Welkom bij TK Home Solutions (voorheen Thyssenkrupp Home Solutions)

Skip Navigation

De H100 spindel lift

Duitse technologie ontmoet Italiaans design

Precisietechnologie waarop u kan vetrouwen! Spitsvondig, elegant, stijlvol en verfijnd. Dankzij het technologisch vernuft van deze vooraanstaande liftenproducent, kan u erop vertrouwen dat de H100 een gepersonaliseerde kwaliteitsoplossing voor uw woning biedt.

Design waar u van zal houden

We zoeken steeds naar de meest ideale oplossing voor uw huis. Daarom houdt deze huislift maximaal rekening met de ruimte die voor handen is. Ook aanpassingen voor rolstoelgebruikers zijn, indien gewenst, mogelijk.

De H100 werkt met veelgebruikte lifttechnologie. Dit in combinatie met onze technologische knowhow en onze liefde voor Italiaans design, zorgt voor de perfecte meerwaarde voor uw huis. Veiligheid en comfort zijn de steunpilaren van ons design, en zijn geïnspireerd door onze Duitse roots, de gebruikte materialen en onze aandacht voor elk detail.

Maximale ruimte. Minimale impact.

We willen uw ruimte thuis optimaal gebruiken. De H100 huislift heeft een put nodig van slechts 50 millimeter, en de schachtkophoogte hoeft amper 2430 millimeter te zijn.

Dit maakt installaties in kleine ruimtes mogelijk, zonder de cabineruimte of de deurgrootte te moeten beperken.

Meer nog, we hebben de H100 ontwikkeld zodat er geen machinekamer nodig is.

Safety zit in ons DNA

De H100 huislift is ontzettend veilig; alle apparatuur van de lift heeft een SIL3-gecertificeerd veiligheidssysteem, de hoogste veiligheidsstandaard op de markt. TK Home Solutions huisliften hebben ook een apart veiligheidssysteem, wat betekent dat de lift niet onderhevig zal zijn aan mechanische fouten. Want uw veiligheid is onze prioriteit!

Bij een stroompanne zal de H100 blijven functioneren dankzij de batterij, De liftgebruiker wordt zo weer veilig naar de benedenverdieping gebracht. Tegelijk is het ook mogelijk om een brandalarmsysteem in de centrale bediening van de huislift te integreren.

Comfort

We zijn ervan overtuigd dat thuis verschillende verdiepingen overbruggen, geen moeilijke of oncomfortabele ervaring hoeft te zijn. Alle TK Home Solutions huisliften zijn standaard uitgerust met de zachte start-stoptechnologie. Elke lift heeft een handgreep en eenvoudige drukknoppen zodat de rit vlot en veilig verloopt.

Op maat gemaakt

Onze huisliften zouden perfect in uw huis moeten passen. Dankzij onze liefde voor Italiaans design kunnen we u cabinewanden en vloerbekleding aanbieden die aan al uw wensen voldoen.

De H100 huislift biedt een brede keuze aan kleuren en materialen voor de cabinewanden. Kies bijvoorbeeld voor geborsteld en krasvrij staal. Geniet een moderne wand in motief of modern effen kleur uw voorkeur? Of opteert u voor de levendigheid van de oneindige kleuren op het RAL-palet? Speel met de waaier aan mogelijke combinaties.Ontdek alle mogelijke opties en extra’s in onze gratis folder.

Ja, ik heb interesse in een vrijblijvend bezoek voor een offerte op maat.

Vrijblijvend bezoek TK Elevator

Gelieve hier uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw telefoonnummer in te vullen
Gelieve uw e-mailadres in te vullen
Gelieve hier uw e-mailadres in te vullen

Please confirm the legal notice

Hartelijk dank voor uw aanvraag!

Wij hebben uw gegevens goed ontvangen en nemen binnenkort contact met u op om uw situatie te bespreken. Zo kunnen wij u de juiste informatie toesturen of u een afspraak geven met één van onze adviseurs om even langs te komen bij u thuis.

Hebt u intussen nog vragen? Bel ons dan op ons gratis telefoonnummer 0800 12 697.

Met vriendelijke groeten,

Bert Grootjen

Algemeen Directeur TK Home Solutions