Welkom bij TK Home Solutions (voorheen Thyssenkrupp Home Solutions)

Skip Navigation

De H200 hydraulische huislift

Onze meest flexibele hydraulische personenlift

Dankzij onze expertise op het gebied van hydraulische lifttechnologie, hebben we een huislift ontwikkeld met een uitgebreid scala aan opties. Het resultaat is onze meest flexibele huislift, zowel qua technische specificaties als qua ontwerpmogelijkheden.

Ontworpen voor iedere stijl

Omarm het Italiaanse design met een ruime keuze aan verfijnde, elegante en stijlvolle opties. Kies de perfecte combinatie van kleuren, materialen en opties om de lift op een harmonieuze manier in uw interieur te integreren.

Ons assortiment is ontwikkeld vanuit onze liftexpertise van wereldklasse en onze bewezen huislifttechnologie. De H200 is een hydraulische huislift die gebruikt maakt van hydraulische lifttechnologie waardoor vele configuraties mogelijk zijn.

De hydraulische technologie van de H200 is energiezuinig en betrouwbaar en zorgt ervoor dat de huislift veelzijdig en aanpasbaar is. Combineer dit met onze Duitse engineering-expertise en onze uitgebreide kennis van Italiaans design en u bent er zeker van dat u een oplossing heeft gevonden die milieuvriendelijk en origineel is en die prachtig in uw huis kan worden geïntegreerd.

Veiligheid en comfort vormen de basis voor al onze huisliften. Ze worden ontwikkeld vanuit onze Duitse “gründlichkeit” met kwaliteitsmaterialen en oog voor detail.

Veiligheid zit in ons DNA.

H200 huislift thyssenkrupp

De H200 huislift beschikt over een uitgebreide lijst van veiligheidsvoorzieningen; standaard zijn de mechanische componenten voorzien van een SIL3 gecertificeerd veiligheidssysteem. Dit is de hoogste veiligheidsnorm in de platformliftmarkt. In tegenstelling tot sommige huisliften hebben we een gescheiden veiligheidssysteem, afzonderlijk van de OSG, wat betekent dat de werking niet wordt beïnvloed door mechanische fouten. Uw veiligheid is onze prioriteit!

Bij een stroomstoring blijft de H200 werken op de ingebouwde batterij, zodat de gebruiker veilig de begane grond kan bereiken. Het is ook mogelijk om brandalarmsystemen aan te sluiten op het bedieningspaneel van de huislift.

Comfort.

H200 huislift thyssenkrupp

Wij geloven dat het bewegen tussen de verdiepingen in uw huis geen moeilijke of ongemakkelijke ervaring hoeft te zijn. Door de hydraulische technologie in de H200 kunnen we van begin tot eind een soepele en stille rit garanderen. Bovendien zijn alle huisliften van TK Home Solutions uitgerust met soft-start/stop-technologie en een leuning waardoor de rit zo vlot en veilig mogelijk verloopt.

Veel opties, voor elk wat wils.

De H200-huislift is een opmerkelijke extra voor uw huis. Onze liefde voor en ervaring met Italiaans design komt tot zijn recht in de vele designopties.

Kies voor een minimalistische uitvoering of een volledig gesloten cabine met een uitgebreid assortiment aan materialen en kleuren. U kunt onder meer kiezen voor de krasbestendigheid van staal of het oneindige RAL kleurenaanbod dat we ter beschikking stellen. Laat uw verbeelding de vrije loop!

Vind de perfecte huislift voor uw specifieke situatie dankzij deze flexibele huisliftoplossing.

Met de huisliften van TK Home Solutions kunt u eindelijk uzelf trakteren op de stijl en het comfort dat u wenst en tegelijk uw huis een upgrade geven met dit boeiende en eigentijdse designobject.