Welkom bij TK Home Solutions (voorheen Thyssenkrupp Home Solutions)

Skip Navigation

Verbouw uw woning tot droomhuis met een huislift

Verbouw uw huis tot droomhuis met een huislift

Bij de aankoop van een huis heeft u al aan veel gedacht. Zal mijn huis groot genoeg zijn om mijn toekomstige kroost in onder te brengen? Zie ik mezelf hier ettelijke jaren wonen? Of misschien heeft u net een nieuwe woning aangeschaft, omdat uw vorige veel te groot geworden is? Denk na over de plaatsing van een huislift en investeer zo in een zorgeloze toekomst. Pure luxe, denkt u? Een huislift heeft wel degelijk heel wat voordelen. In deze blog maken we u wegwijs in de voordelen van een huislift en waarom het zo interessant is om de investering te overwegen.

Waarom investeren in een huislift

Steeds vaker willen mensen meerwaarde creëren in hun eigendom. Er zijn verschillende mogelijkheden om dit te doen. De aanleg van een zwembad in de tuin en de plaatsing van een veranda zijn slechts twee voorbeelden van ingrijpende veranderingen. Ook de huislift blijkt een populaire investering te zijn voor velen. Niet alleen de waarde van uw huis verhoogt dankzij de installatie van een lift, ook uw wooncomfort stijgt aanzienlijk. De installatie van een lift is bovendien niet zo moeilijk en zelfs met weinig plaats is dit perfect mogelijk.

Een huislift, de ideale partner om langer thuis te blijven

Naast het feit dat een lift een luxueus goed is, investeert u in een zorgeloze toekomst. De installatie van een huislift biedt u toegankelijkheid doorheen het hele huis. Mensen die minder mobiel worden of zijn, ondervinden al snel het voordeel van een lift. Kunt u de trappen niet meer de baas? Dan hoeft u helemaal niet te verhuizen. Met een lift in huis blijft u gewoon lekker thuis. Bovendien is een huislift een waardevolle toevoeging voor andere minder mobiele bezoekers. Ook zij hebben zonder probleem toegang tot uw volledige huis, zonder dat ze moeite moeten doen.

Een lift is trouwens ook voordeliger dan andere oplossingen om het uzelf makkelijk te maken en thuis te kunnen blijven. De aankoop van een bungalow, de ruime woonkamer opsplitsen in leefruimte en slaapkamer op de benedenverdieping … Allemaal te vermijden dus wanneer u ervoor kiest een huislift te installeren in uw woning.

Huisliften bij TK Home Solutions

Met een zo klein mogelijke ingreep willen wij een zo groot mogelijk verschil maken, rekening houdend met het karakter van uw woning. Verdwijnen in de achtergrond of net een exclusieve toets geven aan uw interieur? Ga voor een huislift van TK Home Solutions en wij begeleiden u doorheen het proces. Wist u trouwens dat de maat van de cabine aangepast kan worden aan rolstoelgebruikers en dat er ook liften zonder bekabeling bestaan? Alles is mogelijk! Wilt u weten hoe uw huislift eruit kan zien? Stel uw eigen huislift hier samen!

Over TK Home Solutions

TK Home Solutions maakt deel uit van TK Elevator AG en is een wereldwijde speler die vooral inzet op duurzame innovatie en technologie. Onze trapliften, huisliften en platformliften helpen u in alle comfort en veiligheid te genieten van elke verdieping van uw huis. Meer weten? Wij komen graag langs voor een eerste kennismaking.

Vraag uw gratis informatiepakket vandaag nog aan

Vraag uw gratis informatiepakket vandaag nog aan

Krijg tot 50% korting*

Wij ontvangen graag uw gegevens:
Gelieve hier uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw telefoonnummer in te vullen
Gelieve uw e-mailadres in te vullen
Gelieve hier uw e-mailadres in te vullen

Please confirm the legal notice

Wij hebben uw gegevens goed ontvangen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wij hebben uw gegevens goed ontvangen en nemen binnenkort contact met u op om uw situatie te bespreken. Zo kunnen wij u de juiste informatie toesturen of u een afspraak geven met één van onze adviseurs om even langs te komen bij u thuis.

Hebt u intussen nog vragen? Bel ons dan op ons gratis telefoonnummer 0800 94 365.