Welkom bij TK Home Solutions (voorheen Thyssenkrupp Home Solutions)

Skip Navigation

Een traplift verwijderen: wat zijn de kosten?

Een traplift verwijderen

Bent u door een verhuis of een overlijden genoodzaakt om een traplift te verwijderen? Of misschien bent u wel volledig gerevalideerd en kunt u eindelijk weer zelfstandig de trap op en af! Online vindt u echter heel wat terug over de aankoop of het gebruik van een nieuwe traplift, terwijl ook het verwijderen of demonteren van een traplift regelmatig voorkomt. U denkt met de instructies misschien zelf aan de slag te kunnen, maar zo’n demontage is toch een heel karwei. Doe daarom een beroep op een professional.

Zelf aan de slag met uw traplift

Veel mensen nemen graag het heft in eigen handen en beginnen vlijtig te sleutelen aan de traplift. Zonder grondige voorbereiding en de juiste materialen is een foutje snel gebeurd, en dan is uw traplift ook meteen klaar voor de schroothoop. Zonde, toch? Onderschat het verwijderen van een traplift dus niet. Weet u niet waar te beginnen en beschikt u niet over het juiste gereedschap? Kies dan voor een professionele verwijdering door één van onze experten.

Onze professionals halen uw traplift vakkundig weg

Uw traplift laten weghalen door een professional is altijd een goed idee. Zo bespaart u tijd en werk, en kunt u er zeker van zijn dat de traplift zich na de demontage zich in een perfecte staat bevindt. Dat is immers belangrijk als u de installatie wilt laten terugnemen of tweedehands wenst te verkopen. Zo’n vakkundige én snelle demontage is natuurlijk niet helemaal gratis. Toch kunnen gesubsidieerde klanten bij TK Home Solutions in bepaalde gevallen van een kosteloze demontage genieten. Verder is het prijskaartje afhankelijk van het model en de leeftijd van uw traplift. Hieronder vindt u een overzicht zowel voor onze gesubsidieerde klanten als onze privéklanten.

Regeling voor onze privéklanten

Termijn S200 ASL S200 Autopark Flow Swing autoswivel Flow Swing manueel Flow Swing vast Levant Classic Levant Comfort S100 Classic S100 Comfort
< 6 maanden 1.000 € 750 € 900 € 750 € 650 € - - 300 € 350 €
< 1 jaar 900 € 650 € 800 € 650 € 550 € 250 € 300 € 300 € 350 €
< 2 jaar 750 € 400 € 700 € 550 € 450 € 150 € 200 € 250 € 300 €

> 2 jaar: Afbraak tegen betaling, toestel wordt meegenomen of bij klant gelaten. Steeds via offerte, vaste prijs: 300 EUR excl. BTW 325 EUR excl. BTW vanaf 01/06/22.

> 6 jaar: Geen afbraak, tenzij bij bestelling nieuwe installatie.

Wilt u naast een demontage ook een terugname? Neem dan contact op met onze adviseurs. We buigen ons samen over de mogelijkheden.

Over TK Home Solutions

TK Home Solutions maakt deel uit van TK Elevator AG en is een wereldwijde speler die vooral inzet op duurzame innovatie en technologie. Onze trapliften, huisliften en platformliften helpen u in alle comfort en veiligheid te genieten van elke verdieping van uw huis. Meer weten? Wij komen graag langs voor een eerste kennismaking.

Vraag uw gratis informatiepakket vandaag nog aan

Vraag uw gratis informatiepakket vandaag nog aan

Krijg tot 50% korting*

Wij ontvangen graag uw gegevens:
Gelieve hier uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw telefoonnummer in te vullen
Gelieve uw e-mailadres in te vullen
Gelieve hier uw e-mailadres in te vullen

Please confirm the legal notice

Wij hebben uw gegevens goed ontvangen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wij hebben uw gegevens goed ontvangen en nemen binnenkort contact met u op om uw situatie te bespreken. Zo kunnen wij u de juiste informatie toesturen of u een afspraak geven met één van onze adviseurs om even langs te komen bij u thuis.

Hebt u intussen nog vragen? Bel ons dan op ons gratis telefoonnummer 0800 94 365.