Welkom bij TK Home Solutions (voorheen Thyssenkrupp Home Solutions)

Skip Navigation

Een traplift: investering in uw levenskwaliteit

Een traplift: investering in uw levenskwaliteit

Dat een goede levenskwaliteit altijd belangrijk is, staat buiten kijf. En zeker op pensioenleeftijd heeft die levenskwaliteit een grote invloed op onze fysieke en mentale gezondheid. Uit onderzoek blijkt dat heel wat mensen uit de actieve bevolking vrezen voor een lagere levenskwaliteit wanneer ze gepensioneerd zullen zijn. En dat is opmerkelijk, want maar liefst 60% van de gepensioneerden zegt net dat zijn levenskwaliteit er op verbeterd is! Toch zou die 60% nog een stuk hoger mogen liggen. Een traplift zou daar voor veel senioren wellicht al verandering in kunnen brengen.

Waarom een traplift een goede investering is

Het eerste en meest voorkomende probleem waardoor mensen op latere leeftijd niet thuis kunnen blijven, is een verminderde mobiliteit. De trap elke dag op en af lopen, zit er op een bepaald moment niet meer in. Daar staat u dan, met uw slaapkamer, badkamer en logeer- of hobbykamer op de bovenverdieping … Betekent dat dan dat uw volgende halte het rusthuis of een serviceflat moet zijn? Nee, toch! Een traplift lost het probleem grotendeels voor u op en is veel goedkoper dan ettelijke jaren vertoeven in een rusthuis.

De belangrijkste voordelen van een traplift:

  • U kunt langer thuis blijven wonen en hoeft uw woning niet te verkopen.
  • Elke ruimte in uw huis blijft toegankelijk.
  • Er zijn geen ingrijpende verbouwingen noodzakelijk.
  • Voor een traplift is weinig plaats nodig en kan op quasi elke trap geïnstalleerd worden.
  • De bediening van een traplift is heel intuïtief.
  • Een traplift hoeft niet erg duur te zijn en is toegankelijk dankzij subsidies.

En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Het allerbelangrijkste is dat een traplift het leven vereenvoudigt en u volop laat genieten van uw oude dag.

Andere manieren om uw levenskwaliteit als senior te verhogen

Niet alleen extra mobiliteit dankzij een traplift kan uw levenskwaliteit als 65-plusser verhogen. We geven u graag nog een paar tips die uw levenskwaliteit kunnen verbeteren:

  • 1. Draag zorg voor uw huid, zeker van uw handen. Gebruik een milde waslotion en extra hydraterende (hand)crème om uw huid te beschermen.
  • 2. Hecht belang aan uw haarverzorging. Ook senioren met wat minder haar doen er goed aan de juiste shampoo te gebruiken en de hoofdhuid en haren tijdig te reinigen.
  • 3. Goed kunnen horen draagt heel veel bij aan onze levenskwaliteit. Wanneer het gehoor erop achteruit gaat, krijgen we immers een steeds groter gevoel van isolement. Laat uw oren dus geregeld controleren en investeer in een hoorapparaat als dat nodig blijkt te zijn.
  • 4. Zoek een hobby om actief te blijven en uw sociaal netwerk te onderhouden. Een hele dag voor de televisie zitten of in je woning opgesloten zijn, is niet bevorderlijk voor uw creativiteit en sociale leven. Win informatie in bij organisaties in de buurt en zoek een hobby die u leuk vindt.
  • 5. De liefde gaat door de maag, maar het geluk ook. Lekker en gezond eten heeft een enorme invloed op hoe goed u zich voelt en in welke mate u kunt genieten van het leven. Maak dus tijd om vers te koken en in alle rust te genieten van uw culinaire creatie.

Over TK Home Solutions

TK Home Solutions maakt deel uit van TK Elevator AG en is een wereldwijde speler die vooral inzet op duurzame innovatie en technologie. Onze trapliften, huisliften en platformliften helpen u in alle comfort en veiligheid te genieten van elke verdieping van uw huis. Meer weten? Wij komen graag langs voor een eerste kennismaking.

Vraag uw gratis informatiepakket vandaag nog aan

Vraag uw gratis informatiepakket vandaag nog aan

Krijg tot 50% korting*

Wij ontvangen graag uw gegevens:
Gelieve hier uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw telefoonnummer in te vullen
Gelieve uw e-mailadres in te vullen
Gelieve hier uw e-mailadres in te vullen

Please confirm the legal notice

Wij hebben uw gegevens goed ontvangen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wij hebben uw gegevens goed ontvangen en nemen binnenkort contact met u op om uw situatie te bespreken. Zo kunnen wij u de juiste informatie toesturen of u een afspraak geven met één van onze adviseurs om even langs te komen bij u thuis.

Hebt u intussen nog vragen? Bel ons dan op ons gratis telefoonnummer 0800 94 365.