Coronavirus : TK Home Solutions zet zijn dienstverlening voort met inachtname van de nodige voorzorgsmaatregelen. Meer info

Skip Navigation

Een snelle plaatsing van een traplift? Mogelijk én soms nodig!

Een snelle plaatsing van een traplift

U wil natuurlijk zo lang mogelijk in uw geliefde woning blijven, waar u talloze mooie momenten beleeft en prachtige herinneringen maakt. Maar wat als u door een acuut probleem niet meer de trap op raakt? Een traplift plaatsen is de ideale oplossing! Moet u in de tussentijd dan ergens anders verblijven? Niet per se, want een traplift kan snel en efficiënt geleverd én geplaatst worden. Hierdoor blijft u zelfs tijdens de grootste noodgevallen in uw eigen veilige haven.

Een traplift op maat

We worden allemaal een dagje ouder, daar kunnen we niet van uit. Als u wat moeilijker te been bent, wordt de trap nemen als snel een uitdaging. Investeer daarom in uw eigen gezondheid en veiligheid met een slimme traplift. Heeft u een rechte, steile of wenteltrap? Geen probleem, onze adviseur komt bij u langs, waarna u een voorstel op maat ontvangt! De gemiddelde lever- en plaatsingstermijn van een traplift bedraagt 4 tot 6 weken. Maar wat als u een acuut probleem heeft en er een snelle oplossing moet worden voorzien?

Een noodgeval? Wij passen ons aan!

We wensen het niemand toe, maar een ongeluk is snel gebeurd. Liep u door een ongelukkige valpartij een breuk op of bent u plots ernstig ziek? De trap nemen is wel het laatste wat u nodig heeft: een snelle plaatsing van een traplift is dan ook cruciaal. In geval van nood, kan een spoedprocedure opgestart worden waardoor de leveringstermijn verkort naar twee weken. Zo hoeft u niet in een ongemakkelijk ziekenhuisbed te blijven. De plaatsing? Die neemt hooguit vier uur in beslag, afhankelijk van het aantal bochten en obstakels van uw trap. Zo geniet u zorgeloos van uw eigen huis en zalige bed. En dat is wat we allemaal willen, toch?

En wat met de prijs?

Vooraleer wij een offerte bieden, komt een adviseur langs voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Hij gaat uw trap volledig analyseren op bochten en obstakels. Nadien ontvangt u een offerte op maat. Daarin wordt duidelijk gecommuniceerd welke traplift wij installeren en wat daarvoor nodig is. Gaat u akkoord? Dan betaalt u alvast een voorschot. Na ontvangst, wordt de procedure opgestart en komt de installateur bij u langs voor een piekfijne installatie. Koos u voor de spoedprocedure met een levertermijn van twee weken? Dan zal de kostprijs net iets hoger liggen, maar geniet u sneller van een zorgeloze, veilige klim naar boven.

Over TK Home Solutions

TK Home Solutions maakt deel uit van TK Elevator AG en is een wereldwijde speler die vooral inzet op duurzame innovatie en technologie. Onze trapliften, huisliften en platformliften helpen u in alle comfort en veiligheid te genieten van elke verdieping van uw huis. Meer weten? Wij komen graag langs voor een eerste kennismaking

Ja, ik heb interesse in een een offerte op maat.

Vrijblijvend bezoek thyssenkrupp

In juni heeft thyssenkrupp een speciale promotie voorzien: Wij bieden u namelijk de beste oplossing aan de beste prijs. Wil u te weten komen wat dit voor u precies betekent? Vraag dan snel uw gratis en vrijblijvend bezoek aan door één van onze adviseurs en kom het snel te weten!*

In twee stappen bent u klaar

Wij ontvangen graag uw gegevens:

Gelieve hier uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve hier uw e-mailadres in te vullen

Stap 2

Om een gratis afspraak te maken, gelieve onderstaand contactformulier te vervolledigen:

Gelieve de 4 cijfers van uw postcode in te vullen
Gelieve uw telefoonnummer in te vullen

Please confirm the legal notice

Hartelijk dank voor uw aanvraag!

Wij hebben uw gegevens goed ontvangen en nemen binnenkort contact met u op om uw situatie te bespreken. Zo kunnen wij u de juiste informatie toesturen of u een afspraak geven met één van onze adviseurs om even langs te komen bij u thuis.

Hebt u intussen nog vragen? Bel ons dan op ons gratis telefoonnummer 0800 12 697.

Met vriendelijke groeten,

Bert Grootjen

Algemeen Directeur thyssenkrupp Home Solutions