Welkom bij TK Home Solutions (voorheen Thyssenkrupp Home Solutions)

Skip Navigation

Kan ik een nieuw model traplift installeren op een oude rail?

Kan ik een nieuw model traplift installeren op een oude rail

Met een gerust hart de trap op kunnen gaan, dat wil iedereen. Voor veel mensen is dat echter niet zo evident. TK Home Solutions beschikt over enkele slimme oplossingen, waardoor iedereen comfortabel de trap op- en afgaat. We hebben enkele standaard trapliftmodellen in ons aanbod, maar we werken even vaak een voorstel op maat uit.

Misschien liet u eerder al een traplift plaatsen. Wat als u graag het laatste model traplift op uw bestaande rail wil installeren? Of wat als u verhuist naar een woning waar wel al een rail aanwezig is, maar geen traplift? In deze blog geven we meer info over de soorten trapliften in ons gamma en ontdekt u of u de nieuwste modellen op uw oude rail kunt laten plaatsen.

Traplift voor trap met bochten

Onze S200 traplift voor trappen met bochten is robuust, veilig, comfortabel en gebruiksvriendelijk. Zelfs voor erg nauwe trappen of trappen met een scherpe bocht is deze traplift de ideale oplossing. Een wenteltrap of een trap met een plateau? Dat vormt geen probleem voor de S200 traplift. Wilt u deze plooibare traplift op maat laten monteren op uw oude rail? Als ons oudere model traplift, namelijk de Flow traplift, op deze rail paste, dan zal ook een nieuwe S200 traplift perfect passen op uw oude rail. De enige voorwaarde is dat uw bestaande rail mag niet ouder zijn dan tien jaar.

Traplift voor trap met rechte trappen

Voor rechte trappen ontwikkelden wij ons S100. Deze stoelliften zijn voorzien van antislip, openklapbare armsteunen en een veiligheidsgordel. Zo kunt u langer comfortabel in uw eigen huis blijven wonen. Denkt u eraan om uw oude S100 stoel te vervangen door een nieuwe? Dat is geen enkel probleem: onze S100 traplift past op uw oude S100-rail. Zo kunt u zorgeloos blijven genieten thuis.

Traplift voor buiten

Zalig vertoeven in uw eigen tuin of gezellig iets drinken op uw hoger gelegen terras? Voor wie minder goed te been is, is dat niet altijd evident. Bij TK Home Solutions zetten we alles op alles om u zo lang mogelijk zorgeloos thuis te laten wonen. En een thuis, daar horen uw tuin of terras uiteraard ook bij.

Onze S100 Outdoor is de perfecte traplift voor buiten. De zitting is robuust en waterafstotend. De stoel zelf is bestand tegen weer en wind en wordt geleverd met een afdekhoes. Heeft u interesse in een nieuwe traplift voor buitengebruik en wilt u uw oude rail behouden? Dat is geen enkel probleem.

Over TK Home Solutions

TK Home Solutions maakt deel uit van TK Elevator AG en is een wereldwijde speler die vooral inzet op duurzame innovatie en technologie. Onze trapliften, huisliften en platformliften helpen u in alle comfort en veiligheid te genieten van elke verdieping van uw huis. Meer weten? Wij komen graag langs voor een eerste kennismaking

Vraag uw gratis informatiepakket vandaag nog aan

Vraag uw gratis informatiepakket vandaag nog aan

Krijg tot 50% korting*

Wij ontvangen graag uw gegevens:
Gelieve hier uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw telefoonnummer in te vullen
Gelieve uw e-mailadres in te vullen
Gelieve hier uw e-mailadres in te vullen

Please confirm the legal notice

Wij hebben uw gegevens goed ontvangen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wij hebben uw gegevens goed ontvangen en nemen binnenkort contact met u op om uw situatie te bespreken. Zo kunnen wij u de juiste informatie toesturen of u een afspraak geven met één van onze adviseurs om even langs te komen bij u thuis.

Hebt u intussen nog vragen? Bel ons dan op ons gratis telefoonnummer 0800 94 365.