bevindt? In deze gevallen kan het toch handig zijn als uw hond of kat de trap nog op en af raakt. U kunt uw Duitse scheper van meer dan 50 kilo niet voortdurend zelf de trap op dragen, toch?

Onze trapliften kunnen op een rechte trap tot 125 kilo dragen en op een trap met een bocht tot 145 kilo. Zowel uw Chihuahua als uw Duitse scheper raken dus zonder problemen naar boven of naar beneden!

Installatie van een traplift voor huisdieren

TK Elevator denkt aan de toekomst, niet alleen die van uw huisdier, maar ook die van u. Uw huisdier mag dan wel slechter te been worden, dat betekent daarom niet dat u ook al nood heeft aan een traplift. Maar beeld u in dat u volgend jaar door een ongeval een mindere mobiliteit ervaart, of over enkele jaren een nieuwe heup nodig heeft? Hoe gek zou het dan niet zijn om een tweede traplift voor uzelf te moeten installeren, nadat u er eerder al één liet installeren voor uw trouwe viervoeter?

Onze trapliften zijn perfect aanpasbaar aan dieren. U installeert een traplift voor mensen en laat het stoeltje vervangen door een op maat gemaakt plateau voor uw hond of kat. Zodra u aanvoelt dat ook uw mobiliteit vermindert, kunt u het plateau eenvoudig door de oorspronkelijke stoel vervangen. Deze stoel wordt immers bij de installatie van de traplift meegeleverd. Zo zijn zowel baasje als huisdier klaar voor de toekomst.

Welke traplift moet ik kiezen?

Er zijn heel wat trapliften op de markt. Ook TK Elevator investeert tijd en energie in de regelmatige ontwikkeling of optimalisatie van nieuwe trapliften. Momenteel veroveren onze Flow Swing voor trappen met bochten en onze Levant voor rechte trappen de markt. Elke traplift van TK Elevator herken je aan het elegante Italiaans design en de geavanceerde ASL-technologie, waardoor de traplift plaatsbesparend kan worden geïnstalleerd en kan functioneren. Voor elke klant gaan we op zoek naar de beste oplossing naargelang de woonomstandigheden en de persoonlijke voorkeuren. Onze trapliften kunnen op maat worden bijgesteld en geproduceerd.

Over TK Home Solutions

TK Home Solutions maakt deel uit van TK Elevator AG en is een wereldwijde speler die vooral inzet op duurzame innovatie en technologie. Onze trapliften, huisliften en platformliften helpen u in alle comfort en veiligheid te genieten van elke verdieping van uw huis. Meer weten? Wij komen graag langs voor een eerste kennismaking.

Ja, ik heb interesse in een vrijblijvend bezoek voor een offerte op maat.

Vrijblijvend bezoek TK Home Solutions

Win een gratis traplift in september!*

In twee stappen bent u klaar

Wij ontvangen graag uw gegevens:

Gelieve hier uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve hier uw e-mailadres in te vullen

Stap 2

Om een gratis afspraak te maken, gelieve onderstaand contactformulier te vervolledigen:

Gelieve de 4 cijfers van uw postcode in te vullen
Gelieve uw telefoonnummer in te vullen

Please confirm the legal notice

Hartelijk dank voor uw aanvraag!

Wij hebben uw gegevens goed ontvangen en nemen binnenkort contact met u op om uw situatie te bespreken. Zo kunnen wij u de juiste informatie toesturen of u een afspraak geven met één van onze adviseurs om even langs te komen bij u thuis.

Hebt u intussen nog vragen? Bel ons dan op ons gratis telefoonnummer 0800 12 697.

Met vriendelijke groeten,

Bert Grootjen

Algemeen Directeur thyssenkrupp Home Solutions