Welkom bij TK Home Solutions (voorheen Thyssenkrupp Home Solutions)

Skip Navigation

Vakantie in eigen land: staycation voor senioren

Vakantie in eigen land: staycation voor senioren

Het is alweer zomer! Misschien had u een fijne reis gepland die door de coronacrisis werd geannuleerd, of misschien wilt u in deze bizarre tijden liever veilig thuis blijven. Vakantie in eigen land, meer nog, in uw eigen woning kan best eens fijn zijn. Dat heet dan een staycation. Met het geld dat u uitspaart door niet op reis te gaan, kunt u als senior heel wat doen.

We inspireren u graag met een aantal originele ideeën.

Geen huishoudelijke taakjes, maar puur genieten

Voor we onze creatieve ideeën voor senioren op u afvuren, benadrukken we graag dat u pas écht van uw staycation zult kunnen genieten, als u zo veel mogelijk ‘verplichte’ huishoudelijke taakjes links laat liggen.

Bereid u voor op uw staycation zoals u uw reis zou voorbereiden: de week voordien nog eens grondig uw huis poetsen, zorgen voor voldoende kledij zodat u niet hoeft te wassen en te strijken en haal misschien ook al extra eten en drinken in huis, zodat u helemaal kunt relaxen. Bepaal tot slot ook nog duidelijk het budget dat u tijdens uw staycation wilt uitgeven aan activiteiten, etentjes en dergelijke meer.

Ontdek een grote stad in België

Er valt zoveel te beleven in eigen land! Maak van uw staycation gebruik om een dagje door te brengen in Gent, Brugge, Brussel, Hasselt, Antwerpen of een andere Belgische stad waar u nog nooit eerder was. Elke grote stad heeft heel wat te bieden, van leuke winkelstraten tot interessante musea en gezellige horecazaken. Misschien kunt u er een familie-uitstap van maken met de kinderen en/of kleinkinderen. Een overnachting boeken is ook altijd een optie om het beste uit uw stadsbezoek te halen en de stad ook ’s avonds te ontdekken.

Een daguitstap naar Brugge voor senioren

Ga bootje varen

De Leie, de Schelde, het kanaal … België heeft heel wat waterwegen waarop u kunt gaan varen. Een namiddagje op het water zorgt ervoor dat u helemaal kunt ontspannen en genieten van de zon met een glaasje bubbels. Kom tot rust met uw partner of zelfs in uw eentje en geniet van de natuur.

Huur eens een chef-kok in

Geen zin om te koken, maar ook niet om op restaurant te gaan? Geniet dan thuis van een culinaire maaltijd door een chef-kok in te huren. Homecooking wordt steeds populairder en steeds meer cateraars en traiteurs bieden deze service aan. Ga voor een romantisch diner met z’n tweeën of maak er een heus feest van met vrienden en familie.

Een dagje naar zee of de Ardennen

De zee of de Ardennen, er is voor elk wat wils in ons kleine landje. Eens uitwaaien aan zee of wandelen in de Ardennen? Maak er een mooie daguitstap van en sluit de dag af met een lekker etentje. Dinant, Durbuy of Oostende zijn alvast onze favorieten.

Een daguitstap naar zee voor senioren

Vraag uw gratis informatiepakket vandaag nog aan

Vraag uw gratis informatiepakket vandaag nog aan

Krijg tot 50% korting*

Wij ontvangen graag uw gegevens:
Gelieve hier uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw telefoonnummer in te vullen
Gelieve uw e-mailadres in te vullen
Gelieve hier uw e-mailadres in te vullen

Please confirm the legal notice

Wij hebben uw gegevens goed ontvangen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wij hebben uw gegevens goed ontvangen en nemen binnenkort contact met u op om uw situatie te bespreken. Zo kunnen wij u de juiste informatie toesturen of u een afspraak geven met één van onze adviseurs om even langs te komen bij u thuis.

Hebt u intussen nog vragen? Bel ons dan op ons gratis telefoonnummer 0800 94 365.