Welkom bij TK Home Solutions (voorheen Thyssenkrupp Home Solutions)

Skip Navigation

5 tips om van home staging een succes te maken

5 tips om van je home staging een succes te maken

Bent u klaar voor een nieuw hoofdstuk? Verhuist u naar een appartement of kocht u recent misschien wel de woning van uw dromen? Natuurlijk is het belangrijk dat uw huidige eigendom snel verkocht wordt zodat u niet met twee eigendommen zit. In deze blog geven we u 5 tips om op een laagdrempelige manier uw huis op te frissen.

De eerste indruk is van groot belang

Als u potentiële kopers over de vloer krijgt, is het belangrijk dat uw huis er piekfijn uitziet. Een eerste indruk is namelijk snel gemaakt. Al heel snel beslissen ze of uw woning in de smaak valt of niet. Omdat de aankoop en verkoop van een woning vaak ook een emotionele beslissing is, is het belangrijk om aandacht te hebben voor de juiste inrichting, meubelopstelling en decoratie.

1. Focus op de belangrijkste kamers van het huis

Het spreekt voor zich dat uw focus moet liggen op de belangrijkste ruimtes van uw huis. Een toilet of garage zijn van veel minder belang dan een keuken, woonkamer of slaapkamer. Geef daarom prioriteit aan de kamers in uw huis die echt tellen. De kamers waar de bezoekers de meeste tijd zullen spenderen tijdens hun bezichtiging. Op die manier kunnen de toekomstige eigenaar(s) de grootte van de kamers optimaal inschatten en komen ze later niet voor onaangename verrassingen te staan die ze tijdens de bezichtiging niet opmerkten.

2. Licht maakt gelukkig

Donkere kamers zijn ongelukkige kamers. Het is van groot belang dat uw woning zo helder mogelijk oogt. Zorg dat de gordijnen mooi gedrapeerd naast de ramen hangen, de rolluiken opgetrokken zijn en doe de lichten aan tijdens een bezichtiging. Plaats een tafellamp op de buffetkast of hang een spiegel aan de muur. Creëer zo de illusie van een extra raam of deur.

3. Kleine herstellingen maken een groot verschil

Een gaatje in de muur van een kadertje dat u enkele jaren geleden weghaalde? Een stukje verf uit de muur? Een donkere kleur in de living? Pak kleine herstellingen aan. Vul die gaatjes op, herschilder de muur. Kleine herstellingen maken een groot verschil voor potentiële kopers. Zo kunnen zij het gevoel ‘dat ze nog zoveel moeten doen vooraleer ze hier kunnen wonen’ ombuigen naar ‘dit huis is instapklaar’. Kleine herstellingen kosten niet veel en je maakt er de toekomstige eigenaar gelukkig mee.

Over TK Home Solutions

TK Home Solutions maakt deel uit van thyssenkrupp AG en is een wereldwijde speler die vooral inzet op duurzame innovatie en technologie. Onze trapliften, huisliften en platformliften helpen u in alle comfort en veiligheid te genieten van elke verdieping van uw huis. Meer weten? Wij komen graag langs voor een eerste kennismaking

Vraag uw gratis informatiepakket vandaag nog aan

Vraag uw gratis informatiepakket vandaag nog aan

Maak gebruik van ons lentecondities en krijg tot €1000 korting!

Wij ontvangen graag uw gegevens:
Gelieve hier uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw telefoonnummer in te vullen
Gelieve uw e-mailadres in te vullen
Gelieve hier uw e-mailadres in te vullen

Please confirm the legal notice

Wij hebben uw gegevens goed ontvangen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wij hebben uw gegevens goed ontvangen en nemen binnenkort contact met u op om uw situatie te bespreken. Zo kunnen wij u de juiste informatie toesturen of u een afspraak geven met één van onze adviseurs om even langs te komen bij u thuis.

Hebt u intussen nog vragen? Bel ons dan op ons gratis telefoonnummer 0800 94 365.