Welkom bij TKE Home Solutions (voorheen Thyssenkrupp Home Solutions)

Skip Navigation

TK Elevator zet Microsoft HoloLens in voor het inmeten van trapliften

TK Elevator zet Microsoft HoloLens in voor het inmeten van trapliften

Klant ziet toekomstig traplift geprojecteerd in eigen woning via Mixed Reality

HoloLens technologie maakt traplift zichtbaar op trap

TK Elevator zet vanaf nu de Microsoft HoloLens en de HoloLinc-technologie in voor het inmeten van haar trapliften. Dankzij de combinatie van deze innovatieve oplossingen kan thyssenkrupp Home Solutions de levertermijn van een traplift op maat aanzienlijk inkorten. Bovendien kan de koper van de lift hierdoor al bij de aankoop bekijken hoe de traplift eruit zal komen te zien in zijn woning.

Realistisch beeld van traplift op trap van de klant

Met HoloLinc, een mixed-reality device, meet de adviseur van TK Home Solutions tijdens het eerste bezoek de trap op en zet hij de data ter plekke in de cloud, waar de traplift wordt geconfigureerd in een 3D-projectie. Zo kunnen de adviseur en de koper van de lift direct bekijken hoe de traplift eruit zal komen te zien op de trap en kunnen ze nog tijdens het inmeten aangeven welke bekleding, type stoel of kleur rail het beste bij zijn interieur past.

Naast de trapoppervlakten en de afstand tot de muur brengt de oplossing ook eventuele obstakels in kaart, zoals een verwarming langs de trap of lichtschakelaars. Door gebruik te maken van de HoloLens kan de levertijd van een traplift aanzienlijk worden gereduceerd.

Microsoft technologie verkort levertijd traplift

HoloLinc is een combinatie van de Microsoft HoloLens mixed reality-technologie en een cloud based configurator, en is ontwikkeld in samenwerking met Microsoft en een groot Zwitsers IT-bedrijf. Doordat alle meetgegevens direct kunnen worden doorgezet in een order, verkort het gebruik van HoloLinc de periode tussen het opmeten en het installeren van de traplift aanzienlijk. Alle adviseurs van TK Home Solutions zijn inmiddels uitgerust met het benodigde materieel om de HoloLinc-technologie toe te passen.

“Een innovatieve oplossing als HoloLinc biedt grote voordelen. Onze klanten kunnen vanaf nu hun mobiliteitsoplossing ‘in hun eigen huis’ bekijken voordat deze wordt geproduceerd, waardoor ze een goed gefundeerde aankoopbeslissing kunnen nemen. Bovendien zorgt HoloLinc voor de nodige gemoedsrust, aangezien zij weten dat ze snel weer volledig mobiel zullen zijn in hun eigen huis.”

Bert Grootjen, directeur TK Home Solutions Benelux

HoloLinc komt als geroepen

De HoloLinc-technologie voor trapliften komt als geroepen: de vraag naar mobiliteitsoplossingen voor in huis neemt in sneltempo toe. De bevolking groeit en wordt bovendien, door de verbeterde levensstandaarden en gezondheidszorg, steeds ouder. Het gebruik van de nieuwe technologie helpt senioren zich goed te informeren over mobiliteitsoplossingen. Bovendien is de klant van vandaag gewend aan een snelle service en levertijd, iets waar de HoloLinc een grote rol in speelt.

Innovaties van TK Elevator

De inzet van HoloLens voor trapliften volgt op een aantal andere technologische innovaties van TK Elevator, zoals MAX, de HoloLens-technologie voor liftonderhoud en de MULTI. Dankzij MAX kan de stilstand van de lift voor onderhoud met 50 procent worden teruggedrongen. Met de HoloLens-technologie voor liftonderhoud kunnen servicetechnici hun werk veiliger en efficiënter uitvoeren. MULTI is een lift die zowel horizontaal als verticaal beweegt, waardoor de transportcapaciteit met 50% toeneemt en de footprint van de lift zelfs afneemt.

Ontvang een gratis traplift informatiepakket

Gratis traplift informatiepakket TK Home Solutions

In twee stappen bent u klaar

Wij ontvangen graag uw gegevens:

Gelieve hier uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen

Stap 2

Om een gratis informatiepakket te ontvangen, gelieve onderstaand contactformulier te vervolledigen:

Gelieve de 4 cijfers van uw postcode in te vullen
Gelieve uw telefoonnummer in te vullen

Please confirm the legal notice

Hartelijk dank voor uw aanvraag!

Wij hebben uw gegevens goed ontvangen en nemen binnenkort contact met u op om uw situatie te bespreken. Zo kunnen wij u de juiste informatie toesturen of u een afspraak geven met één van onze adviseurs om even langs te komen bij u thuis.

Hebt u in tussentijd nog vragen? Bel ons dan op ons gratis telefoonnummer 0800 12 697.

Met vriendelijke groeten,

Bert Grootjen

Algemeen Directeur thyssenkrupp Home Solutions