Welkom bij TK Home Solutions (voorheen Thyssenkrupp Home Solutions)

Skip Navigation

Hoe zit het met het onderhoud?

De huislift is ontwikkeld met het oog op toepassing in een privéwoning.

Welk onderhoud heeft een huislift nodig?

De kogel is door de kerk, u beslist om een huislift te installeren. Dat mag een drastische beslissing lijken wanneer u even goed voor een traplift kunt kiezen, maar er zijn heel wat voordelen aan een huislift verbonden. Zo kunt u ook met een rolstoel uw volledige woning blijven gebruiken en kunnen meerdere personen tegelijk de lift gebruiken. Ook boodschappen of meubelstukken naar boven brengen gaat een stuk gemakkelijker. Een huislift vraagt uiteraard wel om wat extra onderhoud, gezien de techniciteit ervan. We lichten graag de mogelijkheden toe.

Jaarlijkse keuring niet verplicht

Een huislift is ontwikkeld voor privégebruik, waardoor de wettelijke reglementering minder streng is dan voor een publieke lift. Zo is een jaarlijkse keuring niet nodig, maar een jaarlijks onderhoud is wel sterk aangeraden. Hiervoor ontwikkelden we bij thyssenkrupp drie onderhoudscontracten waaruit u kunt kiezen, afhankelijk van uw wensen en behoeften.

Onderhoudscontracten Classic, Comfort en Premium

Het meest gekozen onderhoudscontract is Comfort. Dat is ook wat onze technieker aanraadt, omdat de lift zelfs na de garantieperiode van maandag tot en met vrijdag tijdens de kantooruren gedepanneerd zal worden. U kunt dus rekenen op een snelle depannage.

Op diezelfde momenten kunt u ook steeds technische assistentie krijgen via de telefoon. Voor andere technische vragen en problemen is onze service desk 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Het Comfort-contract omvat preventief onderhoud, collectief onderhoud, een jaarlijkse veiligheidsinspectie en prioriteit bij interventies. Dat betekent dat u eerder geholpen wordt dan mensen met een Classic-contract of klanten zonder onderhoudscontract.

Tijdens het gesprek met onze technisch adviseur wordt u wegwijs gemaakt in de verschillende onderhoudscontracten. Aan u de keuze welk contract het beste bij uw behoeften aansluit.

Lees meer over onze service.