Welkom bij TK Home Solutions (voorheen Thyssenkrupp Home Solutions)

Skip Navigation
alt text

De H300: huislift zonder kabel

Het summum van Duitse technologie en Italiaans design

Een kabelloze huislift met design waar u van zal houden! Deze wereldvermaarde liftenproducent biedt u met de H300 Huislift efficiëntietechnologie die een duurzame en kwaliteitsvolle oplossing voor uw thuis garandeert.

Design dat u zal inspireren

Haal het beste van Italiaans design in huis met een breed gamma van spitsvondige, elegante en stijlvolle keuzes. Ga voor de ideale combinatie van kleuren, materialen en opties zodat uw lift perfect in uw huis past.

Dankzij onze wereldbefaamde liftenexpertise hebben wij de beste oplossing voor uw huislift zonder kabels. De talloze mogelijke configuraties en ons gamma van platformgroottes, zorgt dat bijna elke wens ingewilligd kan worden.

De H300 gebruikt de meest moderne lifttechnologie, wat resulteert in een bijzonder zuinig energieverbruik en zowat volledige stilte. Combineer dit met onze stevige technologiekennis en onze liefde voor Italiaans design, en u hebt een milieuvriendelijke, zowat onhoorbare, en perfect in uw huis passende oplossing.

Een oase van rust

Dankzij onze technologie-expertise hebben we een uiterst stille huislift zonder kabels ontwikkeld. Het resultaat is een krachtige meerwaarde voor uw thuis die amper hoorbaar is, zelfs als u uw oor tegen de liftkoker legt. Samen met onze zachte start-stoptechnologie, onze prachtige cabinestijlen en opties, creëert dit uw ideale huislift.

Veiligheid zit in ons DNA

De H300 Huislift is bijzonder veilig; alle apparatuur van de lift heeft een SIL-gecertificeerd veiligheidssysteem, wat het de hoogste veiligheidsstandaard in de markt geeft. thyssenkrupp Huisliften hebben ook een apart veiligheidssysteem, wat betekent dat de lift niet onderhevig zal zijn aan mechanische fouten. Want uw veiligheid is onze prioriteit!

Bij een stroompanne zal de H300 blijven functioneren dankzij de batterij. De liftgebruiker wordt zo weer veilig naar de benedenverdieping gebracht. Tegelijk is het ook mogelijk om een brandalarmsysteem in de centrale bediening van de huislift te integreren.

Voor u ontworpen, tot in de kleinste details

Kies uit de vele cabinestijlen dankzij een breed gamma van materialen en kleuren voor de cabinewanden. U kan bijvoorbeeld kiezen voor geborsteld en krasvrij staal. Geniet een moderne wand in motief of modern effen kleur uw voorkeur? Of opteert u voor de levendigheid van de oneindige kleuren op het RAL-palet. Laat uw verbeelding de vrije loop!

Speel met de talrijke mogelijke combinaties. De H300 biedt overigens ook heel wat andere afwerkingen die bij geen enkele andere huislift verkrijgbaar zijn.

TK Home Solutions betekent kwaliteit

TK Home Solutions maakt deel uit van TK Elevator AG. TK Elevator is een gediversifieerde industriële groep en een wereldspeler die volop inzet op duurzame innovatie. Dankzij onze kennis creëren wij flexibele en veilige oplossingen zodat u zo lang mogelijk mobiel kunt blijven in uw eigen huis. Dankzij onze personenliften kunt u in alle comfort en veiligheid van elke verdieping in huis blijven genieten. Zo blijft uw huis uw thuis.“Dankzij de kabel-loze technologie van de H300 ervaart u een vlotte en stille reis van begin tot einde.”