Welkom bij TK Home Solutions (voorheen Thyssenkrupp Home Solutions)

Skip Navigation

Vind uw weg in het grote aanbod orthopedisch materiaal

Vind uw weg in het grote aanbod orthopdeisch materiaal

Orthopedische schoenen, steunzolen, looprekken, rolstoelen, prothesen … Het aanbod orthopedisch materiaal is gigantisch en niet elk product is voor iedereen geschikt. Heeft u pijnklachten en ondervindt u moeilijkheden om uw weg te vinden in het ruime gamma orthopedische hulpmiddelen? In deze blog helpen we u op goede weg.

Wat zijn orthopedische hulpmiddelen?

Orthopedische hulpmiddelen zijn er voor al wie belemmeringen in zijn of haar beweging ondervindt. Of het probleem nu met uw botten, spieren of gewrichten te maken heeft: dankzij orthopedisch materiaal is er opnieuw heel wat mogelijk en verhoogt u uw comfort aanzienlijk.

Maar elke klacht is anders … Welk hulpmiddel sluit het best aan bij wat u nodig heeft?

Van braces tot korsetten, protheses, steunzolen en rollators: voor elk wat wils

Orthopedisch materiaal kan wonderen doen. Met een rollator legt u vlot korte afstanden af, ondanks uw pijnlijke rug, en met een brace kunt u uw zwakke pols weer gaan gebruiken. Alle orthopedische hulpmiddelen kunnen volledig op maat ontwikkeld worden, maar er bestaan ook standaardmodellen die misschien even goed zijn voor uw noden.

Eerst naar de dokter

Heeft u pijnklachten die uw mobiliteit beperken? Denk maar aan artrose, uitstralende rugpijn of pijn in uw spieren … Voor u op zoek gaat naar een oplossing in het ruime gamma aan orthopedisch materiaal, raden we aan om contact op te nemen met uw huisarts. Die zal uw klachten onderzoeken en verwijst u indien nodig door naar een orthopedist.

Een gigantisch aanbod aan orthopedisch materiaal

Het valt niet aan te raden om zelf op zoek te gaan naar het geschikte orthopedisch materiaal indien u klachten ondervindt. Wanneer u een orthopedist raadpleegt, zal die specifieke hulpmiddelen voorschrijven. Vertrouw dus op het oordeel van uw arts en maak enkel gebruik van de materialen die hij of zij aanraadt. Wanneer u op goed geluk hulpmiddelen gaat gebruiken, kunnen uw klachten namelijk erger worden.

Orthopedische hulpmiddelen zijn zowel online als in fysieke winkel te vinden. Aarzel niet om de winkelverantwoordelijke om meer info te vragen. Vele hulpmiddelen moeten namelijk op maat gemaakt worden. De medewerkers helpen u ongetwijfeld met plezier verder, of indien nodig verwijzen ze u door.

Over TK Home Solutions

TK Home Solutions maakt deel uit van TK Elevator AG en is een wereldwijde speler die vooral inzet op duurzame innovatie en technologie. Onze trapliften, huisliften en platformliften helpen u in alle comfort en veiligheid te genieten van elke verdieping van uw huis. Meer weten? Wij komen graag langs voor een eerste kennismaking

Vraag uw gratis informatiepakket vandaag nog aan

Vraag uw gratis informatiepakket vandaag nog aan

Krijg tot 50% korting*

Wij ontvangen graag uw gegevens:
Gelieve hier uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw telefoonnummer in te vullen
Gelieve uw e-mailadres in te vullen
Gelieve hier uw e-mailadres in te vullen

Please confirm the legal notice

Wij hebben uw gegevens goed ontvangen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wij hebben uw gegevens goed ontvangen en nemen binnenkort contact met u op om uw situatie te bespreken. Zo kunnen wij u de juiste informatie toesturen of u een afspraak geven met één van onze adviseurs om even langs te komen bij u thuis.

Hebt u intussen nog vragen? Bel ons dan op ons gratis telefoonnummer 0800 94 365.