Welkom bij TK Home Solutions (voorheen Thyssenkrupp Home Solutions)

Skip Navigation

De nieuwe Chinese toren van TK Elevator

Onlangs opende TK Elevator een nieuwe testtoren voor liften, samen met een nieuwe fabriek, in Zhongshan, China. De toren is maar liefst 248 meter hoog en zal gebruikt worden om de nieuwste lifttechnologie te ontwikkelen.

Deze testtoren is twee meter hoger dan die in Rottweil, Duitsland, die in 2017 in gebruik werd genomen. De toren zal voornamelijk dienen om nieuwe technologieën, systemen en prototypes voor de Chinese markt uit te testen. Het gaat bijvoorbeeld over een nieuwe hogesnelheidslift die tot 18 meter per seconde haalt, of de nieuwe MULTI-lift zonder kabels.

Om ervoor te zorgen dat de liften gewapend zijn tegen extreme omstandigheden, is de toren uitgerust met technologie die het effect van trillingen en zelfs aardbevingen minimaliseert.

TK Elevator investeerde in totaal 103 miljoen euro in deze toren. Dat is de investering zeker waard, want China is een belangrijke groeimarkt, ook voor liften. Zo werden er vorig jaar alleen al 500.000 geplaatst. En dankzij deze toren zal TK Elevator meer kunnen inspelen op de noden van Chinese klanten.

Ja, ik heb interesse in een vrijblijvend bezoek voor een offerte op maat.

Vrijblijvend bezoek TK Home Solutions

In twee stappen bent u klaar

Wij ontvangen graag uw gegevens:

Gelieve hier uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen

Stap 2

Om een gratis afspraak te maken, gelieve onderstaand contactformulier te vervolledigen:

Gelieve de 4 cijfers van uw postcode in te vullen
Gelieve uw telefoonnummer in te vullen

Please confirm the legal notice

Hartelijk dank voor uw aanvraag!

Wij hebben uw gegevens goed ontvangen en nemen binnenkort contact met u op om uw situatie te bespreken. Zo kunnen wij u de juiste informatie toesturen of u een afspraak geven met één van onze adviseurs om even langs te komen bij u thuis.

Hebt u intussen nog vragen? Bel ons dan op ons gratis telefoonnummer 0800 12 697.

Met vriendelijke groeten,

Bert Grootjen

Algemeen Directeur thyssenkrupp Home Solutions