Welkom bij TK Home Solutions (voorheen Thyssenkrupp Home Solutions)

Skip Navigation

4 tips om internationale ouderendag in stijl door te brengen

Internationale Ouderendag

Op 1 oktober staat alles in het teken van onze ouderen, want dan is het internationale ouderendag. Een beetje aandacht doet iedereen goed, niet? Hopelijk kreeg u ook een kaartje, taartje of een mooie bos bloemen toegestuurd. Een leuke uitstap daarentegen zat er waarschijnlijk niet in, aangezien de coronacrisis daar al enige tijd een stokje voor steekt. Bij de pakken blijven zitten heeft echter geen zin, en daarom geven wij u 4 tips om uw dag volgend jaar nog leuker in te vullen!

Bakken en smullen!

We zeggen niet voor niets ‘op grootmoeders wijze’. Dat koken één van uw specialiteiten is, dat kunnen uw kinderen en kleinkinderen vast en zeker beamen. Liefde gaat immers door de maag. Uw gasten plezieren met een heerlijke vol-au-vent? Of uw kleinkinderen enthousiast maken met uw verrukkelijke kip met appelmoes? Dat u kan koken met een vleugje nostalgie, dat is duidelijk.

Ook op deze dag mag u met uw kookkunsten uitpakken. Nodig uw kinderen en kleinkinderen uit voor een gezellig feestmaal of verwen uzelf met uw favoriete gebak!

Klinkt als muziek in de oren

Dat fuiven en dansen niet meer is wat het geweest is, dat horen we wel vaker. En wanneer ouderen de dansvloer betreden, trekken heel wat mensen grote ogen. Dansen maakt u op uw oude dag nog steeds gelukkig, en dat is fantastisch om te zien. Wist u trouwens dat dansen als dé ideale bewegingsvorm wordt beschouwd? Van een betere coördinatie en flexibiliteit tot meer sociaal contact. Kortom, dansen maakt gelukkig!

Haal op 1 oktober uw dansschoenen uit de kast, en laat u volledig gaan!

Denk aan uw gezondheid en de voorzorgsmaatregelen als u uw kleinkinderen opvangt

Bingo!

Bingo! Iedereen kent het wel, aan het rad draaien, een getal trekken en vervolgens schrappen op uw formulier. Bent u dit spelletje stilaan beu? Dat kan! En toch kunnen gezelschapsspelletjes echt een voltreffer zijn. Denk maar aan een gezellige avond kaarten met vrienden of een mag het in principe ook niet naar school gaan. Vraag uw kinderen om zelf op uw kleinkind te passen, want het is uiteraard niet de bedoeling dat u een hele dag op uw zieke kleinkind past. We begrijpen dat dat niet evident of fijn is, maar het is niet zonder risico.

Nodig uw vrienden uit voor een spelavond, of ga een weddenschap aan met uw partner. Plezier gegarandeerd

Family first

De waarde van een hechte familie is groot. U voelt zich omringd door mensen die het goed met u voorhebben en u door en door kennen. Dat geeft u enerzijds rust. Anderzijds bent u hoogstwaarschijnlijk dolenthousiast wanneer uw zoon of dochter een nieuwe professionele wending neemt of wanneer uw eerste kleinkind zijn eerste stapjes zet. Ze bezorgen u warme momenten, en ook op internationale ouderendag hoeft dat niet anders te zijn. Nodig ze uit, of organiseer een uitstapje met de hele familie!

Over TK Home Solutions

TK Home Solutions maakt deel uit van thyssenkrupp AG en is een wereldwijde speler die vooral inzet op duurzame innovatie en technologie. Onze trapliften, huisliften en platformliften helpen u in alle comfort en veiligheid te genieten van elke verdieping van uw huis. Meer weten? Wij komen graag langs voor een eerste kennismaking.

Vraag uw gratis informatiepakket vandaag nog aan

Vraag uw gratis informatiepakket vandaag nog aan

Maak gebruik van ons lentecondities en krijg tot €1000 korting!

Wij ontvangen graag uw gegevens:
Gelieve hier uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw telefoonnummer in te vullen
Gelieve uw e-mailadres in te vullen
Gelieve hier uw e-mailadres in te vullen

Please confirm the legal notice

Wij hebben uw gegevens goed ontvangen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wij hebben uw gegevens goed ontvangen en nemen binnenkort contact met u op om uw situatie te bespreken. Zo kunnen wij u de juiste informatie toesturen of u een afspraak geven met één van onze adviseurs om even langs te komen bij u thuis.

Hebt u intussen nog vragen? Bel ons dan op ons gratis telefoonnummer 0800 94 365.