Welkom bij TK Home Solutions (voorheen Thyssenkrupp Home Solutions)

Skip Navigation

Dag van de Zorg: bedank de mensen die voor u zorgen

Dag van de Zorg: bedank de mensen die voor u zorgen

Op 21 maart 2021 vieren we Dag van de Zorg, toevallig (of niet?) op dezelfde dag als Wereldpoëziedag. Het wordt opnieuw een dag om alle mensen uit de zorgsector, van verpleegkundigen en dokters tot huishoudhulp en mantelzorgen, in de bloemetjes te zetten. Misschien krijgt u ook wat hulp thuis of wordt u wanneer nodig goed verzorgd bij de dokter of in het ziekenhuis. Op Dag van de Zorg kan je hen eens extra bedanken.

Nieuwe ‘Ik hou van u’-campagne

Wist u dat Dag van de Zorg ook een vzw is? Er is die dag immers heel wat te doen en drie gedreven medewerkers leiden deze mooie dag in Vlaanderen in goede banen. Aan de Dag van de Zorg gaat traditioneel een hele Week van de Zorg vooraf. Ook wel Feestweek van de Zorg genoemd, trouwens. Die start dus al op 15 maart. Opendeurdagen moeten we dit jaar helaas missen, maar de vzw lanceerde daarom een originele campagne om er dit jaar alsnog een echt feest van te maken! De tv-spot kunt u hier bekijken.

De campagne heet ‘Ik hou van u’ en verwijst naar het bekende nummer van Noordkaap. Na een week opbouwen naar de Dag van de Zorg volgt op zondag 21 maart een apotheose: we worden massaal opgeroepen om die dag om 12 uur vanuit onze voordeur het liedje te zingen. Meer nog, er is zelfs een leuke wedstrijd rond gelanceerd die u hier kunt ontdekken. Ontdek alle informatie over Week en Dag van de Zorg op de website.

Zo kunt u uw verzorgers bedanken

U bent de mensen die voor u zorgen wellicht altijd dankbaar, maar op 21 maart is het het ideale moment om dat met een mooi gebaar te tonen. Met bijvoorbeeld een bloemetje of een doosje pralines doet u iedereen een plezier. Of wat dacht u van een origineel gedicht, dat u dankzij onze tips in deze blog over Wereldpoëziedag, zelf hebt geschreven?

Word zelf mantelzorger

Misschien bent u zelf nog niet hulpbehoevend en hebt u zin om een buurman of vriendin te helpen die wél wat extra hulp kan gebruiken. Dan is het nu misschien een goed moment om meer informatie in te winnen over mantelzorg. Samana, het voormalige Ziekenzorg CM, lanceerde Ma-Zo, een online platform dat informeert over mantelzorg. Neem dus zeker een kijkje op de website voor meer informatie en neem contact met de vereniging op indien u vragen heeft.

Over TK Home Solutions

TK Home Solutions maakt deel uit van TK Elevator AG en is een wereldwijde speler die vooral inzet op duurzame innovatie en technologie. Onze trapliften, huisliften en platformliften helpen u in alle comfort en veiligheid te genieten van elke verdieping van uw huis. Meer weten? Wij komen graag langs voor een eerste kennismaking

Vraag uw gratis informatiepakket vandaag nog aan

Vraag uw gratis informatiepakket vandaag nog aan

Krijg tot 50% korting*

Wij ontvangen graag uw gegevens:
Gelieve hier uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw telefoonnummer in te vullen
Gelieve uw e-mailadres in te vullen
Gelieve hier uw e-mailadres in te vullen

Please confirm the legal notice

Wij hebben uw gegevens goed ontvangen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wij hebben uw gegevens goed ontvangen en nemen binnenkort contact met u op om uw situatie te bespreken. Zo kunnen wij u de juiste informatie toesturen of u een afspraak geven met één van onze adviseurs om even langs te komen bij u thuis.

Hebt u intussen nog vragen? Bel ons dan op ons gratis telefoonnummer 0800 94 365.