Welkom bij TK Home Solutions (voorheen Thyssenkrupp Home Solutions)

Skip Navigation

Op reis met het vliegtuig als oudere?

Op reis met het vliegtuig als oudere

Voor veel ouderen is het een droom: een verre reis maken. De kinderen zijn de deur uit en u heeft een aangename financiële situatie. Alle mogelijkheden om het gewoon te doen, zijn er. Toch is er iets wat u nog tegenhoudt. Misschien heeft u wel schrik voor het vliegtuig of moeite om alle documenten in orde te brengen. Eigenlijk is vliegen als 65-plusser helemaal niet zoveel anders dan een vliegreis maken als twintiger. Toch dient u rekening te houden met enkele extra voorzorgen als u een vliegtuigreis overweegt. In deze blog maakt u kennis met de problemen die de kop op kunnen steken tijdens een vliegreis en geven we tips om uw vliegtuigreis zo aangenaam mogelijk te maken.

Welke problemen gaan gepaard met vliegen op oudere leeftijd?

Ten eerste is het belangrijk dat uw gezondheidstoestand het toelaat een verre reis te maken. Reizen vergt een zware fysieke inspanning en het is belangrijk dat u een verre reis fysiek de baas kunt. Ga daarom eerst langs bij uw huisarts en informeer u voldoende over de mogelijke gevaren. Vraag uw arts ook naar noodzakelijke inentingen om naar het land van uw dromen te trekken.

Als senior kunt u mogelijk problemen krijgen na een lange vlucht. Twee voorbeelden daarvan zijn vermoeidheid en opgezwollen benen of voeten. Ook een jetlag is iets waar u als oudere hoogstwaarschijnlijk gevoeliger voor bent. Maar toegegeven, wie is daar nu wel immuun voor? Bovendien dient u extra alert te zijn voor hygiëne en voeding wanneer u het vliegtuig neemt. Ouderen hebben sneller last van reizigersdiarree of raken sneller uitgedroogd.

Maar dit alles hoeft u niet tegen te houden! Lees snel verder en ontdek wat u allemaal kunt doen om deze problemen te vermijden.

Over TK Home Solutions

TK Home Solutions maakt deel uit van TK Elevator AG en is een wereldwijde speler die vooral inzet op duurzame innovatie en technologie. Onze trapliften, huisliften en platformliften helpen u in alle comfort en veiligheid te genieten van elke verdieping van uw huis. Meer weten? Wij komen graag langs voor een eerste kennismaking

Vraag uw gratis informatiepakket vandaag nog aan

Vraag uw gratis informatiepakket vandaag nog aan

Maak gebruik van ons lentecondities en krijg tot €1000 korting!

Wij ontvangen graag uw gegevens:
Gelieve hier uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw telefoonnummer in te vullen
Gelieve uw e-mailadres in te vullen
Gelieve hier uw e-mailadres in te vullen

Please confirm the legal notice

Wij hebben uw gegevens goed ontvangen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wij hebben uw gegevens goed ontvangen en nemen binnenkort contact met u op om uw situatie te bespreken. Zo kunnen wij u de juiste informatie toesturen of u een afspraak geven met één van onze adviseurs om even langs te komen bij u thuis.

Hebt u intussen nog vragen? Bel ons dan op ons gratis telefoonnummer 0800 94 365.