Welkom bij TK Home Solutions (voorheen Thyssenkrupp Home Solutions)

Skip Navigation

Zo geniet u van een coronaproof kerstfeest

Hoe ga je om met verlies

België houdt het been stijf voor de feestdagen en neemt het zekere voor het onzekere. “We willen alles wat we hebben opgebouwd niet zomaar te grabbel gooien”, luidt het tijdens de persconferentie. Geen tijdelijke kerstbubbels of een uitzondering op de avondklok. Dat er geen versoepelingen zijn, komt bij veel mensen hard aan. Toch mogen we ons niet blindstaren op wat niet mag, want ‘anders’ hoeft niet per se slechter te betekenen. Wij geven u alvast enkele tips om te genieten van een coronaproof kerstfeest in 2020.

Tip 1: Geef toch cadeautjes!

Dat u ze niet met een brede glimlach kan overhandigen, mag niet betekenen dat u ze dit jaar gewoon links laat liggen. Meer dan ooit appreciëren uw vrienden en familie kleine attenties. Een cadeautje krijgen in deze barre tijden, da’s gewoon écht tof! Ook de zoektocht naar die cadeautjes brengt plezier en vertier met zich mee. U haalt immers leuke herinneringen naar boven en schuimt websites af op zoek naar het pakje dat perfect bij uw ontvanger past. Laat het cadeautje vervolgens gewoon leveren, en klaar! Gezellig, toch?

Extra tip!

Wist u trouwens dat u via de website www.drawnames.be online namen kan trekken en wenslijstjes kan invullen?

Tip 2: Kies voor een heerlijk takeaway kerstmenu

Afhaalmaaltijden, dat is écht booming business. Op iedere hoek van de straat vindt u immers een heerlijke takeaway gerecht, van Chinees en Libanees tot burgers, sushi en pasta. De mogelijkheden zijn eindeloos, en ook tijdens de feestdagen pakken deze lokale handelaars graag uit met hun afhaalaanbod. Laat daarom uw potten en pannen dit jaar gewoon eens in de kast, en bestel een heerlijk takeaway menu. Schuif de voetjes onder tafel en drink een heerlijk glas wijn. Heeft u na afloop geen zin om af te wassen of op te ruimen? Geen nood, sommige handelaars nemen ook dat taakje maar al te graag voor hun rekening. Waar wacht u nog op?

Denk aan uw gezondheid en de voorzorgsmaatregelen als u uw kleinkinderen opvangt

Tip 3: Plan een online ontmoeting

Kunt u oma’s lieve woorden of de guitige lach van uw neefjes en nichtjes niet missen? Plan een virtuele ontmoeting en vertel elkaar in geuren en kleuren hoe u de dag hebt beleefd. Dankzij de hippe filters houdt u bovendien de aandacht van de kinderen erbij. Uw kinderen, neefjes of nichtjes écht verrassen? Plan dan een online bezoek van de Sint of de Kerstman. Ze geloven vast hun ogen niet!

Betekent Nieuwjaar voor u gezellig samen zijn met vrienden en vriendinnen? Breng iedereen online samen voor een leuke quiz of een spelletje scrabble. Ook een gezamenlijk aperitiefmoment is een echte voltreffer.

Tip 4: Bekijk uw favoriete kerstfilm

Niets gaat boven een echte kerstfilm. Het is immers één van de beste manieren om in de sfeer te komen. Kiest u dit jaar alweer voor een gouden klassieker of gooit u het eens over een andere boeg? Als u Netflix heeft, kan u trouwens samen genieten van een film of serie. Dankzij Teleparty lacht u vanop afstand met de allerleukste scènes en helpt u uw vriend of vriendin die de clou niet snapt meteen uit de nood.

Wij bij thyssenkrupp wensen u alvast fijne en warme feestdagen!

Over TK Home Solutions

TK Home Solutions maakt deel uit van TK Elevator AG en is een wereldwijde speler die vooral inzet op duurzame innovatie en technologie. Onze trapliften, huisliften en platformliften helpen u in alle comfort en veiligheid te genieten van elke verdieping van uw huis. Meer weten? Wij komen graag langs voor een eerste kennismaking

Vraag uw gratis informatiepakket vandaag nog aan

Vraag uw gratis informatiepakket vandaag nog aan

Krijg tot 50% korting*

Wij ontvangen graag uw gegevens:
Gelieve hier uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw telefoonnummer in te vullen
Gelieve uw e-mailadres in te vullen
Gelieve hier uw e-mailadres in te vullen

Please confirm the legal notice

Wij hebben uw gegevens goed ontvangen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wij hebben uw gegevens goed ontvangen en nemen binnenkort contact met u op om uw situatie te bespreken. Zo kunnen wij u de juiste informatie toesturen of u een afspraak geven met één van onze adviseurs om even langs te komen bij u thuis.

Hebt u intussen nog vragen? Bel ons dan op ons gratis telefoonnummer 0800 94 365.