Coronavirus : TK Home Solutions zet zijn dienstverlening voort met inachtname van de nodige voorzorgsmaatregelen. Meer info

Skip Navigation

Een traplift voor kinderen: wat zijn de opties?

Een traplift voor kinderen

Het zijn niet enkel onze ouderen die een traplift overwegen of in huis halen. Ook voor mindervaliden, mensen met overgewicht en zelfs kinderen kan het een echte verademing betekenen. Zo geven we bij TK Home Solutions kinderen die moeilijkheden ondervinden om zich te verplaatsten maar al te graag de ondersteuning die ze verdienen. Ook voor jullie als ouders betekent dit vast en zeker een verlichting. De zorg voor een kind met een beperkte mobiliteit is immers op z’n minst uitdagend.

Een traplift voor uw kind aanschaffen?

Veel ouders nemen het heft in eigen hand en dragen hun kleine spruit de trap op en af. Op een bepaald moment ligt er echter letterlijk té veel gewicht in de schaal en moeten ze op zoek naar een oplossing. Als uw kind te zwaar wordt, overweegt u best om een traplift te plaatsen. Toch is het aanschaffen van zo’n installatie een grote verandering en rijzen er bij veel ouders allerlei vragen over de aankoop. Zo twijfelt men al eens over de veiligheid of ontstaat er keuzestress vanwege het aantal modellen. Ziet u het bos door de bomen niet meer? TK Home Solutions licht de twee belangrijkste opties grondig toe.

Een traplift met zitschep of zitorthese

Een trap met wat?! Een zitorthese is eigenlijk een individuele zitondersteuning die volledig wordt afgestemd op het lichaam van uw kind. Zo’n zitorthese zit vaak als gegoten, want het design en de afwerking kunt u volledig naar uw hand zetten. Of toch naar dat van uw kind ??. Van waterafstotende coating tot een wasbare badstofhoes of een lederen afwerking. Zodra u een comfortabel materiaal hebt gekozen, kunnen we de personalisatie verderzetten. Het favoriete kleur van uw kind erin verwerken of een tekening of naam laten borduren? Een doorgedreven personalisatie is mogelijk, en dat maakt het voor u en uw oogappel allemaal nét iets draaglijker. Deze zitorthese wordt vervolgens gemonteerd op uw traplift, en klaar is kees.

Toch is er ook een keerzijde aan de medaille. Aan zo’n zitorthese hangt een behoorlijk hoog prijskaartje. Daarnaast groeit uw kleine spruit snel, waardoor de vernieuwing van de orthese zich regelmatig opdringt. Tot slot wordt een orthese slechts om de vier jaar terugbetaald. Met de handen in het haar? Dat hoeft niet. Bij thyssenkrupp houden we alle opties open.

Een traplift met een zitkussen

Aangezien uw kind slechts enkele minuten vertoeft op de traplift is het niet per se noodzakelijk om zo’n zitorthese in huis te halen. Een gewone traplift installeren kan dus perfect. Dat is niet alleen de eenvoudigste, maar ook de meest betaalbare oplossing. Of het ook allemaal veilig verloopt? Natuurlijk, met behulp van een zitkussen en een vierpuntsgordel tillen we de veiligheid van uw kind naar het hoogste niveau. Dus betaalbaar, eenvoudig én veilig, maar ziet het er ook leuk en speels uit? Met het zitkussen kunt u alle kanten uit. Van rustige tinten tot fancy en opvallende kleuren.

Dringt de aankoop van een traplift voor uw kleine spruit zich op? Vraag gerust ons advies. We dragen het comfort van u en uw kind op handen en zoeken naar de geschikte oplossing.

Over TK Home Solutions

TK Home Solutions maakt deel uit van TK Elevator AG en is een wereldwijde speler die vooral inzet op duurzame innovatie en technologie. Onze trapliften, huisliften en platformliften helpen u in alle comfort en veiligheid te genieten van elke verdieping van uw huis. Meer weten? Wij komen graag langs voor een eerste kennismaking.

Ja, ik heb interesse in een vrijblijvend bezoek voor een offerte op maat.

Vrijblijvend bezoek TK Home Solutions

Win een gratis traplift in september!*

In twee stappen bent u klaar

Wij ontvangen graag uw gegevens:

Gelieve hier uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve hier uw e-mailadres in te vullen

Stap 2

Om een gratis afspraak te maken, gelieve onderstaand contactformulier te vervolledigen:

Gelieve de 4 cijfers van uw postcode in te vullen
Gelieve uw telefoonnummer in te vullen

Please confirm the legal notice

Hartelijk dank voor uw aanvraag!

Wij hebben uw gegevens goed ontvangen en nemen binnenkort contact met u op om uw situatie te bespreken. Zo kunnen wij u de juiste informatie toesturen of u een afspraak geven met één van onze adviseurs om even langs te komen bij u thuis.

Hebt u intussen nog vragen? Bel ons dan op ons gratis telefoonnummer 0800 12 697.

Met vriendelijke groeten,

Bert Grootjen

Algemeen Directeur thyssenkrupp Home Solutions