Welkom bij TK Home Solutions (voorheen Thyssenkrupp Home Solutions)

Skip Navigation

Hoeveel verdiepingen kan een traplift doen

Een traplift over meerdere verdiepingen

Bent u eigenaar van een herenhuis of wilt u als verhuurder van een appartementsgebouw elke bewoner de kans geven om op een hogere verdieping te wonen? Of wilt u uw woning van de kelder tot de zolder blijven gebruiken? Dan hebben we goed nieuws, want met een traplift van TK Home Solutions kunt u een onbeperkt aantal verdiepingen bereiken in slechts één enkele rit!

Elke situatie is uniek

Een traplift kan via dezelfde rail heel wat verdiepingen bedienen. In ideale omstandigheden zouden we perfect een oneindig aantal verdiepingen kunnen bereiken met een enkele installatie. Maar wat zijn ideale omstandigheden? Een aantal voorwaarden zijn:

  • Elke trap bevindt zich net boven de vorige trap.
  • De installatie gebeurt bij voorkeur aan de kant van de trap zonder trapleuning.
  • Na installatie hebben andere bewoners voldoende plaats om de trap te blijven gebruiken.

Deze ideale omstandigheden zijn er uiteraard niet overal. Zo zien we in een herenhuis vaak dat de trap wat smaller is, waardoor er niet altijd voldoende ruimte is voor traplopers. De ASL-technologie waarmee de trapliften van TK Home Solutions zijn uitgerust, zorgt er echter alvast voor dat de traplift zo weinig mogelijk plaats inneemt, zowel tijdens de ritjes als wanneer deze niet wordt gebruikt. Dankzij deze technologie volgt de traplift immers een slim traject dat praktisch is voor andere trapgebruikers. Wanneer de stoellift niet wordt gebruikt, wordt deze minimaal opgevouwen. Ook de extreem smalle rail bespaart ruimte, zodat er zoveel mogelijk plaats voor uw medebewoners overblijft.

Onze adviseurs komen graag bij u langs om uw trap vrijblijvend op te meten en te bekijken wat er mogelijk is. Met eerlijk advies en een heldere offerte weet u meteen of een traplift voor meerdere verdiepingen haalbaar is in uw woning.

Houd uw hele woning toegankelijk

Een dagje ouder worden betekent niet dat u aan comfort moet inboeten, integendeel. U bent nu meer thuis en hebt eindelijk tijd voor al uw creatieve hobby’s. Uw kelder- of zolderruimte is dan ook de ideale hobbyruimte voor de schilders, schrijvers of bloemisten onder ons. Wanneer u sowieso al een traplift overweegt om van uw benedenverdieping naar uw slaapkamer die zich boven bevindt te geraken, kan het geen kwaad om de mogelijkheden te bekijken om in één keer ook naar uw kelder en/of zolder te gaan met dezelfde traplift. Misschien is dat voor een kleine meerkost wel perfect mogelijk in uw woning!

Wanneer uw woonomstandigheden zich hier niet toe lenen, kunt u overwegen om een extra traplift te installeren naar uw geliefde hobbyruimte. Uiteraard zult u voor uzelf moeten uitmaken of dit het hogere prijskaartje waard is.

De voordelen van een traplift voor meerdere verdiepingen

Een traplift voor meerdere verdiepingen installeren heeft een aantal voordelen. Het kostenplaatje is kleiner, want er is maar één installatie en dus ook één onderhoud nodig. Als gebruiker hoeft u ook niet over te stappen op een andere traplift, wat leidt tot een groter gebruiksgemak.

U kunt bovendien nog steeds elke verdieping in uw huis gebruiken en eenvoudig op elke verdieping op- of afstappen. U kunt de traplift immers op elke verdieping parkeren en gemakkelijk laten komen naar de plek waar u de traplift nodig hebt. Kortom, met een toekomstgerichte traplift kunt u nog jarenlang van uw eigen woning genieten.

Over TK Home Solutions

TK Home Solutions maakt deel uit van TK Elevator AG en is een wereldwijde speler die vooral inzet op duurzame innovatie en technologie. Onze trapliften, huisliften en platformliften helpen u in alle comfort en veiligheid te genieten van elke verdieping van uw huis. Meer weten? Wij komen graag langs voor een eerste kennismaking.

Vraag uw gratis informatiepakket vandaag nog aan

Vraag uw gratis informatiepakket vandaag nog aan

Krijg tot 50% korting*

Wij ontvangen graag uw gegevens:
Gelieve hier uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw telefoonnummer in te vullen
Gelieve uw e-mailadres in te vullen
Gelieve hier uw e-mailadres in te vullen

Please confirm the legal notice

Wij hebben uw gegevens goed ontvangen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wij hebben uw gegevens goed ontvangen en nemen binnenkort contact met u op om uw situatie te bespreken. Zo kunnen wij u de juiste informatie toesturen of u een afspraak geven met één van onze adviseurs om even langs te komen bij u thuis.

Hebt u intussen nog vragen? Bel ons dan op ons gratis telefoonnummer 0800 94 365.