Coronavirus : TK Home Solutions zet zijn dienstverlening voort met inachtname van de nodige voorzorgsmaatregelen. Meer info

Skip Navigation

Met zuurstof of parenterale voeding eenvoudig de trap op?

Met zuurstof of parenterale voeding eenvoudig de trap op

Vrijheid is een noodzakelijk goed, en daar scharen we ons bij TK Home Solutions volledig achter. Ook wanneer u uw oude dag beleeft, wilt u zich zorgeloos en vrij kunnen verplaatsen. Toch steken onder andere evenwichtsproblemen, gewrichtspijnen of overgewicht daar weleens een stokje voor. Gelukkig weet thyssenkrupp daar wel raad mee. Dankzij de installatie van een traplift verplaatst u zich immers in een mum van tijd veilig van de ene hoek van uw huis naar de andere, en terug. Fantastisch, toch?

Ouderdomskwaaltjes en -aandoeningen, wat nu?

Naast die beperkte mobiliteit steken ook andere kwaaltjes of eerder ernstige aandoeningen weleens de kop op. Jammer genoeg komt iedereen daar ooit mee in aanraking, waardoor u absoluut niet de enige bent. Bovendien staat een fantastisch leger aan zorgpersoneel en artsen ons met raad en daad bij. De ene krijgt een extra pilletje, terwijl de andere met een zuurstofbehandeling of parenterale voeding naar huis wordt gestuurd. Beiden zijn natuurlijk geen pretje, maar wel noodzakelijk.

Zijn parenterale voeding en een traplift de beste vrienden?

Zo’n infuusbehandeling vormt op het eerste gezicht geen probleem, integendeel ze maken deel uit van een behandeling en houden uw goede gezondheid op peil. Toch moeten we waakzaam zijn wanneer we met zo’n zuurstofconcentrator of een infuuspomp onze traplift betreden. Uw traplift kan immers niet zo goed overweg met grote bedrade installaties. Ook op deze manier wordt uw mobiliteit op de proef gesteld. TK Home Solutions geeft je alvast enkele tips om moeilijkheden te vermijden.

Toch vlot op en af

Zowel het gewicht als de bedrading kunnen leiden tot problemen met uw traplift. Het draagvermogen van het voetvlak bijvoorbeeld is beperkt. Plaats daarom geen grote zuurstofflessen op het voetvlak, maar verkies indien mogelijk kleine zuurstofflesjes die u in uw hand kunt houden of op uw schoot kunt leggen.

Hoewel de trapliften van TK Elevator het heel gemakkelijk maken om op en af te stappen dankzij onze unieke asl-technologie dient u met parenterale voeding, zuurstofflessen of bedrading extra voorzichtigheid in acht te nemen dat u nergens in verstrikt raakt. Zeker bij een trap met bochten of een smalle trap vraagt u beter hulp van een huisgenoot of thuisverpleegster om eventueel iets te helpen dragen.

Over TK Home Solutions

TK Home Solutions maakt deel uit van TK Elevator AG en is een wereldwijde speler die vooral inzet op duurzame innovatie en technologie. Onze trapliften, huisliften en platformliften helpen u in alle comfort en veiligheid te genieten van elke verdieping van uw huis. Meer weten? Wij komen graag langs voor een eerste kennismaking.

Ja, ik heb interesse in een vrijblijvend bezoek voor een offerte op maat.

Vrijblijvend bezoek TK Home Solutions

Win een gratis traplift in september!*

In twee stappen bent u klaar

Wij ontvangen graag uw gegevens:

Gelieve hier uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve hier uw e-mailadres in te vullen

Stap 2

Om een gratis afspraak te maken, gelieve onderstaand contactformulier te vervolledigen:

Gelieve de 4 cijfers van uw postcode in te vullen
Gelieve uw telefoonnummer in te vullen

Please confirm the legal notice

Hartelijk dank voor uw aanvraag!

Wij hebben uw gegevens goed ontvangen en nemen binnenkort contact met u op om uw situatie te bespreken. Zo kunnen wij u de juiste informatie toesturen of u een afspraak geven met één van onze adviseurs om even langs te komen bij u thuis.

Hebt u intussen nog vragen? Bel ons dan op ons gratis telefoonnummer 0800 12 697.

Met vriendelijke groeten,

Bert Grootjen

Algemeen Directeur thyssenkrupp Home Solutions