Welkom bij TK Home Solutions (voorheen Thyssenkrupp Home Solutions)

Skip Navigation

Huisliften vergelijken

Vergelijk onze huisliften

Een huislift van TK Home Solutions kiezen, dat is kiezen voor een uitstekende oplossing. Onze huisliften staan garant voor toegankelijkheid, duurzaamheid en kwaliteit. Ze worden aangepast aan uw wensen en op maat gemaakt, zodat ze u een maximaal comfort bieden en perfect bij uw interieur passen.

Dankzij hun compacte ontwerp kunnen de huisliften van TK Home Solutions zelfs in woningen met weinig vrije ruimte worden geïnstalleerd, of het nu een nieuwbouwwoning of bestaande woning is.

De huisliften van tegenwoordig zijn uitgerust met moderne technologie die ervoor zorgt dat ze gebruiks- en onderhoudsvriendelijk zijn. Ze zijn ook erg betaalbaar in vergelijking met de veel complexere liften die vroeger op de markt werden gebracht. Zo zorgen onze huisliften er mee voor dat heel veel mensen opnieuw kunnen profiteren van een maximaal comfort en bewegingsvrijheid in hun eigen woning.

Een huislift of een traplift kiezen

Kiest u beter voor een huislift of een traplift? Dat hangt natuurlijk af van de mogelijkheden van uw woning en uw behoeften. Maar een huislift biedt heel wat voordelen ten opzichte van een traplift of stoellift.

Met een huislift blijven alle verdiepingen van uw huis bereikbaar met bijvoorbeeld een rolstoel of rollator. Ook het van de ene verdieping naar de andere brengen van boodschappen, was en zware spullen wordt veel gemakkelijker met een huislift. Een huislift kan bovendien meer dan één persoon tegelijk transporteren. Ten slotte geeft een huislift uw woning ook een luxueuze uitstraling die de waarde van uw huis verhoogt.

Huislift configurator

Kies uit verschillende liftmodellen op basis van het hefvermogen, de hefhoogte, snelheid, aandrijving, elektrische aansluiting en putdiepte.

Weinig ruimte nodig en eenvoudig in gebruik

Maar de plaatsing van een huislift in uw woning biedt nog veel meer voordelen. De installatie vereist maar weinig ruimte omdat er geen machinekamer nodig is. Ook de vereiste ruimte voor de zogenaamde ‘liftput’ is zeer klein. De liftput is de open ruimte onder de lift. Dankzij de compacte uitvoering van onze liften, hebben deze slechts een kleine liftput nodig. Een machinekamer, zoals u die kent van een lift in appartements- of kantoorgebouwen, is bij onze huisliften niet nodig.

De bediening van de lift is bijzonder eenvoudig en de lift is gemakkelijk in onderhoud. Onze huisliften zijn ontworpen voor privégebruik en daardoor zijn ze technisch gezien veel minder complex dan een klassieke lift. Een gewone lift heeft meestal maandelijks onderhoud nodig. Bij onze huisliften bieden we u de optie aan om een jaarlijks onderhoudscontract af te sluiten, waarbij we u meteen een levenslange garantie bieden op de goede werking van uw huislift.

Energiezuinige liften

Een ander belangrijk voordeel van onze huisliften is dat ze zeer energiezuinig zijn. Al onze liftmodellen beschikken over een energielabel A. Ze zijn niet alleen zuinig als ze worden gebruikt, ze schakelen ook automatisch over op de energiebesparende stand-by-modus als ze niet in gebruik zijn. Aan de elektrische installatie van uw woning moet niets worden aangepast om de lift te kunnen installeren, deze werkt namelijk op basis van een standaard elektriciteitsaansluiting van 230 V.

Wilt u toch al zelf even de mogelijkheden bekijken, dan kan onderstaande tabel u daar zeker bij helpen.

H100 H300 H200
Kleine
oppervlakte
#25 #25 #25
Buiten #25 #25
Groot gewicht #25 #25 #25
Meerdere
verdiepingen
#25 #25 #25
Luxe en design #25 #25 #25
Meer info
H100
Meer info
H300
Meer info
H200
Gratis offerte Gratis offerte Gratis offerte

De juiste keuze maken

Welke huislift het beste bij uw huis past, hangt af van uw specifieke situatie en wensen. Onze adviseur komt dan ook eerst persoonlijk bij u langs om de situatie van uw woning te bekijken, de nodige metingen te doen, en samen met u te bespreken wat de beste oplossing is. Daarbij houden we rekening met uw specifieke behoeften en het gewenste comfort, maar ook met het interieur van uw woning en wat de meest stijlvolle oplossing is.

Bij TK Home Solutions hebben onze adviseurs en technici jarenlang ervaring opgebouwd met verschillende types liften en woningen. Op basis daarvan kunnen ze u de beste oplossing voorstellen in functie van uw budget en de technische mogelijkheden. TK Home Solutions beschikt ook over een eigen productiefabriek, zodat we de liften echt op maat kunnen maken en deze helemaal aanpassen aan de vereisten van uw woning.

Neem dus snel contact op met een van onze adviseurs, zo kunnen we u helpen om de juiste huislift te kiezen. U kunt er zeker van zijn dat we bijna alle opties beschikbaar hebben om aan al uw noden en wensen te voldoen. Van de keuze van de geschikte lift voor uw woning, tot de aanpassing en installatie van de lift en de service na verkoop, bij TK Home Solutions verzorgen we de installatie van onze liften van A tot Z!

Ja, ik heb interesse in een vrijblijvend bezoek voor een offerte op maat.

Vrijblijvend bezoek TK Elevator

Gelieve hier uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw telefoonnummer in te vullen
Gelieve uw e-mailadres in te vullen
Gelieve hier uw e-mailadres in te vullen

Please confirm the legal notice

Hartelijk dank voor uw aanvraag!

Wij hebben uw gegevens goed ontvangen en nemen binnenkort contact met u op om uw situatie te bespreken. Zo kunnen wij u de juiste informatie toesturen of u een afspraak geven met één van onze adviseurs om even langs te komen bij u thuis.

Hebt u intussen nog vragen? Bel ons dan op ons gratis telefoonnummer 0800 12 697.

Met vriendelijke groeten,

Bert Grootjen

Algemeen Directeur TK Home Solutions