Coronavirus : TK Home Solutions zet zijn dienstverlening voort met inachtname van de nodige voorzorgsmaatregelen. Meer info

Skip Navigation

Een outdoor traplift om optimaal van uw tuin te genieten

Geniet van je tuin met een outdoor traplift

We hopen allemaal dat we zolang mogelijk in onze eigen woning kunnen blijven. En wanneer het mooi weer is, willen we ook optimaal van onze tuin kunnen genieten. Voor portiekwoningen of woningen met een hoger gelegen voordeur of lager gelegen garage bestaat er zoiets als een traplift voor buiten. De Levant Outdoor is dat ene buitenbeentje, letterlijk, bij thyssenkrupp.

Betaalbaar en gebruiksvriendelijk

Buitentraplift Levant Outdoor is geschikt voor rechte buitentrappen en erg eenvoudig bedienbaar dankzij een ergonomische joystick. Dankzij de luxueuze waterdichte beschermhoes, het waterafstotend zitgedeelte en roestvrij aluminium rails is de lift bestand tegen alle weersomstandigheden. Bovendien kunt u de traplift vergrendelen met uw eigen sleutel.

Daarnaast biedt de Levant Outdoor nog tal van andere technologische snufjes:

  • Draaibeveiliging voor de stoel
  • Sensoren op de voetenplank en boven en onder de aandrijving
  • Geïntegreerde veiligheidsgordel in de armleuning
  • Twee afstandsbedieningen, eentje voor boven en eentje voor beneden

Deze buitentraplift is ideaal voor buitentrappen met een hellingshoek van 28 tot 53 graden en heeft een draagvermogen van maximaal 125 kg.

In stijl genieten van uw tuin

Er wordt vaak gedacht dat trapliften er eerder wat ouderwets en log uitzien. De liften van TK Home Solutions zijn echter stuk voor stuk esthetisch ontworpen, zodat ze in elk interieur passen en vaak ook onopvallend in de woning kunnen worden geïntegreerd.

De Levant Outdoor werd zelfs bekroond met de iF Design Award, een prijs en kwaliteitskeurmerk voor uitzonderlijk design en uitstekende service.

Uw buitentraplift op maat gemaakt

Het is belangrijk dat uw buitentraplift op maat wordt gemaakt. Wij komen bij u langs om uw buitentraplift te bekijken en op te meten. Op basis daarvan kijken we wat u nodig hebt: hoelang moet de rail zijn, wat voor trapleuning is aanwezig, enzoverder. Na opmeting wordt uw traplift op maat geproduceerd in de fabriek. Het is mogelijk dat u wordt verzocht om de trap bijvoorbeeld te ontmossen of om verharding te plaatsen aan het begin of het einde van de trap. Amper twee weken later kan onze installateur reeds langskomen voor de installatie van uw outdoor traplift. En zo geniet u nog jarenlang van uw mooie tuin of kunt u gebruik blijven maken van uw lager liggende garage.

Met een waterdichte hoes beschermt u uw outdoor traplift tegen alle weersomstandigheden.

Over TK Home Solutions

TK Home Solutions maakt deel uit van TK Elevator AG en is een wereldwijde speler die vooral inzet op duurzame innovatie en technologie. Onze trapliften, huisliften en platformliften helpen u in alle comfort en veiligheid te genieten van elke verdieping van uw huis. Meer weten? Wij komen graag langs voor een eerste kennismaking.

Ja, ik heb interesse in een vrijblijvend bezoek voor een offerte op maat.

Vrijblijvend bezoek TK Home Solutions

Koop nu een nieuwe S200 traplift en betaal 0% BTW!*

In twee stappen bent u klaar

Wij ontvangen graag uw gegevens:

Gelieve hier uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve hier uw e-mailadres in te vullen

Stap 2

Om een gratis afspraak te maken, gelieve onderstaand contactformulier te vervolledigen:

Gelieve de 4 cijfers van uw postcode in te vullen
Gelieve uw telefoonnummer in te vullen

Please confirm the legal notice

Hartelijk dank voor uw aanvraag!

Wij hebben uw gegevens goed ontvangen en nemen binnenkort contact met u op om uw situatie te bespreken. Zo kunnen wij u de juiste informatie toesturen of u een afspraak geven met één van onze adviseurs om even langs te komen bij u thuis.

Hebt u intussen nog vragen? Bel ons dan op ons gratis telefoonnummer 0800 12 697.

Met vriendelijke groeten,

Bert Grootjen

Algemeen Directeur thyssenkrupp Home Solutions