Coronavirus : TK Home Solutions zet zijn dienstverlening voort met inachtname van de nodige voorzorgsmaatregelen. Meer info

Skip Navigation

Een traplift voor mensen met overgewicht

Een traplift voor mensen met overgewicht

Trappen kunnen op uw oude dag een struikelblok vormen. Verloopt het iedere dag moeilijker en moeilijker, maar wilt u liever niet verhuizen? Dat begrijpt TK Home Solutions volledig. De meeste mensen willen liefst zo lang mogelijk thuis blijven wonen. De herinneringen die u tussen die vier muren maakte, wilt u immers niet zomaar achterlaten. Daarom installeert thyssenkrupp al meer dan 60 jaar trapliften zodat iedereen zorgeloos kan blijven genieten van zijn thuis. En met iedereen bedoelen we ook écht iedereen. thyssenkrupp Home Solutions heeft trapliften voor bijna iedere trap, maar ook voor ieder individu. Bent u minder goed te been of heeft u last van overgewicht? Een beperkte mobiliteit is nooit aangenaam. Vandaag belichten we onze liften voor mensen met overgewicht, want ook hun mobiliteit is onze grootste prioriteit.

Wanneer de trap een obstakel wordt

Trapliften zijn er voor iedereen die last heeft met trappen. Naast evenwichtsproblemen of slechte gewrichten, kan ook overwicht een belemmering vormen op uw dagdagelijkse bewegingen. Gelukkig is er een oplossing voor iedereen. De trapliften van TK Elevator zijn immers uniek ontworpen zodat ze perfect bij u en uw huis passen. Een klassiek of modern huis en een rechte trap of eentje met bochten? De mogelijkheden zijn eindeloos, de ondersteuning feilloos.

Trapliften en obesitas, wat nu?

Bij TK Elevator dragen we uw situatie op handen. Dankzij een grondige evaluatie van de omstandigheden komen we met de meest geschikte oplossing. Een traplift in huis halen, daarvoor gaat u niet over één nacht ijs. Er zijn immers tal van criteria waar wij voor u rekening mee houden:

  • Draagvermogen
  • Voldoende ruimte bij het in -en uitstappen
  • Een comfortabele zitruimte
  • Comfortabele arm- en voetsteunen
  • ...

Een traplift op maat

Niet alleen het aandrijvingsmechanisme wordt aangepast, ook het design kunnen we naar uw hand zetten. Zo kan de stoel voorzien worden van een langere of bredere zitting voor extra comfort, en worden stevigere armsteunen en een extra voetsteun geïnstalleerd. Deze zorgen voor een betere gewichtsverdeling waardoor u in een mum van tijd boven of beneden bent. Een aangepast design betekent niet dat er ingrijpende werkzaamheden in uw woning moeten plaatsvinden. We doen er alles aan om de installatie zo eenvoudig mogelijk te maken. Een snelle en zorgeloze installatie is immers ons doel, uw veiligheid onze prioriteit.

Over TK Home Solutions

TK Home Solutions maakt deel uit van TK Elevator AG en is een wereldwijde speler die vooral inzet op duurzame innovatie en technologie. Onze trapliften, huisliften en platformliften helpen u in alle comfort en veiligheid te genieten van elke verdieping van uw huis. Meer weten? Wij komen graag langs voor een eerste kennismaking.

Ja, ik heb interesse in een vrijblijvend bezoek voor een offerte op maat.

Vrijblijvend bezoek TK Home Solutions

Win een gratis traplift in september!*

In twee stappen bent u klaar

Wij ontvangen graag uw gegevens:

Gelieve hier uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve hier uw e-mailadres in te vullen

Stap 2

Om een gratis afspraak te maken, gelieve onderstaand contactformulier te vervolledigen:

Gelieve de 4 cijfers van uw postcode in te vullen
Gelieve uw telefoonnummer in te vullen

Please confirm the legal notice

Hartelijk dank voor uw aanvraag!

Wij hebben uw gegevens goed ontvangen en nemen binnenkort contact met u op om uw situatie te bespreken. Zo kunnen wij u de juiste informatie toesturen of u een afspraak geven met één van onze adviseurs om even langs te komen bij u thuis.

Hebt u intussen nog vragen? Bel ons dan op ons gratis telefoonnummer 0800 12 697.

Met vriendelijke groeten,

Bert Grootjen

Algemeen Directeur thyssenkrupp Home Solutions