Coronavirus : TK Home Solutions zet zijn dienstverlening voort met inachtname van de nodige voorzorgsmaatregelen. Meer info

Skip Navigation

Een traplift die past bij uw interieur

Een traplift die past bij uw interieur

Wanneer uw mobiliteit vermindert en u toch nog steeds van uw bovenverdieping in huis gebruik wil maken, is een traplift een toegankelijke oplossing. Helaas bestaat het idee nog te vaak dat een traplift per definitie ouderwets is of afbreuk doet aan uw interieur. Niets is minder waar. Tegenwoordig zijn trapliften zo esthetisch ontworpen dat ze helemaal niet opvallen. Bovendien zijn er tal van kleur- en bekledingsopties mogelijk, zodat u als het ware zelf uw traplift kunt samenstellen op basis van uw interieur.

Waar esthetiek en techniek harmonieus samenkomen

Dat een traplift vooral goed moet werken en dus technisch sterk in elkaar moet zitten, spreekt voor zich. Maar wie ziet een traplift ook als een interieurobject? Als we aan een traplift denken, denken we aan iets functioneels, maar niet meteen aan design.

Toch is er heel wat mogelijk. De nieuwste technologieën kunnen steeds kleiner en onzichtbaarder verwerkt worden, waardoor een traplift allang niet meer log of ‘zwaar’ hoeft te lijken. Trapliften zijn bovendien niet langer alleen vernuftig, maar ook steeds verfijnder op het vlak van design.

Stem uw traplift af op uw trap en interieur

Een traplift hoeft niet altijd wit of grijs te zijn. Bij heel wat types liften kunt u zelf de kleur voor de stoelbekleding kiezen. Graag iets stijlvols als crème of taupe, of liever een eyecatcher in een felle kleur? Het kan! Ook de rail kan in veel gevallen gelakt worden in een kleur naar keuze. We raden aan deze kleur goed af te stemmen op de kleur van de trapleuning. Zo wordt de traplift mooi geïntegreerd in de trap. Hou daarnaast ook rekening met de rest van uw interieur, zowel beneden als boven.

In veel gevallen kunt u ook de bekleding van de stoel zelf bepalen. Wat dacht u van een luxueuze lederen bekleding, of misschien kunstleder of een zachte stof? De meeste trapliften kunt u volledig personaliseren.

De nieuwste technologie binnen handbereik

Een traplift moet uiteraard niet alleen mooi zijn, maar ook handig in gebruik. Bij TK Elevator zetten we al jarenlang in op innovatie en integreren we steeds nieuwere technologie in onze liftsystemen. Onze ingenieurs gaan waar nodig zelfs op zoek naar aangepaste oplossingen voor uw persoonlijke mobiliteitsuitdagingen. Inderdaad, we ontwerpen niet alleen uw traplift, maar ontwikkelen deze ook en komen deze tot slot bij u installeren en later ook onderhouden.

Ons aanbod biedt een brede waaier aan types trapliften, geschikt voor smalle trappen, wenteltrappen, rechte trappen met diverse hellingsgraden … Voor elke trap en elke eigenaar is een oplossing op maat mogelijk. Onze gepatenteerde ASL-technologie die we in huis ontwikkelden zorgt er bovendien voor dat alle onderdelen in één vloeiende bewegingen kunnen werken. Geen haperingen, maar een vlotte, aangename rit.

Over TK Home Solutions

TK Home Solutions maakt deel uit van TK Elevator AG en is een wereldwijde speler die vooral inzet op duurzame innovatie en technologie. Onze trapliften, huisliften en platformliften helpen u in alle comfort en veiligheid te genieten van elke verdieping van uw huis. Meer weten? Wij komen graag langs voor een eerste kennismaking.

Ja, ik heb interesse in een vrijblijvend bezoek voor een offerte op maat.

Vrijblijvend bezoek TK Home Solutions

Win een gratis traplift in september!*

In twee stappen bent u klaar

Wij ontvangen graag uw gegevens:

Gelieve hier uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve hier uw e-mailadres in te vullen

Stap 2

Om een gratis afspraak te maken, gelieve onderstaand contactformulier te vervolledigen:

Gelieve de 4 cijfers van uw postcode in te vullen
Gelieve uw telefoonnummer in te vullen

Please confirm the legal notice

Hartelijk dank voor uw aanvraag!

Wij hebben uw gegevens goed ontvangen en nemen binnenkort contact met u op om uw situatie te bespreken. Zo kunnen wij u de juiste informatie toesturen of u een afspraak geven met één van onze adviseurs om even langs te komen bij u thuis.

Hebt u intussen nog vragen? Bel ons dan op ons gratis telefoonnummer 0800 12 697.

Met vriendelijke groeten,

Bert Grootjen

Algemeen Directeur thyssenkrupp Home Solutions