Welkom bij TKE Home Solutions (voorheen Thyssenkrupp Home Solutions)

Skip Navigation

De juiste huislift kiezen

Vergelijk onze huisliften

Een huislift van TK Home Solutions staat voor toegankelijkheid, duurzaamheid en kwaliteit. Onze huisliften passen in elk interieur en u kunt ze volledig inrichten naar eigen smaak.

Een huislift kopen als alternatief voor een traplift? Zo’n gek idee is dat niet. Meer nog, het heeft heel wat voordelen ten opzichte van een stoeltjeslift. Zo is het met een huislift een fluitje van een cent om met een rolstoel alle verdiepingen van uw huis te blijven gebruiken. Daarnaast kunt u in een huislift met meerdere personen tegelijk. En denk aan het gemak waarmee u met zware boodschappen of de was naar boven kunt gaan.

Weinig ruimte en gemakkelijk in gebruik

En daar blijft het niet bij. Naast deze verhoogde mobiliteit heeft een lift in uw huis nog meer voordelen. Voor de installatie is namelijk maar weinig ruimte nodig omdat er geen machinekamer vereist is. Ook de nodige oppervlakte voor de put is zeer klein.

De bediening van de lift is bijzonder eenvoudig en de lift is gemakkelijk in onderhoud, hij is immers ontworpen voor particulier gebruik. De technische specificaties zijn dus heel wat minder complex dan die van traditionele liften, waarbij geregeld onderhoud noodzakelijk is. En als extraatje: onze huisliften zijn uiterst energiezuinig.

Welke huislift straks voor extra comfort zal zorgen, hangt af van u en van uw huis. U mag er zeker van zijn dat zo goed als alle opties beschikbaar zijn om te beantwoorden aan al uw noden en wensen. De adviseur van TK Home Solutions komt het graag allemaal in detail met u bespreken om er een uniek en op maat gemaakt exemplaar van te maken.

Wilt u toch al enige voorkennis en een voorsmaakje van de mogelijkheden, dan helpt deze vergelijking van de verschillende types huisliften u al een flink eind op weg.

H100 H300 H200
Kleine
oppervlakte
#25 #25 #25
Buiten #25 #25
Groot gewicht #25 #25 #25
Meerdere
verdiepingen
#25 #25 #25
Luxe en design #25 #25 #25
Meer info
H100
Meer info
H300
Meer info
H200
Gratis offerte Gratis offerte Gratis offerte

Ja, ik heb interesse in een vrijblijvend bezoek voor een offerte op maat.

Vrijblijvend bezoek TK Elevator

Gelieve hier uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw e-mailadres in te vullen
Gelieve hier uw e-mailadres in te vullen

Please confirm the legal notice

Hartelijk dank voor uw aanvraag!

Wij hebben uw gegevens goed ontvangen en nemen binnenkort contact met u op om uw situatie te bespreken. Zo kunnen wij u de juiste informatie toesturen of u een afspraak geven met één van onze adviseurs om even langs te komen bij u thuis.

Hebt u intussen nog vragen? Bel ons dan op ons gratis telefoonnummer 0800 12 697.

Met vriendelijke groeten,

Bert Grootjen

Algemeen Directeur TK Home Solutions