Welkom bij TK Home Solutions (voorheen Thyssenkrupp Home Solutions)

Skip Navigation

Thuiswerk voor gepensioneerden

Thuiswerk voor gepensioneerden

Na uw 65ste het werk vaarwel zeggen en eindeloos genieten van uw vrijheid? Het klinkt aanlokkelijk, en toch pakken heel wat ouderen het anders aan. Net dat ietsje meer ruimte om uw kleinkinderen te zien opgroeien of om met uw partner erop uit te trekken, is fantastisch. De boeken volledig toedoen, is dat voor sommige mensen iets minder. Veel 65-plussers kiezen er daarom voor om na hun pensioen nog wat te blijven werken. Dat geeft hen de mogelijkheid om fit en productief te blijven. Voor sommigen gaat het zelfs om zingeving en anderen genieten met volle teugen van de extra financiële middelen. Heeft u al overwogen om nog even door te werken na uw 65ste? Thuiswerk is dé ideale manier om een mooie balans te vinden tussen werk en privé. In deze blog vertellen we u waarom.

Thuiswerk heeft tal van voordelen

Het woord zegt het zelf, u werkt thuis. Dat wil zeggen dat u uw werk eenvoudig vanuit uw thuiskantoor kan uitoefenen en uw dag volledig zelf kan indelen. De was even tussendoor insteken, de strijkmand wegwerken of al even wat groentjes snijden voor het avondmaal, dat kan allemaal. Zelfs wat vroeger stoppen om de kleinkinderen van school op te halen, hoeft geen probleem te zijn. Naast het feit dat u uw dagplanning gewoon op eigen houtje kunt uitwerken, vertoeft u ook iedere werkdag in uw eigen vertrouwde omgeving. Een nieuwe job betekent echter vaak een nieuwe omgeving, heel wat nieuwe gezichten en misschien ook wel een andere cultuur, en dat vergt nu eenmaal energie. Door thuis aan de slag te gaan met een job die écht bij u past, kunt u uw eigen ritme aanhouden en in alle rust uw werk uitvoeren.

Kies een job dat bij u past

Helemaal overtuigd van dat thuiswerk en meteen zin om de handen uit de mouwen te steken? Stel uzelf dan eerst enkele noodzakelijke vragen. Het is immers belangrijk dat u inzicht krijgt in dat hele thuiswerkgebeuren en dat u voorbereid aan het verhaal start. Stress of een ontevreden gevoel willen we immers koste wat kost vermijden. Sta even stil bij de volgende aandachtspunten:

  • Zorg ervoor dat uw toekomstige job aansluit bij uw interesses. Denk aan uw hobby’s of andere activiteiten die u aangenaam vindt. Waar kunt u zich urenlang mee bezighouden?
  • Denk niet alleen aan uw interesses, maar bepaal ook waar u in uitblinkt. De vaardigheden die u ontwikkelde in uw vorige job(s) zetten u alvast op weg.
  • Bepaal hoeveel tijd u wil investeren in uw nieuwe uitdaging. Gaat het om een voltijdse bezigheid of ziet u het eerder als een bijverdienste? Druk dit ook in aantal uren per week uit.
  • Van zodra u beslist hebt wat u wil gaan doen, bepaal dan of u een bijkomende opleiding zal hebben. Denk hierbij ook aan het prijskaartje en of u een extra cursus wel ziet zitten.

Vraag uw gratis informatiepakket vandaag nog aan

Vraag uw gratis informatiepakket vandaag nog aan

Krijg tot 50% korting*

Wij ontvangen graag uw gegevens:
Gelieve hier uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw telefoonnummer in te vullen
Gelieve uw e-mailadres in te vullen
Gelieve hier uw e-mailadres in te vullen

Please confirm the legal notice

Wij hebben uw gegevens goed ontvangen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wij hebben uw gegevens goed ontvangen en nemen binnenkort contact met u op om uw situatie te bespreken. Zo kunnen wij u de juiste informatie toesturen of u een afspraak geven met één van onze adviseurs om even langs te komen bij u thuis.

Hebt u intussen nog vragen? Bel ons dan op ons gratis telefoonnummer 0800 94 365.