Coronavirus : TK Home Solutions zet zijn dienstverlening voort met inachtname van de nodige voorzorgsmaatregelen. Meer info

Skip Navigation

ISO-normen: wat betekenen ze voor onze trapliften?

ISO-normen: wat betekenen ze voor onze trapliften

Aan de hand van ISO-normen kunnen ondernemingen aantonen dat ze voldoen aan de eisen van internationale wetgeving. Alle ondernemingen die een ISO 9001 certificaat hebben, kunnen de kwaliteit van hun producten garanderen. Ook TK Home Solutions is begaan met de kwaliteit van zijn trapliften en krijgt bijgevolg met de ISO-normen te maken. In deze blog geven we een woordje uitleg over de ISO-normen en lichten we toe wat ze betekenen voor onze trapliften en voor u als klant.

Wat zijn ISO-normen?

Internationale Organisatie voor Standaardisatie

ISO staat voor Internationale Organisatie voor Standaardisatie. Deze onafhankelijke organisatie werd opgericht in 1920. Het is een samenwerkingsverband van nationale standaardorganisaties in meer dan 160 landen. Het is de taak van deze organisatie om normen vast te stellen. Dit zijn documenten waarin specificaties over een bepaald product worden opgenomen.

Zo zitten landen wereldwijd op dezelfde golflengte wanneer het over technische, industriële en commerciële normen gaat. Dat vergemakkelijkt de wereldwijde handel. Intussen zijn er al meer dan 20.000 normen beschikbaar. Elke vijf jaar worden alle ISO-normen herbekeken: daarbij gaat men na of er verbetermogelijkheden zijn en of alle normen nog actueel zijn.

De voordelen van de ISO-normen

Dankzij de ISO-normen die doorheen de jaren werden opgesteld is het mogelijk om veilige, betrouwbare en kwaliteitsvolle producten te maken. Vooraleer bedrijven producten aankopen, kunnen zij eerst de kwaliteit controleren én de producten onderling vergelijken. Daarnaast zijn ook consumenten en eindgebruikers zeker van kwaliteit bij de aankoop van producten in een land dat zich ertoe verbindt om de ISO-normen te hanteren.

Ten slotte zorgen deze normen ervoor dat innovatie wereldwijd hoog op de agenda blijft staan. Producenten die willen blijven voldoen aan de ISO-normen, moeten namelijk continu evolueren.

Wat betekenen de ISO-normen voor onze trapliften?

Ook bij TK Home Solutions houden we rekening met de ISO-normen. Wij kopen de onderdelen voor onze trapliften enkel aan bij producenten die een ISO 9001 certificaat hebben behaald. Ondernemingen die dit certificaat behalen, kunnen aantonen dat al hun producten zeker en vast voldoen aan de vooropgestelde kwaliteitseisen. Deze ondernemingen moeten regelmatig een audit ondergaan om na te gaan of ze blijven voldoen aan al deze ISO-normen.

Als klant kunt u dus op beide oren slapen: alle onderdelen van onze trapliften ondergaan strenge controles en voldoen zeker en vast aan alle kwaliteitseisen.

Over TK Home Solutions

TK Home Solutions maakt deel uit van TK Elevator AG en is een wereldwijde speler die vooral inzet op duurzame innovatie en technologie. Onze trapliften, huisliften en platformliften helpen u in alle comfort en veiligheid te genieten van elke verdieping van uw huis. Meer weten? Wij komen graag langs voor een eerste kennismaking

Ja, ik heb interesse in een een offerte op maat.

Vrijblijvend bezoek thyssenkrupp

In juni heeft thyssenkrupp een speciale promotie voorzien: Wij bieden u namelijk de beste oplossing aan de beste prijs. Wil u te weten komen wat dit voor u precies betekent? Vraag dan snel uw gratis en vrijblijvend bezoek aan door één van onze adviseurs en kom het snel te weten!*

In twee stappen bent u klaar

Wij ontvangen graag uw gegevens:

Gelieve hier uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve hier uw e-mailadres in te vullen

Stap 2

Om een gratis afspraak te maken, gelieve onderstaand contactformulier te vervolledigen:

Gelieve de 4 cijfers van uw postcode in te vullen
Gelieve uw telefoonnummer in te vullen

Please confirm the legal notice

Hartelijk dank voor uw aanvraag!

Wij hebben uw gegevens goed ontvangen en nemen binnenkort contact met u op om uw situatie te bespreken. Zo kunnen wij u de juiste informatie toesturen of u een afspraak geven met één van onze adviseurs om even langs te komen bij u thuis.

Hebt u intussen nog vragen? Bel ons dan op ons gratis telefoonnummer 0800 12 697.

Met vriendelijke groeten,

Bert Grootjen

Algemeen Directeur thyssenkrupp Home Solutions