Welkom bij TK Home Solutions (voorheen Thyssenkrupp Home Solutions)

Skip Navigation

Wat is de prijs van een huislift?

Wat kost een huislift?

Een lift voor een woonhuis geraakt steeds meer ingeburgerd, het maakt uw woning ook extra comfortabel en aantrekkelijk. De prijs ervan wordt daarom steeds democratischer en is tegenwoordig vergelijkbaar met die van een trap op maat met een verzorgde afwerking. Maar hoeveel kost dat nu precies? En welke factoren beïnvloeden de prijs van uw huislift?

Invloed op de prijs

We kunnen altijd prijsindicaties geven (zie hieronder), maar de aankoopprijs van een huislift hangt af van verschillende criteria die er een onvermijdelijke invloed op hebben:

  • Het gekozen model: de lift zal meer of minder kosten naargelang de afmetingen, functies, gebruikte technologie (al dan niet met afgewerkte schacht), …
  • De bijkomende opties: bepaalde liftmodellen bieden bijvoorbeeld verschillende opties voor de afwerking (materialen en kleuren voor de vloer, de muren, het plafond …) of voor het openen van de deuren. Die kunnen de prijs doen stijgen.
  • De bijbehorende diensten: de installatie, het onderhoud, de garantie … Die diensten zijn niet noodzakelijk bij alle leveranciers inbegrepen in de aankoopprijs van de lift.
Prijs huislift

De prijsgamma's van TK Home Solutions

Bij TK Home Solutions hebt u een huislift vanaf €16.000. Ons aanbod telt 3 modellen met meer of minder mogelijkheden en opties, aangepast aan elke behoefte:

  • H100: dit alles-in-één-model kan geïnstalleerd worden op een zeer kleine oppervlakte en vraagt heel weinig structurele aanpassingen. Het is beschikbaar vanaf €16.000.
  • H200: dit zeer flexibele model blinkt uit met zijn functies en configuratiemogelijkheden. De prijzen starten bij €19.000.
  • H300: dit model kan tot 6 verdiepingen overbruggen en bij elke verdieping kunt u de plaatsing van de deur kiezen. Het wordt verkocht vanaf €21.000.

Deze prijzen zijn indicatief. We ontwerpen elke huislift immers op maat. Sommige noodzakelijke aanpassingen aan de installatie kunnen dus kosten met zich meebrengen.

Ons contract omvat de installatie en 2 jaar garantie. Tijdens die periode nemen wij de eventuele herstellingen als gevolg van een fabricagefout voor onze rekening.

Vraag uw gratis informatiepakket vandaag nog aan

Vraag uw gratis informatiepakket vandaag nog aan

Krijg tot 50% korting*

Wij ontvangen graag uw gegevens:
Gelieve hier uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw telefoonnummer in te vullen
Gelieve uw e-mailadres in te vullen
Gelieve hier uw e-mailadres in te vullen

Please confirm the legal notice

Wij hebben uw gegevens goed ontvangen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wij hebben uw gegevens goed ontvangen en nemen binnenkort contact met u op om uw situatie te bespreken. Zo kunnen wij u de juiste informatie toesturen of u een afspraak geven met één van onze adviseurs om even langs te komen bij u thuis.

Hebt u intussen nog vragen? Bel ons dan op ons gratis telefoonnummer 0800 94 365.