Welkom bij TK Home Solutions (voorheen Thyssenkrupp Home Solutions)

Skip Navigation

Welke werken zijn nodig om een huislift te installeren?

Welke werken zijn nodig om een huislift te installeren?

Zijn er zware werken nodig om een huislift te installeren? Welk type lift moet ik kiezen? Zal de lift wel passen bij mijn interieur? Waarom zou ik opteren voor een professionele installatie?

Zijn er voor een huislift zware verbouwingen nodig?

Neen, het voordeel van de huidige systemen is dat de lift geïnstalleerd kan worden zonder dat er zware werken aan te pas komen. In tegenstelling tot publieke liften, die een machinekamer en een diepe kooi nodig hebben, vereist een huislift geen aanzienlijke werken. Voor de installatie van bepaalde modellen, zoals de HE1, is slechts één vierkante meter nodig! Het is dus perfect mogelijk om slechts een hoek van een kamer op te offeren. De plaatsing van een lift gebeurt snel en zonder veel hinder. Reken op drie à vijf dagen voor de installatie.

werken installatie huislift

Kiezen voor een binnen- of een buiteninstallatie?

Een huislift kan zowel in de woning als buiten geïnstalleerd worden. Die keuze hangt vaak samen met wat de architectuur van het gebouw toelaat, maar het kan ook een esthetische of een praktische keuze zijn. In een gebouw met verschillende woningen ligt een buitensysteem meer voor de hand. Het is belangrijk om te weten dat de lift in alle kamers van een woning kan staan. De uit te voeren werken kunnen variëren naargelang de situatie, maar ze zullen nooit immens zijn.

Zal een lift geen afbreuk doen aan mijn woning?

Er is een uitgebreid aanbod op de markt. U zult uw gading zeker vinden. De lift kan volledig gepersonaliseerd worden op basis van uw interieur en uw noden. U kiest zelf de materialen en de kleuren, de plaatsing van de deuren en de kleinste zichtbare details. Het maakt niet uit of u een moderne of hedendaagse stijl hebt, de lift zal perfect opgaan in zijn omgeving. Met behulp van 3D-tekeningen kunt u zich de gewenste inrichting concreet voorstellen. Design en technologie gaan voortaan hand in hand!

Een professionele installatie is een must

Een lift installeren in een woning is geen eenvoudig klusje en mag enkel gebeuren door professionals. Zo bent u zeker van een kwalitatieve uitvoering in alle veiligheid en zonder uitspattingen. Door een beroep te doen op de diensten van een aannemer krijgt u de beste resultaten voor de beste prijs. Ook het onderhoud van uw privélift is belangrijk en moet door bekwame technici worden uitgevoerd.

Ontdek onze liftmodellen, download onze brochure en aarzel niet om contact op te nemen met ons team om een afspraak te maken.

Vraag uw gratis informatiepakket vandaag nog aan

Vraag uw gratis informatiepakket vandaag nog aan

Krijg tot 50% korting*

Wij ontvangen graag uw gegevens:
Gelieve hier uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw telefoonnummer in te vullen
Gelieve uw e-mailadres in te vullen
Gelieve hier uw e-mailadres in te vullen

Please confirm the legal notice

Wij hebben uw gegevens goed ontvangen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wij hebben uw gegevens goed ontvangen en nemen binnenkort contact met u op om uw situatie te bespreken. Zo kunnen wij u de juiste informatie toesturen of u een afspraak geven met één van onze adviseurs om even langs te komen bij u thuis.

Hebt u intussen nog vragen? Bel ons dan op ons gratis telefoonnummer 0800 94 365.