Welkom bij TK Home Solutions (voorheen Thyssenkrupp Home Solutions)

Skip Navigation

Mag ik een thuiskapster laten komen of moet ik naar het salon?

Mag ik een thuiskapster laten komen of moet ik naar het salon

Het is zover, na een lange tijd kunnen we weer vertoeven bij onze kappers. Veel mensen zijn dolenthousiast en kunnen eindelijk komaf maken met hun lange, onverzorgde haren. De sluiting van de kapperszaken hakte er stevig in. Heel wat mensen gaan immers regelmatig naar de kapper. Sommigen maandelijks, anderen zelf wekelijks. Toch is de situatie niet volledig zoals voorheen. We zetten de voorwaarden voor u even op een rijtje.

Kappers eindelijk open

Het Overlegcomité draagt ons maatschappelijk en mentaal welzijn, zeker in deze crisis, hoog in het vaandel. Dat lichaamsverzorging daar een belangrijke rol in speelt, hoeft niet gezegd. Het Overlegcomité koos dan ook resoluut voor een gefaseerde heropening van de niet-medische contactberoepen, en het zijn de kappers die de spits mochten afbijten. Zij openden de deuren op 13 februari terwijl schoonheids-, nagel- en massagesalons op 1 maart het startschot gaven. Toch verloopt de opening niet zonder slag of stoot en zijn er heel wat voorwaarden die gelden voor zowel kappers als klanten.

De belangrijkste voorwaarden

Klanten zakken met veel plezier af naar hun vertrouwde kapperszaak en ook kappers staan te popelen om er de schaar in te zetten. Toch zijn er heel wat aandachtspunten die we in het achterhoofd moeten houden. Zo kunt u niet meer zomaar binnenwandelen, maar moet u vooraf een afspraak vastleggen en dient u buiten op uw beurt te wachten. Verder zullen kappers telkens een wachttijd van 10 minuten inlassen om de ruimte grondig te reinigen en te desinfecteren. Daarnaast moet de ruimte voldoende verlucht worden en zullen ramen en deuren regelmatig openstaan. Last but not least, mogen kappers enkel in hun eigen salon de handen uit de mouwen steken. Kappersbezoekjes bij u thuis zijn een no-go.

Hou ook met de volgende voorwaarden rekening

Niet alleen de wachtruimtes worden afgesloten, maar ook het toilet zal niet toegankelijk zijn. Hou hier rekening mee voor u zich enthousiast naar de kapper begeeft. Ook de basisregels zijn hier uiteraard van tel. Niet alleen uw kapper, maar ook u draagt tijdens de volledige knipbeurt een chirurgisch mondmasker en ontsmet uw handen regelmatig. Ook uw deugddoende koffie of koekje moet u even links laten liggen en bladeren in uw favoriete magazine is voorlopig niet mogelijk.

Over TK Home Solutions

TK Home Solutions maakt deel uit van TK Elevator AG en is een wereldwijde speler die vooral inzet op duurzame innovatie en technologie. Onze trapliften, huisliften en platformliften helpen u in alle comfort en veiligheid te genieten van elke verdieping van uw huis. Meer weten? Wij komen graag langs voor een eerste kennismaking

Vraag uw gratis informatiepakket vandaag nog aan

Vraag uw gratis informatiepakket vandaag nog aan

Krijg tot 50% korting*

Wij ontvangen graag uw gegevens:
Gelieve hier uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw telefoonnummer in te vullen
Gelieve uw e-mailadres in te vullen
Gelieve hier uw e-mailadres in te vullen

Please confirm the legal notice

Wij hebben uw gegevens goed ontvangen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wij hebben uw gegevens goed ontvangen en nemen binnenkort contact met u op om uw situatie te bespreken. Zo kunnen wij u de juiste informatie toesturen of u een afspraak geven met één van onze adviseurs om even langs te komen bij u thuis.

Hebt u intussen nog vragen? Bel ons dan op ons gratis telefoonnummer 0800 94 365.